Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 08:36:54

Гороскоп на тиждень з 10 до 16 січня 2022 року

09.01.2022   13:13Агенцiя

Загальний фон наступного тижня загалом буде напруженим. Можливі несподівані думки та ідеї, які ні до чого доброго не приведуть.

Також можливі зайва наполегливість та деякі крайнощі у поведінці. Із позитивного — підвищені пристрасність та сексуальність, які принесуть багато позитивних переживань.

Овен (21.03—20.04). Продумуйте всі деталі наперед. Будуть моменти, коли ви відчуєте стабільний ґрунт під ногами.
Дні: спр. — 10; неспр. — 13.

Телець (21.04—21.05).
Що стосується фінансів, то головне — не приймати поспішних рішень, а діяти спокійно. Вас чекають цікаві зустрічі, новi знайомства та новi враження.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.

Близнюки (22.05—21.06). У вас буде багато завдань, які потрібно виконати у визначений термін. З усім ви не впораєтеся без допомоги друзів. Але не поспішайте розповідати про свої плани.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.

Рак (22.06—23.07). Попереду переїзд, зміна обстановки i навiть роботи. Варто бути обережнішим з фінансами, ваша скарбниця суттєво зменшиться, а нових джерел прибуткiв не передбачається.
Дні: спр. — 13; неспр. — 15.

Лев (24.07—23.08).
На горизонті з’яв­ляться відразу кілька цікавих варіантів. Будьте готові піти за покликом серця або прислухатися до здорового глузду.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.

Діва (24.08—23.09). Тиждень буде успішним щодо кар’єрного та особистісного зростання. Він також принесе вам удачу і фінансове процвітання. Правильне рішення підкаже близька людина.
Дні: спр. — 10; неспр. — 10.

Терези (24.09—23.10). Ваш шлюб може пройти випробування на міцність. Не поспішайте рубати з плеча, душевна розмова допоможе прийти до спільного знаменника.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.

Скорпіон (24.10—22.11). Зiрки обiцяють багато яскравих інтрижок, але виникнуть деякі складнощі у виборі супутника. Головне — не брати на себе занадто багато.
Дні: спр. — 10; неспр. — 13.

Стрілець (23.11—21.12). Якщо ви самотні, наберіться терпіння, скоро ви зустрінете своє кохання. Пiклуйтеся про самопочуття.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Козеріг (22.12—20.01). Усі іспити ви витримаєте з честю, так що час виходити на дорогу великої кар’єри. Дрібні невдачі посприяють бажанню міцніше утвердитися.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.

Водолій (21.01—19.02). Тиждень буде важким, але результати виконаної роботи просто приголомшать вас. Ви ніяк не можете підібрати ключик до заповітних дверей.
Дні: спр. — 12; неспр. — 14.

Риби (20.02—20.03). Вам нелегко відокремити реальність від фантазій, але доведеться. Інакше в нашому складному світі все заплутається ще більше.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.

Інша версія:

На Овнів чекає насичений тиждень. Вона особливо хороша для вдумливих та послідовних роздумів, підбиття підсумків, побудови планів. Також тиждень хороший для наполегливих дій та фізичної активності. А ось для особистого та емоційного життя тиждень невдалий.

Тільців наступного тижня очікують складні роздуми, а також, можливо, помилкові рішення. Іноді ви занадто серйозно підходите до обмірковування дрібниць, а іноді дієте навмання і припускаєтеся помилок. Намагайтеся знайти золоту середину. Для особистого життя та емоційної сфери період, як і раніше, позитивний.

Близнюків настане тиждень, під час якого дуже добре все обдумати, систематизувати, підбити підсумки. Ваші розумові здібності та схильність до аналізу будуть особливо високі. Слід уникати наполегливих агресивних дій — це призведе до конфліктів та ускладнення відносин із оточуючими.

Раки мають особливо напружений тиждень у плані особистих відносин. Можливі незадоволеність, перепади емоцій, пошуки гармонії, що вислизає. Не проектуйте ці стани на другу половинку, займіться саморегуляцією і постарайтеся керувати емоціями.

Левам наступного тижня буде складно домовитися з оточуючими. Потрібні слова не йдуть у голову, думки заходять у безвихідь, відповідні рішення буває складно знайти. Через це можуть виникати конфлікти та розбіжності. У той же час тиждень вдалий для активних і наполегливих дій. Менше думайте та міркуйте, більше дійте.

Дівам наступний тиждень принесе особливо позитивні переживання в любовному та емоційному житті. Також ви будете усвідомлені та впевнені в собі. Постарайтеся насолодитися цими моментами, розкривайте свою чуттєвість та сексуальність, знайомтеся та спілкуйтеся з протилежною статтю. А також дозволяйте собі інші маленькі радощі.

Терезам майбутній тиждень допоможе в прийнятті правильних рішень і в активних наполегливих діях. Вам вдасться заявити про себе і встигнути багато чого зробити. Для особистого життя та емоційної сфери тиждень невдалий. Уникайте щирих розмов, а також надавайте менше значення перепадам власного настрою та можливої емоційної незадоволеності.

Скорпіонів чекає сприятливий тиждень щодо емоцій та особистого життя. Спробуйте принести собі задоволення, займайтеся тим, що вам подобається, дозвольте розкритися почуття краси та радості всередині вас. Сексуальні та чуттєві насолоди також будуть особливо сприятливими. Тиждень не підходить для роздумів, вдумливої роботи, прийняття складних рішень.

Для Стрільців продовжується період, пов’язаний з активною діяльністю та наполегливістю. До цієї тенденції додалася схильність до вдумливого аналізу та прийняття точних рішень. Обміркуйте свою ситуацію, намітте майбутні заходи та починайте активно діяти.

Для Козерогів наступний тиждень пов’язаний із любов’ю, романтикою, задоволеннями. Можливі нові приємні знайомства. Або відновлення відносин та їхньої колишньої глибини. Можливо, ви дізнаєтеся незвідані грані своєї натури, відкриєте собі нові задоволення.

Водоліям наступний тиждень допоможе у розумовій роботі, принесе нові інтелектуальні знахідки. Можливі несподівані відкриття та осяяння. Постарайтеся одразу систематизувати їх, вписати у свою картину світу, щоб вони не загубилися. Присвятіть якнайбільше часу роздумам та спілкуванню з оточуючими.

Риб чекає сприятливий тиждень. Вона принесе почуття гармонії та краси, радості та задоволення. Сприятливий аспект Венери допоможе розкритися вашому чуттєвому світу. Присвятіть більше часу любові, сексуальному життю, чуттєвим насолодам.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини