Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 18:22:02

10 відмінних новорічних фільмів про кохання

26.12.2021   12:00Агенцiя

Найромантичніший час року — це новорічні та різдвяні свята. Адже, саме в цей період, ми згадуємо про найближчих людей та починаємо знову вірити в дива.

Для тих, хто хоче зануритися в цей романтично-святковий настрій — ми зробили добірку тематичних фільмів.

 

Зберігайте, дивіться, насолоджуйтеся.

 

1. «Інтуїція» (Serendipity, 2001)

Коли зустрічі не уникнути — це доля. Коли ти передбачаєш долю — це інтуїція. Таке правило коротко описує сенс великої романтичної історії, що розповідається у фільмі. Двоє головних героїв знайомляться в різдвяний час та вирішують дати долі визначити — варто їм зустрічатися ще раз чи ні. Чоловік пише на купюрі свої контакти та розмінює її. Жінка пише своє ім’я в книжці й віддає букіністу. Чи вдасться їм ще зустрітися й чи не буде вже пізно?

2. «Сім’янин» (The Family Man, 2000)

А, якби моє життя було інакшим? Якби я одружився з тією дівчиною та мав дітей? Якби обрав іншу роботу. Ким би я тоді був? У кожної людини виникають подібні питання, а головний герой цього фільму зміг отримати на них відповіді.

Багатий та успішний одинак прокидається в простому будинку. Поряд із ним лежить дружина, а за дверима вже чекають діти й пес. Чи вдасться йому поратися з таким життям і, головне, чи сподобається воно йому?

 

3. «Відпустка за обміном» (The Holiday, 2006)

Легка, романтична та часом кумедна історія двох жінок, які вирішують змінити своє життя під час різдвяної відпустки. Одна із них — успішна власниця рекламного агентства з Каліфорнії. Інша — проста англійська жителька, з маленького містечка. Їх поєднує одне — повний провал в особистому житті. Героїні вирішують, що відпочити від усього їм допоможе зміна місцевості, тож через листування домовляються помінятися житлом на період відпустки.

4. «Коли Гаррі зустрів Саллі» (When Harry Met Sally, 1989)

Не існує жодної добірки романтичних фільмів, у яку не можна було б додати цей фільм. Один із найромантичніших та найбільш зворушливих за всю історію кіно. Історія Гаррі та Саллі триває довго. Але, найбільш знаковий момент у їх відносинах, коли Гаррі зізнається Саллі в коханні — припадає саме на новорічну ніч.

5. «Реальна любов» (Love Actually, 2003)

 

Не поступається своєю епічною історією кохання й цей фільм. У ному, навіть, кілька таких історій. Оповідач не зміг обійтися однією, адже він впевнений, що любов — всюди.

У фільмі головні ролі грають досить відомі актори, такі, як Кіра Найтлі, Г’ю Грант та, навіть, знаменитий персонаж «Містер Бін». Після такої кількості щасливих історій просто неможливо не вірити в дива. Особливо, під час новорічних свят.

6. «Старий Новий Рік» (New-year eve, 2011)

Фільм «Реальна Любов» із його незвичайною побудовою сюжету, отримав небачений успіх. Ця історія побудована за таким же принципом. Кілька сюжетних ліній переплітаються між собою й серед них немає другорядних. А, у кінці стрічки, вони всі переплітаються в одну чудову картинку. Цей фільм варто дивитися саме під час свят, щоби й собі замислитися над найважливішим та надихнутися до нових звершень.

7. «Сім’я напрокат» (Borrowed Hearts, 1997)

 

Багатий, проте дивакуватий чоловік їде на Різдво до свого старого будинку, адже його мучить ностальгія за дитинством. А в будинку вже живе зовсім інша родина, якій до чужаків діла немає. Цей дивак не має сім’ї та планів на свята, той вирішує їх купити. Він платить чималу суму жителям його старого будинку, щоби ті вдали його родину і провели з ним усі різдвяні свята. Хоч і щастя за гроші не купиш, проте, можна спробувати.

8. «Любіть Куперів» (Love the Coopers, 2015)

Ексцентричне сімейство щороку збирається разом, щоби відсвяткувати Різдво. Серед них є представники одразу чотирьох поколінь. І кожен — зі своїми тарганами в голові. Це була б майже комедія, але любовна лінія молодої дівчини, яка приводить у цю родину нового хлопця — додає романтики всій історії. Та й відносини дідуся з молодою офіціанткою — хоч і не любовні, проте дуже зворушливі.

9. «Жінка Священника» (The Preacher’s Wife, 1996)

Вітні Х’юстон стара вишенькою на цій романтичній комедії. Вона грає роль жінки священника, який усе продовжує йти у свою віру та забуває про відносини з дружиною. Жінка молиться про порятунок цих відносин та отримує відповідь на свої молитви. До неї приходить справжній янгол, який має намір допомогти врятувати сімейні відносини. От тільки він сам, під час своєї роботи, починає в цю жінку закохуватися.

10. «Привіт сім’ї!» (The Family Stone, 2005)

Спочатку, фільм може зацікавити саме своїм акторським складом. У головних ролях тут Даян Кітон, Рейчел Мак-Адамс, Дермот Малруні, Клер Дейнс, Люк Вілсон та, навіть, сама Сара Джесіка Паркер.

Усі події розгортаються в одній дружній родині. Усі вони збираються разом на свята. І, ось, головний улюбленець батьків привозить у сімейний дім свою нову наречену. Батьки, м’яко кажучи, не в захваті від міської дівчини. Вони зразу знаходять у ній безліч недоліків та не соромляться сказати про це сину. Як далі будуть розгортатися події в цій романтичній комедії — дивіться самі.

vsviti.com.ua

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини