Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 22:00:22

Гороскоп на тиждень з 27 грудня до 2 січня

26.12.2021   11:46Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку з 27 грудня 2021 року до 2 січня 2022 року

Овен (21.03—20.04). Можливі плітки та сварки, тож будьте обережні. У цей період краще набратися терпіння.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

Телець (21.04—21.05). Уникайте різких висловлювань і намагайтеся приборкати свою запальність. Тоді ви зможете уникнути неприємностей.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.

Близнюки (22.05—21.06). Ви почуватиметеся, як на вулкані. За кілька днів зможете зробити те, що не вдалося за досить тривалий час.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.

Рак (22.06—23.07). Якщо раніше ви відкладали справи на завтра, то зараз у вас іще є час усе виправити.
Дні: спр. — 29; неспр. — 31.

Лев (24.07—23.08). Ви досягнете результатів, на які й не розраховували. Завдяки стрімкому темпу ви зможете нарешті закінчити важливу справу.
Дні: спр. — 30; неспр. — 1.

Діва (24.08—23.09)
. Нарешті вдасться розставити все по своїх місцях, визначити пріоритети та поставити перед собою конкретні цілі.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.

Терези (24.09—23.10). Вам потрібно зібратися з силами та навести порядок у своїх справах. Краще позбутися тих речей, якими довго не користувалися.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

Скорпіон (24.10—22.11). Якщо у вас з’явиться вільний час, постарайтеся витратити його на себе. Поміняйте стиль харчування, дотримуйтеся режиму дня.
Днi: спр. — 29; неспр. — 30.

Стрілець (23.11—21.12). Не варто забувати про свої думки. Пам’ятайте, що позитивний настрій допомагає у взаємодіях з людьми.
Днi: спр. — 27; неспр. — 28.

Козеріг (22.12—20.01).
Атмосфера буде просякнута ароматом ялинки та стиглих мандаринів. Новий рік принесе нові враження.
Дні: спр. — 30; неспр. — 31.

Водолій (21.01—19.02). З’явиться нова перспектива в професійному житті. Навіть якщо здаватиметься, що ситуація патова і виходу немає, не опускайте руки.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.

Риби (20.02—20.03).
На вас чекає нова пропозиція, але працювати доведеться багато. Такий поворот подій може вивести зі стану рівноваги.
Дні: спр. — 30; неспр. — 31.

Інша версія:

ОВЕН
Не варто реагувати на вимоги начальства занадто емоційно. Вам удасться знайти дипломатичний підхід і уникнути неприємностей. А до того ж домогтися прийняття потрібного вам рішення. У вихідні завзята праця принесе швидкий успіх. Багато чого встигнете, адже у вас відкриється друге дихання.

ТЕЛЕЦЬ
Сміливі експерименти небажані, краще діяти перевіреними методами. Ваші товариськість і життєстійкість знайдуть гідне застосування. Цього тижня на роботі можливі певні ускладнення в справах та розбіжності з колегами. У вихідні ймовірно виникнуть труднощі в стосунках з родичами.

БЛИЗНЮКИ
Вам однаково добре будуть вдаватися як побутові, так і професійні справи. Намагайтеся не відкидати певні умовності й водночас виявляти рішучість у подоланні труднощів. У вихідні порадуйте своїх близьких турботою та увагою. Відчуття свята, що наближається, сприятиме вашому гарному настрою.

РАК
Навалиться багато різних справ, і ви не будете знати, як правильно розставити пріоритети. Імовірно, почнеться новий відлік у вашій кар’єрі. Можливе раптове поліпшення матеріального благополуччя. У вихідні виберіться в гості або запросіть друзів до себе – і приємне спілкування вам забезпечено.

ЛЕВ
Цього тижня свої задуми краще тримати в секреті, це піде на користь їхній реалізації. Отримаєте шанс установити досить корисні ділові зв’язки, що сприятливо відобразиться на вашому соціальному статусі. Гарний період для вирішення сімейних проблем і налагодження взаємин з рідними та близькими.

ДІВА
Можливе розчарування в комусь із близьких, але це не привід для серйозного погіршення стосунків з цією людиною. Прийде відчуття спокою та гармонії. Ви здатні гори звернути, причому без особливо великих зусиль. У вихідні усвідомлення завершеності справ принесе глибоке задоволення.

ТЕРЕЗИ
Досить часто доведеться займатися рутинними справами, розчищати завали на роботі, щоб у потрібний час ніщо не стало на заваді вашій діяльності. У цей період можна піти на зважений ризик. У вихідні не відмовляйтеся від пропозицій друзів сходити на вечірку, це принесе вам чимало позитивних емоцій.

СКОРПІОН
Вам доведеться розгрібати рутину. Для кожної речі або завдання знайдеться підходяще місце та час. Буде важко, але винагорода не забариться і з’явиться у вигляді морального задоволення. А воно зростатиме разом з матеріальним успіхом. У вихідні зможете застосувати отримані відомості на практиці.

СТРІЛЕЦЬ
Усе, що не робиться, – на краще, і якщо виникли певні труднощі в особистому житті, то, можливо, на вас чекає успіх у справах і зростання фінансів. Дослухайтеся до своєї інтуїції – вона не підведе. Бажано відновити доброзичливі відносини з колегами. Вихідні – гарний час для перерозподілу обов’язків у сім’ї.

КОЗЕРІГ
Уважно спостерігайте за ходом подій: усе може змінитися в будь-який момент. Бажано не метушитися і не квапити намічені події. Якщо не до снаги змінити обставини, спробуйте змінити своє ставлення до них. Живіть власною думкою, нехай пересуди інших вас не хвилюють.

ВОДОЛІЙ
У цей період перед вами можуть відкритися нові обрії. Справи на роботі будуть складатися благополучно й не дуже вас турбуватимуть. Натомість родичам знадобляться ваші увага та допомога. Бажано приділити більше часу дітям. У вихідні постарайтеся подарувати собі нові приємні враження.

РИБИ
Будьте особливо уважні до інформації, яка надходитиме цього тижня, і стежте за своїми словами. Вас відвідають незвані гості, постарайтеся виявити привітність і гостинність. Не варто приймати швидких і необдуманих рішень – різкі зміни в житті поки що небажані. У вихідні уникайте конфліктів.

 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини