Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 15:56:18

20 ідей для новорічних подарунків до 200 гривень

19.12.2021   14:49Агенцiя

Що робити, коли привітати зі святами хочеться всіх, але бюджет обмежений? Ми зібрали 20 варіантів милих та недорогих подарунків: для колег, друзів та родичів.

Що подарувати? Книжку!

Є безліч варіантів цікавих книжок до 200 гривень. За жанрами, авторами, темами — можна обрати під кожну окрему людину. Комусь книжка з рецептами, комусь різдвяні казки, комусь нон-фікшн про тайм-менеджмент. Загорніть кожну книжку у святкову обгортку, додайте стрічку і прості, але душевні подарунки готові.

фото звідси https://www.facebook.com/Inzir

Чай чи кава?

Таке запитання не викличе підозри, але дасть вам підказку про смаки людини. Любителям чаю можна подарувати гарний заварник чи коробку незвичайного листкового чаю. Любителям кави можна подарувати пачку зерен чи меленої кави.

Сертифікат в улюблену кав’ярню

Навіть, якщо виявиться, що людина не п’є кави, то вона зможе розрахуватися вашим сертифікатом за тістечка чи какао. Дрібничка, але додасть святкового настрою.

Подарунковий сертифікат

Це може бути сертифікат у якийсь конкретний магазин, або ж універсальний подарунковий сертифікат, як ONECARD. Там є номінали від 200 грн і святкове пакування. Це може стати хорошим подарунком для колег, щоб не вгадувати зі смаками.

 

Набір різдвяної випічки

Кекси з корицею, імбирні пряники, штолен, пампухи, плетінка тощо. На різдвяні свята полиці кондитерських переповнені ароматною святковою випічкою.

Солодкий подарунок. Бо всі ми в душі діти

Коли вам востаннє дарували солодкий подарунок? Мабуть, логіка дорослого каже вам, що дешевше купити цукерок на вагу окремо, ніж брати такий набір. Та і коли купуєш подарунок сам собі, це трішки не те. Але погодьтеся, що приємно отримати від когось коробочку у формі Діда Мороза й обирати, яку цукерку з’їсти сьогодні. Тож можете подарувати колегам чи друзям це відчуття дитячого захвату.

Гарний бокал

Бокал для вина на високій ніжці, або ж із грубого скла, для глінтвейну. В бокал можна покласти кілька цукерок та листівку з привітаннями.

Велика чашка

У зимовий період маленькі чашки тихо відступають вглиб полички, а в хід ідуть найбільші горнятка. Подаруйте друзям гарні чашки для чаю. Їх також можна доповнити цукерками та листівочками. Ніби й простий подарунок, але все одно приємний. Коли бюджет обмежений, це все ж краще, ніж нічого.

Гірлянд забагато не буває

Непогані святкові гірлянди можна знайти й до 200 гривень, а таке святкове освітлення ніколи не буде зайвим. Ліхтариками можна прикрасити підвіконня, книжкову шафу, робочий стіл.

 

Прикраси на ялинку

Тут у вас різноманіття вибору: іграшки ручної роботи, скляні, дерев’яні, паперові, пластикові. Можна зробити іграшки своїми руками. Все залежить тільки від бюджету і фантазії.

Набір спецій для глінтвейну

Набір спецій, з якими готується глінтвейн, створить святкову атмосферу через смакові рецептори. А якщо людина не п’є глінтвейн, то може використати спеції для чаю, кави, соків, компоту чи випічки.

Блокнот або записник для мрій на 2022

Гарний блокнот так само можна доповнити святковим пакуванням та листівкою. І це практична річ, яка знадобиться кожному. Особливо на початку нового року, коли фантазія малює майбутнє, а в голові вже вимальовується план.

Чохол, тримач, ремінець для телефона

Як варіант подарунку батькам, племінникам, дітям друзів. Недорога прикраса для телефону, як маленький презент, коли йдеш в гості. Це може бути чохол зі святковим принтом, тримач для телефону у формі Санти, підставка для смартфона чи ремінець, який знову входить у моду.

Святкові шкарпетки

Шкарпетки можуть стати класним подарунком, якщо підібрати правильний візерунок. Універсальний варіант — різдвяна тематика. Але можна обрати улюблених персонажів людини, малюнки з котиками, вином, піцою тощо.

 

Цукерки з передбаченнями

Додайте трішки креативу і навіть найбільш звичайний подарунок принесе радість. Наприклад, можна наповнити святкову коробку цукерками, а до кожної з цукерок прикріпити передбачення, написане від вас.

Пляшка вина для глінтвейну

Цей подарунок можна поєднати з набором спецій для глінтвейну і вийде чудовий святковий набір. Ідеально для того, аби йти в гості не з пустими руками.

Формочка для випічки

Якщо ця людина любить готувати, то можна подарувати якийсь кондитерський інвентар. Наприклад, формочки для кексів чи пряників.

Квитки в кіно

Як варіант подарунку колегам чи друзям — похід в кіно. Оберіть веселий атмосферний фільм і разом з квитками подаруєте гарний настрій.

Квіти у горщику

Останній варіант не зовсім новорічний, але це те що потрібно у зимовий період. Коли дерева пусті, а небо сіре — зелена рослинка точно підніме настрій. А ще, вазон можна прикрасити замість ялинки.

Зберігайте собі цей список і користуйтеся ним для натхнення, коли почнете свій передноворічний шопінг.

І пам’ятайте: якщо ви вже почали досліджувати питання, як привітати близьких, навіть з обмеженим бюджетом, значить у вас добре серце. Додайте до нього трішки натхнення, список наших ідей, і все вийде. Веселих свят!

 vsviti.com.ua

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини