Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:05:29

10 легких та веселих фільмів, як ліки від осінньої хандри

28.11.2021   09:28Агенцiя

Осінню хандру кожен долає по-своєму: пробіжками на природі, фотосесіями в листі, читанням гарних книг.

 Для тих, хто жити не може без фільмів, пропонуємо переглянути ввечері улюблені комедії.

Адже ви самі можете створити гарний настрій, якщо захочете.

Обирайте одну з десяти веселих комедій в нашій підбірці.

Просто знайдіть у пошуку та смійтеся від душі:

1. Кримінальне чтиво (“Pulp Fiction”, 1994)

Про цей культовий фільм Квентіна Тарантіно і писати багато не треба. Один із найвідоміших фільмів, переломний фільм для кінематографа взагалі. Вечір з Траволтою, Семюелом Ліроєм Джексоном та Умою Турман просто не може бути поганим.

2. Мисливці за привидами (“Ghostbusters”, 2016)

 

В новому фільмі мисливцями на примар та духів стали 4 дівчини, а в їх офісі працює симпатичний секретар. Колишні мисливці за привидами, які врятували Нью-Йорк, вже не можуть знову прийти на допомогу. Тому й доведеться Ерін(фахівець у квантовій фізиці) та Еббі зібрати нову команду. Гумору та жартів в новому фантастичному фільмі ні на йоту менше, ніж в попередніх старих фільмах.

3. Подружки нареченої (“Bridesmaids”, 2011)

Знаєте цих подружок нареченої, які можуть розштовхати всіх, щоб зловити заповітний букет? Конкуренція між дівчатами насправді могла початися і як у цьому фільмі: ще з дівич-вечора. Кожна з подружок нареченої хоче стати найкращою та взяти участь в плануванні не свого весілля. Дівчаче протистояння, звісно, дуже смішне. І доводить, що жінка може піти на все, щоб залишитися у статусі найкращої подруги.

4. Ніч у музеї (“Night at the Museum”, 2006)

Цікавий фільм, щоб виникло бажання вивчати історію та старовинну культуру. Що б було, якби експонати старого музею ожили? Відповідь на це питання точно знає нічний сторож Ларрі, який просто від безвиході знайшов роботу. Через магічний артефакт в музеї усі великі й малі експонати оживають. Після заходу сонця доводиться тренувати тиранозавра Рекса, годувати скульптуру з Острова Пасхи, розв’язувати любовні проблеми Сакагавеї та Теодора Рузвельта і переживати неймовірні пригоди. Робота сторожем, схоже, не така й нудна!

 

5. Похмілля у Вегасі (“The Hangover”, 2009)

Парубоцька вечірка у Вегасі у фільмах в принципі ніколи не закінчується спокійно. Наприклад, у цьому фільмі четверо друзів після вечірки загубили… нареченого! І тепер намагаються з похмілля згадати хоч якісь деталі минулого дня. З жартами та кумедними ситуаціями вони таки розплутують цей клубочок подій. Цікаво, що багато моментів з фільму сталися насправді із кінематографістами студії, які і знімали стрічку.

6. Астерікс на Олімпійських іграх (“Astérix aux Jeux Olympiques”, 2008)

Крутий фільм для перегляду всією сім’єю. Парочка з Астерікса та Обелікса відома вже кількадесят років, а з новими спецефектами нова частина фільму стала ще кращою. Маленьке галльське селище продовжує чинити опір сильній Римській імперії, і в цій частині галлам доведеться перемогти на Олімпійських іграх.

7. Шахрайки (“The Hustle”, 2019)

 

Рімейк комедії 1988 року вийшов смішним та непередбачуваним. Пенні та Жозефіна — зовсім різні дівчини з різних прошарків суспільства. Об’єднує їх лиш бажання заволодіти чужими грішми, для яких вони готові на будь-яку аферу. Доля привела їх в одне місто й тепер шахрайки змагаються за гроші юного мільярдера. Але чи не стануть вони самі здобиччю когось більш вправного?

8. Зомбі на ім’я Шон (“Shaun of the Dead”, 2004)

Комедія та жахи тут переплелися в одному. Шон має просте та нудне життя: працює в магазині консультантом, п’є пиво в барі з другом, має проблеми з дівчиною. Життя змінюється, коли на планеті починається дивний грип і люди перетворюються на зомбі. Бійки, кумедні ситуації, об’єднання з коханою — усе це станеться тільки через епідемію. На завершення зомбі, які вижили, перетворяться на звичайну частину суспільства. Може, й раніше дехто з них жив, як зомбі?

9. Лемоні Снікет: Тридцять три нещастя (“Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events”, 2004)

На сиріток Бодлер одного сумного дня одне за одним почали сипатися нещастя. Вайолет, Клаус і маленька Санні залишилися без батьків, улюбленої тітки, дому та спокійного життя. Їх віддають опікуну — графу Олафу, який тільки й хоче позбутися дітей та отримати їх спадок. Злий геній і актор проти трьох маленьких дітей. Як думаєте, хто переможе?

10. Страшилки 2: Привиди Хелловіна (“Goosebumps: Slappy’s Halloween”, 2018)

Напередодні Хелловіна Сонні та Сем відкрили скриню у старенькому будинку. Хіба ж могли вони знати, що книга “Привиди Хелловіна” може й справді випустити чудовиськ у світ. Тепер підлітки мають врятувати місто від навали монстрів та страшил і зупинити апокаліпсис.

Посміхайтеся, щоб покращити настрій. А краще — смійтеся з усіх сил при перегляді комедій. Настрій можна обрати різний: від жаху-комедії до доброго фільму. Поєднайте перегляд з вживанням смачних снеків, заваріть чаю чи какао та насолоджуйтеся!

vsviti.com.ua

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини