Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 20:34:03

Гороскоп на тиждень з 1 до 7 листопада 2021 року

31.10.2021   11:07Агенцiя

Цього тижня можуть загостритися конфлікти, пов’язані з порушенням правил, відвоюванням своїх прав. Найбільш помітним це буде для знаків фіксованого хреста – Тельців, Левів, Скорпіонів та Водоліїв.

До вихідних через перехід Венери у знак Козерога змінюватиметься погода у стосунках з людьми на більш вільну, стриману, правильну. Ми почнемо обережніше обирати людей, з якими варто продовжити спілкування.

Овен (21.03—20.04).
Цей тиждень духовного зростання і самовдосконалення. Використайте вільний час для культурного відпочинку.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.

Телець (21.04—21.05). Вам удасться взяти кредит. Завдяки цьому ви зможете добитися процвітання для своєї фірми і самого себе.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

Близнюки (22.05—21.06). Вашому здоров’ю нічого не загрожуватиме. Якщо стежитимете за собою, тиждень пройде для вас продуктивно.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.

Рак (22.06—23.07).
Переговори з партнерами будуть успішними. Не бійтеся кардинальних змін, вони необхідні, щоб змінити життя на краще.
Дні: спр. — 3; неспр. — 5.

Лев (24.07—23.08)
. Складатиметься враження, що вас недооцінюють. Вірте у свої сили, і все буде добре.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

Діва (24.08—23.09). Наберіться терпіння — і всі проблеми вирішаться самі по собі. Рекомендуємо направити зусилля, щоб зберег­ти дружбу і довіру колег.
Дні: спр. — 4; неспр. — 6.

Терези (24.09—23.10). Ви будете сповнені оптимізму і досягнете поставленої мети. Вдасться без проблем отримати банківську позику.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.

Скорпіон (24.10—22.11). У того, хто працює у сфері мистецтва, кар’єра стрімко піде вгору. Визнання публіки вам забезпечені.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

Стрілець (23.11—21.12).
Ви будете ослаблені фізично, але серйозні захворювання не загрожуватимуть. Уникайте перевантажень на роботі.
Дні: спр. — 4; неспр. — немає.

Козеріг (22.12—20.01). Зберігайте спокій у важкі періоди. Пам’ятайте, що саме друзі підтримують одне одного у важку хвилину.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

Водолій (21.01—19.02). Ви будете схильні до сумнівів, розриватиметеся між бажанням щось змінити в особистому житті та бажанням залишити все як є.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.

Риби (20.02—20.03). У вас виникне бажання розірвати пристрасні, але виснажливі стосунки. Зберігайте спокій у будь-якій ситуації.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.

Інша версія:

ОВЕН
Постарайтеся вирішувати завдання, не перенапружуючись. Велика ймовірність того, що вимоги до вашої роботи будуть завищені, й ви зіштовхнетеся з несправедливістю стосовно себе з боку начальства. У вихідні небажано загострювати стосунки з родичами, постарайтеся бути дипломатичними.

ТЕЛЕЦЬ
Не варто переоцінювати сили і можливості. Бережіть свою ділову і громадянську репутацію. Постарайтеся не братися за важливі справи без ретельної підготовки. Вихідні доведеться витратити на вирішення незначних питань, пов’язаних із домашнім господарством і молодшими членами родини.

БЛИЗНЮКИ
Ви можете домогтися успіху в усіх сферах. Вам зараз необхідно бути гранично дисциплінованими та пунктуальними, тоді успішно і вигідно вирішиться багато ваших проблем і ви сміливо зможете просуватися вперед до нових досягнень. Ваша ініціатива і працездатність будуть оцінені високо, тобто гідно.

РАК
Очікується сплеск творчої енергії, буде можливість утілити в життя будь-який давній задум. Від вас можуть знадобитися такі якості як витримка і стійкість, тому що є висока ймовірність розбіжностей і конфліктів. Вихідні – вдалий час для спілкування і зустрічей із друзями, душевних розмов із близькими людьми.

ЛЕВ
Вам доведеться докласти чимало зусиль для того, щоб ваші плани не були порушені. Можливі дрібні побутові проблеми, що виникають на рівному місці. Ймовірні і грошові надходження. Постарайтеся не зривати своє роздратування на близьких людях, будьте терплячими і все потроху владнається.

ДІВА
Від начальства може надійти приваблива пропозиція, але задумайтеся, чи вам варто погоджуватися на значне підвищення, тому що становище може виявитися двоїстим. За необхідності варто розраховувати на дружню допомогу. У вихідні не забувайте про далеких родичів, їм може знадобитися ваша допомога.

ТЕРЕЗИ
За можливості зведіть обсяг роботи до розумного мінімуму і дозвольте собі відпочити. Рекомендується не теревенити зайвого, щоб не спровокувати конфлікту з близькими людьми або з колегами. У вихідні ви з легкістю усунете дрібні неполадки і наведете у своєму домі майже ідеальну чистоту.

СКОРПІОН
З’явиться багато планів, пов’язаних із роботою, їх удасться втілити у життя. Крім нових знайомих, на обрії з’являться і давні друзі, яких ви вже давно не бачили. На вас очікує настільки напружена програма, що вам зараз бажано бути обережнішими з навантаженнями. Зате ви добре відпочинете у вихідні.

СТРІЛЕЦЬ
На вас очікує удача в справах, розширяться фінансові можливості. Є небезпека переоцінити свою значимість. Будьте уважними, цілком імовірно, що вас спробують обдурити. У вихідні насолоджуйтеся тишею свого дому. Вам може знадобитися допомога близьких людей – просто скажіть їм про це.

КОЗЕРІГ
Несподіваний поворот подій розгорне перед вами нові можливості. Але завантаженість терміновими справами водночас змусить вас перенести кілька важливих зустрічей. Не розмовляйте з підозрілими особистостями. У вихідні бажано зайнятися наведенням порядку та створенням затишку в себе вдома.

ВОДОЛІЙ
Не перевантажуйте себе понаднормовою роботою, хоча й навалиться лавина різноманітних справ і турбот. Якщо ви не зможете самі впоратися, зверніться за допомогою до друзів. Відбудеться конструктивна розмова з начальством, вас почують і оцінять гідно. Вихідні бажано провести в колі близьких людей.

РИБИ
Вам потрібні рішучість, уміння миттєво включатися в ситуацію, упевненість у собі. Прислухайтеся до себе, інтуїція не підведе. Вам доведеться захищати свою точку зору перед начальством. Поринаючи в роботу, не забувайте про дітей, тому що їм не завжди вдасться самостійно впоратися з проблемами.

Ще одна версія:

Гороскоп для Овнів
Сфера ваших інтересів зараз лежатиме в області боргів і зобов’язань. Ви можете знайти підтримку інших людей під свої проекти, але пам’ятайте, що зусилля краще поберегти. Бо цього і наступного тижня може складатися відчуття, що чим більше ви робите, тим більше перешкод з’являється. Це нормально, але варто трохи пошкодувати себе, відпочити.

Гороскоп для Тельців
У вас гарний час для того, щоб налагоджувати контакти, навчатися та знаходити однодумців. Також можна налагодити стосунки у колективі, якщо ви відповідаєте за групу людей, то вони зараз до вас прислухатимуться. А ось у особистих стосунках зростає напруження, ваші партнери можуть зосередитися на власних проблемах, але не варто їм докоряти. Може їм потрібна ваша підтримка, ба більше якщо у вас є ресурс, то допоможіть.

Гороскоп для Близнюків
Робочий тиждень хороший для того, щоб збирати необхідну інформацію, поширювати відомості, а також для того, щоб проводити аудит, перевірку. А ось на вихідних добре б себе поберегти, не затівати якихось активних соціальних заходів. Краще дайте собі час побути наодинці чи з близькими.

Гороскоп для Раків
Попри зростаючу напруженість у суспільстві, і на те, що багато хто зараз опиняється втягнутим у боротьбу і буде змушений приймати чийся бік, у вас вийде тримати нейтралітет або навіть стати мирним містком для воюючих сторін. Вихідні краще провести із коханими людьми. Також не запрошуйте гостей.

Гороскоп для Львів
Вашу увагу утримує родина. Можливо, вашим батькам знадобиться підтримка, у будь-якому разі приділіть їм увагу. З партнерами можуть бути конфліктні ситуації, ви можете втягнутися у суперечку, яка затягнеться надовго. Протягом тижня можливі зміни у кар’єрі, хтось може навіть піти на нове місце роботи (а це може бути причиною конфлікту із сім’єю). Однак ваші особисті пріорітети повинні бути на першому місці, тому готуйтеся відстоювати їх.

Гороскоп для Дів
З понеділка до п’ятниці зберігається вдалий час для заробітку, доходу. Також це гарний час для покупок та вкладень. У вихідні ви можете знайти людей, з якими могли б обговорити важливі справи, майбутні проекти. Якщо ви насправді добре подумали і знаєте, куди прагнете, можете запрошувати людей до себе в команду. Особисті стосунки можуть дещо зіпсуватися до вихідних. Слідкуйте за виразами, які ви використовуєте у спілкуванні з близькими.

Гороскоп для Терезів

Для вас цей тиждень буде досить вдалим, тому що ви знаходите однодумців. Також у вас вдасться добре провести час, використавши його для відпочинку та досягнення особистих цілей (корисні контакти). Вихідні краще провести вдома, серед домашніх. Також можете відвідати батьків.

Гороскоп для Скорпіонів
Для вас цей тиждень дуже активний, це ваш час. Ви бачите, куди йдете, сповнені енергією. Це чудовий період для того, щоб планувати наступний рік. Єдине, що постарайтеся вписатися в громадські тренди, оскільки головною складністю цьогорічного закінчення може бути поява обмежень. З вами особисто ці обмеження можуть бути пов’язані з сім’єю, а також під загрозою знаходяться партнерські стосунки. Бережіть те, що ви хочете зберегти, але не бійтеся уникати тих, хто вас підвів.

Гороскоп для Стрільців
Ви зараз блискуче спілкуєтеся, можете переконувати людей, тож цим потрібно користуватися. Ви можете просто відпочити, поспілкуватися з приємними для вас людьми, оскільки це буде корисним, а також допоможе надалі. Не забувайте записувати контакти нових знайомих. Однак це стосується переважно будніх днів, а на вихідні краще усамітнитися, а спілкуватися лише тими, кого ви близько підпускаєте. До кінця тижня збережіть енергію та здоров’я.

Гороскоп для Козерогів
Ви можете зіткнутися з конфліктами з колегами з приводу фінансів. Це справді невдалий час для вкладень, ризикованих заходів, навіть якщо ви давно хотіли щось почати. Але до кінця тижня ситуація зміниться, можуть з’явитися нові та приємні ідеї. Загалом, вихідні – це гарний час для розслаблення, оскільки останнім часом ви сильно напружені.

Гороскоп для Водоліїв
Ймовірно, протягом тижня доведеться доводити, що ви дійсно заслуговуєте на те місце, яке ви посідаєте. Це стосується вашого статусу як на роботі, так і у сім’ї. Можливий конфлікт через розподіл ролей, особливо в середині тижня. На жаль, не доводиться розраховувати на розслаблення найближчим часом. Вам доведеться працювати та активно боротися за свої мрії.

Гороскоп для Риб
Якщо у вас є які-небудь борги або зобов’язання зараз є можливість домовитися про ослаблення умов. Проте, не розраховуйте, що їх із вас знімуть. Це не дуже вдалий тиждень для подорожей, початку навчання. Ви можете виявити, що ці поїздки або навчання не такі корисні, як ви розраховували.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини