Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:07:28

Гороскоп на тиждень з 11 по 17 жовтня

11.10.2021   08:01Агенцiя

Протягом усього тижня ми можемо відчувати підйом оптимізму. Тиждень підходить для об’єднання людей навколо якоїсь мети, але цим можуть скористатися і ті, хто має владу.

Ви самі можете скористатися сприятливою обставиною, щоб вплинути на інших людей, але і на вас можуть тиснути. Будьте обережними під час вибору лідера, за яким підете. Також звертайте увагу на методи, які ви обираєте для впливу, і зверніть увагу, які інструменти використовують проти вас. Це не завжди погано. Можливо, ви можете стати учасником якогось цікавого проекту. Хоча пильнуйте, щоб ніхто не переходив ваші кордони.

 Овен (21.03—20.04). Для сiмейних людей досить складною буде друга половина тижня. У стосунках доведеться шукати компромiсне рiшення.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.

Телець (21.04—21.05). Ви можете полiпшити матеріальне становище. Не втрачайте можливості раніше за iнших дізнаватися про задуми конкурентів.
Дні: спр. — 14; неспр. — 16.

Близнюки (22.05—21.06). Дехто з вас почне грандіозний ремонт або придбає нове житло. Вигiднi проєкти допоможуть вирiшити фiнансовi питання.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.

Рак (22.06—23.07). У вас попереду дороги. Вони вестимуть до нових знань i нових перспектив. У вихiднi чекайте приємнi новини.
Дні: спр. — 13; неспр. — 15.

Лев (24.07—23.08). Щоб досягти успiхiв, украй важливо задовольнятися раніше напрацьованим потенціалом, а надмірна активність партнерів може призвести до застою.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.

Діва (24.08—23.09). Можливі пропозиції, які заберуть чималих сил. Буде велика спокуса відмовитися від усього, не змінюючи нічого в житті.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.

Терези (24.09—23.10). Зверніть увагу на тих, хто живе і працює поруч iз вами. Родичi братимуть участь у вирішенні багатьох ваших проблем.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.

Скорпіон (24.10—22.11). Удача чекає тих, хто займається інформаційним бізнесом. Якщо у вас трапиться поїздка, пам’ятайте, що доля пiдкинула її вам не для розваг.
Дні: спр. — 13; неспр. — 16.

Стрілець (23.11—21.12). Може помітно змінитися оточення, зникнуть старі друзі. Пiд час зустрічей iз цікавими людьми з’являться перспективи на майбутнє.
Дні: спр. — 11; неспр. — 13.

Козеріг (22.12—20.01). У багатьох очікуються переїзди. З’явиться можливість допомагати іншим людям. Турботи оточуючих поглинатимуть вільний час.
Дні: спр. — 13; неспр. — 15.

Водолій (21.01—19.02). Можуть бути крайнощі — від бажання підпорядкувати партнерів до готовності з головою зануритися в їхнє життя, забувши при цьому про своє.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.

Риби (20.02—20.03). У цей період бажано уникати судів, розлучень, різних розглядів. Зіткнення з правоохоронними органами може обернутися сумними наслідками не на вашу користь.
Дні: спр. — 12; неспр. — 14.

Інша версія:

ОВЕН
Завдяки своїй працездатності ви можете досягти небувалих досі висот у більшості своїх проєктів. Самостійність і рішучість дозволять устигнути завершити багато намічених раніше справ. Вихідні – сприятливий період для домашніх турбот, у тому числі й досить серйозних.

ТЕЛЕЦЬ
Імовірний успіх у професійних починаннях. На вас спробують натиснути, встояти буде непросто, але вам варто постаратися. Не забувайте про існування друзів, вони можуть виявитися досить корисними там, де ви зовсім не очікували допомоги. Вихідні бажано витратити на домашні справи.

БЛИЗНЮКИ
Бажано не проявляти зайвий раз бурхливі почуття, оскільки це може не сподобатися деяким вашим колегам. Намітиться шанс багато чого встигнути, використайте його по максимуму. У вихідні постарайтеся не зловживати добрими стосунками близьких, присвятіть час відпочинку і розвагам.

РАК
Ви опинитеся в центрі подій. Ситуація повинна стати чітко сприятливою, що знайде конкретне вираження в зростанні матеріального добробуту. Вразливими сторонами може стати сфера стосунків із родичами. Ретельно перевіряйте будь-яку інформацію, щоб не зробити висновки на невірних посилках.

ЛЕВ
Необхідно зосередитися на службових справах. Скромність – найкраща лінія вашої поведінки. Будьте стримані. Не варто вести переговори і укладати важливі угоди. На вихідні вас можуть відвідати гості здалеку. Не кваптеся приймати рішення, почекайте новин, вони внесуть цікаві корективи до ваших намірів.

ДІВА
Вам треба виявити свої кращі якості й на деякий час забути про лінь. На роботі мають бути сприятливі зміни, вам надається можливість кар’єрного росту. У вихідні варто направити свої сили на наведення порядку в сімейних стосунках. Потреба самоствердитися зажадає значних зусиль.

ТЕРЕЗИ
Успіх буде залежати від швидкості реакції й комунікабельності. У грошових справах можливе нове неофіційне джерело доходів. Бажано більше часу і уваги виділяти дітям. У вихідні не відмовляйтеся від запрошень, що надходять із боку друзів – не пошкодуєте. Ваша удача вже ходить поруч.

СКОРПІОН
Вам придасться обачність у прийнятті рішень. Ви зумієте домогтися багато чого. Сприятливий період для одержання і засвоєння нової інформації. У вихідні вам не варто вносити в атмосферу хаос і суєту, постарайтеся зберігати щиросердечну рівновагу і не проявляти невдоволення.

СТРІЛЕЦЬ
Найдужчою вашою рисою виявиться інтуїція. Не будьте надто принципові, щоб нікому не зіпсувати настрій. У вихідні виділіть більше уваги дітям. Всупереч внутрішнім бажанням вам варто зосередитися на роботі. Можуть здійснитися всі ваші бажання. Зайва неуважність може зашкодити.

КОЗЕРІГ
Вам буде забезпечений успіх на роботі, якого ви зовсім не очікували. Вирішаться проблеми, що давно турбують. Можливо, відкриється джерело додаткового заробітку. У вихідні в спілкуванні з близькими людьми постарайтеся бути максимально тактовні, сімейні конфлікти будуть зовсім зайвими.

ВОДОЛІЙ
Перед вами розгорнуться нові перспективи і нові спокуси. Не варто звалювати на свої плечі більше того, що ви здатні зробити. Будьте обережнішими зі словами, обмірковуйте їх як слід, перш ніж вимовити вголос. У вихідні прагніть до гармонії й рівноваги, дотримуйтеся власного щиросердечного комфорту.

РИБИ
Ваші задуми зараз можуть реалізуватися просто-таки чарівним чином, про такі результати ви й мріяти раніше не сміли. Висока ймовірність бути поміченим і гідно поцінованим у суспільному житті. Ви можете також одержати вельми цікаву для вас ділову пропозицію. Не пропустіть прекрасної нагоди!

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини