Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 17:42:11

Гороскоп на наступний тиждень з 13 по 19 вересня

12.09.2021   17:03Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 13 по 19 вересня 2021 року

Овен (21.03—20.04). Вашою діяльністю можуть зацікавитися податкiвцi, давня юридична проблема отримає логічне продовження. Зірки радять підготуватися до цього періоду завчасно.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.

Телець (21.04—21.05). Фінансова картина видається нерівною. Великі витрати будуть пов’язані з розвитком бізнесу або вирішенням професійних проблем.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Близнюки (22.05—21.06). Особисте життя може виявитися важливішим за роботу та кар’єру. Цілком очевидно, що випадковий любовний зв’язок не вдасться ігнорувати.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.

Рак (22.06—23.07). Близька людина потребуватиме вашої підтримки, але невдовзi допомога знадобиться вже вам. У цей час передбачаються серйозні витрати.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Лев (24.07—23.08). Доведеться виправляти чужi помилки. У будь-якому випадку слід пам’ятати, що ця робота потребує особливої уваги і контролю.
Дні: спр. — 14; неспр. — 16.

Діва (24.08—23.09). Ви вiдчуєте, що бути легковажним навіть приємно. У службових справах ваша буйна фантазія принесе цілком матеріальні плоди.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.

Терези (24.09—23.10). Найближчим часом можливе придбання нового офісу або повне оновлення старого приміщення. Новий напрямок у бізнесі може розвиватися не так швидко, як ви планували.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.

Скорпіон (24.10—22.11). Будьте пильні, перевіряйте папери, які ви маєте підписати, телефонуйте і запитуйте те, що вас цікавить. Краще перестаратися, ніж програти.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.

Стрілець (23.11—21.12). На шляху до успіху постануть серйозні фінансові розбіжності між вами та компаньйонами, завдяки чому справа може зайти у глухий кут.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.

Козеріг (22.12—20.01). Доведеться розбиратися з друзями та однодумцями і пояснювати їм свої професійні та фінансові позиції. Можливі вдалі операції з нерухомістю.
Дні: спр. — 14; неспр. — 16.

Водолій (21.01—19.02). Завдяки друзям ви можете знайти нове джерело доходів. Уже зараз почніть економити, але це не означає, що ви на порозі фінансового краху.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.

Риби (20.02—20.03). Вiдбудуться великі зміни не тільки в професійні справi, а й в особистих стосунках. Дехто з вас почне вити своє гніздо або зробить його комфорт­нiшим.
Дні: спр. — 15; неспр. — 17.

Інша версія:

ОВЕН
Якщо ви не почнете лінуватися, то зможете досягнути блискучих результатів у своїй діяльності. Будьте обережними, деякі події можуть перешкодити вашому подальшому просуванню кар’єрними сходами. У вихідні допоможіть своїм ближнім у побутових питаннях – цим ви зміцните свій авторитет.

ТЕЛЕЦЬ
Суспільна діяльність може зажадати від вас більше часу, ніж зазвичай. Життєрадісність і оптимізм дозволять вам досягнути цілей і плавно перейти до нових завдань. У вихідні, діючи лобовою атакою на оточуючих, ви нічого не доможетеся, знайдіть більш витончений вихід зі становища.

БЛИЗНЮКИ
Є шанс, що удача посміхнеться вам, також реалістичний і закономірний зліт у кар’єрі. Ризиковані заходи завершаться успішно в тому випадку, якщо ви зможете правильно розрахувати свої сили і не станете покладати великі надії на чиюсь допомогу. У вихідні ймовірне перспективне знайомство.

РАК
Настав час почати жадати від себе того, чого ви цілком у стані домогтися самостійно. З’явиться гарний шанс змінити свій соціальний статус, і близькі вас у цьому підтримають. Зверніть особливу увагу на благоустрій свого житла. У вихідні доведеться взяти на себе провідну роль у сімейних питаннях.

ЛЕВ
Постарайтеся реально розраховувати свої сили – не брати на себе зайву роботу і обтяжливі зобов’язання. Дотепність дозволить вам побачити сформовану ситуацію з іншого боку і знайти оригінальні способи вирішення. Постарайтеся не демонструвати бурхливий темперамент, не розкидайтеся.

ДІВА
Вам дуже необхідно зараз якомога краще зосередитися і реалізувати хоча б частинку із запланованого вами раніше. Сміливо розраховуйте й на допомогу друзів. Але виявіть терпіння і витримку, і тоді ви справді багато чого досягнете. Вихідні краще все ж таки провести вдома.

ТЕРЕЗИ
Тиждень вдалий у всіх аспектах, будуть здійснюватися практично будь-які задуми. Імовірні деякі труднощі, але, на щастя, вони цілком переборні. Прислухайтеся до голосу інтуїції – вона не обдурить вас, підказуючи способи вирішення. У вихідні займіться благоустроєм будинку в очікуванні друзів.

СКОРПІОН
Ваші бажання можуть здійснитися саме в той момент, коли ви вже навіть перестанете сподіватися на позитивний результат. Імовірні деякі затримки в справах і труднощі в спілкуванні з колегами. Будьте акуратними в словах у вихідні, тому що будь-які бесіди можуть закінчитися конфліктом.

СТРІЛЕЦЬ
Тиждень сприятливий для серйозних дій, а ще цей період – закріплюючий результат попередньої роботи. Навіть не намагайтеся задовольнити всі прохання близьких про допомогу, інакше вам просто сядуть на шию. У вихідні свіже повітря і фізичні навантаження остаточно проженуть сумний настрій і лінь.

КОЗЕРІГ
Вас може спантеличити якась новина. Не приймайте її всерйоз – без перевірки, вона, швидше за все, виявиться звичайною «качкою». Навіть найнеймовірніші плани знайдуть рішучу підтримку впливових осіб. Не варто дратуватися по дрібницях. У вихідні уважніше поставтеся до свого самопочуття.

ВОДОЛІЙ
Візьміть на себе зобов’язання прийняти хоча б кілька самостійних рішень, не бійтеся взяти на себе відповідальність. Постарайтеся не сперечатися з начальством, це може призвести до серйозного конфлікту. Висока ймовірність підвищення в посаді. У вихідні можлива катастрофа планів із вини  друзів.

РИБИ
Годі ширяти в хмарах, мріючи про незбутнє – краще спускайтеся самі, інакше вас насильно повернуть на землю і змусять працювати. Ви можете домогтися багато чого, заразивши керівництво цікавою ідеєю.  Ви будете фонтанувати неймовірними ідеями. У вихідні деякий компроміс може обмежити вашу волю.

 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини