Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 10:49:44

Гороскоп на тиждень з 5 по 11 липня

04.07.2021   14:00Агенцiя

Гороскоп на наступний тиждень для всіх знаків Зодіаку з 5 по 11 липня 2021 року.

Овен (21.03—20.04). У вас може з’явитися безсоння, але не варто зловживати снодійним. Живіть повним життям — і все буде добре.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.

Телець (21.04—21.05). Ви відкриєте для себе багато нового і зрозумієте своє справжнє  призначення. Наслідком цього стануть кардинальні зміни у житті.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.

Близнюки (22.05—21.06). Не стримуйте притаманну вам щедрість, і вона окупиться вам сторицею. Намагайтеся за першої можливості підтримати близьких.
Дні: спр. — 9; неспр. — 11.

Рак (22.06—23.07). Дехто з вас захоче завести дитину. Зірки сприятимуть сім’ям, які зважаться на такий крок.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.

Лев (24.07—23.08). Будьте уважними у стосунках з коханою людиною, не ображайтеся через дрібниці. Можливо, східна філософія допоможе спокiйнiше дивитися на деякi речі.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.

Діва (24.08—23.09). Можлива зустріч iз людиною, яка буде для вас ідеальною парою. Цілком iмовірно, що ваші стосунки увінчаються весіллям.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.

Терези (24.09—23.10). Ваші особисті стосунки будуть нестійкими. Будьте обережні, стикаючись iз новим і незвичним.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.

Скорпіон (24.10—22.11). Початок тижня — сприятливий період для професійного вдосконалення. Вашому успіху сприятиме працездатність.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.

Стрілець (23.11—21.12). Для пошуку нової роботи цей час несприятливий. Якщо ви не можете знайти того, що вам підходить, доведеться погодитися на наявні пропозиції.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.

Козеріг (22.12—20.01). Ваша робота вимагає творчої уяви та сміливих ініціатив. Не бійтеся висловлювати свої ідеї — до вашої думки прислухатимуться.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.

Водолій (21.01—19.02). Не нехтуйте професійними виставками, семінарами, шукайте ділових партнерів. Пам’ятайте, що нові знайомства обіцяють вигідні пропозиції.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.

Риби (20.02—20.03). Сприятливий період для кар’єрного зростання. Але будьте уважні, уникайте порад непрофесіоналів, намагайтеся не образити колег.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.

Інша версія:

ОВЕН
Успіх чекає на ділових зустрічах під час обговорення угод. Вам доведеться багато працювати. Не втрачайте можливості виявити свої кращі ділові якості: розум, наполегливість, посидючість і організаторські здібності. У вихідні про відпочинок думати буде ніколи, щоб зайвий раз не розчаруватися.

ТЕЛЕЦЬ
Ви сповнені сил і енергії. Не відмовляйтеся від жодних вигідних пропозицій. Це сприятливий період для вас. Постарайтеся не вступати в суперечки з колегами. У вихідні саме час різнобічно виявити свої ділові якості й організаторські здібності. Бажано остерігатися суєти, агресивності й самовпевненості.

БЛИЗНЮКИ
Усе буде горіти у вас в руках. Постарайтеся все ж стишити свої амбіції й не придушувати ерудицією оточуючих. Розбираючись із проблемами, ви зможете сміливо скористатися допомогою близького друга. Ділова зустріч у вихідні відкриє просто блискучі перспективи для вашого проєкту.

РАК
Ваші зусилля увінчаються успіхом, ви зможете нарешті вибратися з болота поточних проблем і зайнятися більш приємнішими для вас справами. Бажано не метушитися марно і в жодному разі не брехати, не набридати начальству своїми ідеями поза залежністю від ступеня їхньої геніальності або безглуздості.

ЛЕВ
Нарешті ви зрушилися з мертвої точки. Бережливіше ставтеся до документів, адже є небезпека їх втрати. Постарайтеся більше часу проводити вдома з близькими людьми, У різноманітність власне дозвілля, це допоможе вам відпочити. Можуть виникнути непередбачені витрати на дітей.

ДІВА
Бажано критично розглянути власні плани й коригувати їх відповідно до побаченого. Виявіть щедрість, вам відплатять тією ж монетою. Можливо, відбудеться подія, що розгорне перед вами вікно нових можливостей і перспектив кар’єрного зростання. Вихідні вдалі для поїздок, подорожей, про які ви так мріяли.

ТЕРЕЗИ
Ваші плани поступово починають реалізовуватися. Постарайтеся все ж таки спочатку зробити ті справи, що нагромадилися. Робота спробує зайняти весь ваш вільний час, але за значимістю вона лідирувати не буде. Своєю енергійністю й активністю ви зможете зміцнити власні позиції.

СКОРПІОН
Для вас цей тиждень обіцяє пріоритетне становище практично в будь-якому оточенні. Від ризикованих пропозицій вам бажано все ж таки відмовитися. У вихідні найкращим способом відпочити стане демонстративне байдикування, якщо, звичайно, ваші близькі готові будуть це зрозуміти.

СТРІЛЕЦЬ
Спілкування із впливовими друзями значно поліпшить хід справ. Доведеться посперечатися з колегами. Вислухайте опонента і не кваптеся з висновками. У вихідні постарайтеся не брати участь у закулісних інтригах. Не забувайте про власний дім: наведення ладу і створення комфорту  – немаловажне для вас завдання.

КОЗЕРІГ
Гарний час для вирішення непростих завдань. Вам доведеться присвятити багато сил і часу організаційним питанням, стежте за власною дисципліною й намагайтеся нікуди не спізнюватися. У вихідні якась стара заплутана історія займе ваші думки, але ви знайдете довгоочікуване рішення.

ВОДОЛІЙ
Вам треба буде доводити високий рівень власного професіоналізму. Будьте при цьому більш вільнішими й контактнішими. Уважніше стежте за новинами, щоб не пропустити важливу для вас інформацію. Розмов із начальством краще уникати, особливо якщо ви жадаєте чогось від нього домогтися.

РИБИ
Наступає добрий період для реалізації творчих ідей. Але не варто йти на принцип і придушувати партнерів. Бажано зайнятися побудовою планів на найближче майбутнє. У вихідні можливі труднощі, пов’язані із взаєминами з близькими людьми. У вихідні уникайте вечірок, це буде просто порожнє проведення часу.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини