Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 14:35:40

Смачні рецепти вихідного дня: макарони з м'ясом

06.06.2021   12:07Агенцiя

Як приготувати макарони по-флотськи та які потрібно знати секрети, щоб макарони по-флотськи вийшли особливо смачними.

Приготувати макарони можна сотнею різних способів. Страви італійської кухні, такі як паста карбонара та зіті; американський рецепт макаронів з плавленим сиром чеддер; макарони з кисломолочним сиром і макарони з плавленими сирками — серед усього цього розмаїття є один рецепт, який займає особливе місце, а саме — макарони по-флотськи.

Макарони по-флотськи — проста, смачна та поживна страва, яку хоча б раз у житті готував кожен.

Для того щоб приготувати макарони по-флотськи, знадобляться найпростіші інгредієнти, які знайдуться на кожній кухні та які легко знайти в будь-якому продуктовому магазині.

Отже, щоб приготувати макарони по-флотськи, вам знадобляться такі інгредієнти:

Макарони (400 грамів) — можна брати будь-які, але краще трубчасті.
М'ясний фарш (600 грамів) — зазвичай беруть фарш зі свинини, фарш з яловичини або тушонку.
Дві великі цибулини.
Вершкове масло (30–50 грамів).
Рослинна олія для смаження.
Сіль та перець.

Крім того, є необов'язкові інгредієнти, такі як часник (кілька зубчиків), морква (смажиться разом з цибулею), трохи томатної пасти (1–2 столові ложки), твердий сир (50–100 грамів, його натирають на терці, додають в кінці), інші спеції та приправи (які вам більше подобаються), подрібнена зелень (зелена цибуля, кріп, петрушка).

Для початку очистіть та дрібно наріжте цибулю, після чого злегка підсмажте цибулю на рослинній олії (для цього рецепта вам знадобиться велика глибока сковорода). Моркву (якщо у вашому рецепті є морква) потрібно натерти на великій тертці й теж додати на сковороду, протушкувати. Далі, додайте на сковороду сирий фарш і смажте приблизно 20 хвилин (до готовності), в кінці посоліть та поперчіть.

Також, м'ясо можна спочатку відварити й тільки потім пропустити через м'ясорубку. Як краще — вирішувати вам.

Поки готується фарш, відваріть макарони. Для цього опустіть макарони у підсолену воду і варіть до напівтвердого стану. Відкиньте макарони на друшляк, після чого викладіть на сковороду до фаршу, перемішайте і добре протушкуйте. В кінці додайте вершкове масло і почекайте, щоб вершкове масло розплавилося, знову перемішайте.

Томатну пасту (якщо у вашому рецепті є томатна паста) додають в кінці. Тертий сир додають на сковороду, перемішують і чекають, щоб сир розплавився. Якщо хочете, готову страву можна прикрасити подрібненою зеленню. Макарони по-флотськи готові! Смачного!

У кожної страви є свої секрети, і макарони по-флотськи — не виняток. Наостанок, пропонуємо вам кілька секретів приготування цієї смачної страви — щоб макарони по-флотськи вийшли ще смачнішими.

Макарони краще брати трубчасті — чим більше м'ясної начинки наб'ється в макарони в процесі приготування, тим смачніше.
Відварювати макарони потрібно до напівтвердого стану й ні в якому разі не розварювати.
Відварювати макарони краще в підсоленій воді (солити воду потрібно до того, як додасте в каструлю макарони) та у великій кількості води (інакше макарони злипнуться).
Якщо готуєте макарони по-флотськи з тушонкою, будьте обережні з сіллю і приправами, оскільки тушонка сама по собі солона і з приправами.

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини