Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:38:18

В Чернігові офіційно відкрили пляжний сезон

05.06.2021   16:27Агенцiя

5 червня у Чернігові офіційно відкрили купальний сезон на міському пляжі «Золотий берег».

На цю подію події завітав і чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. Він привітав усіх присутніх і побажав чернігівцям гарного літнього відпочинку на березі річки Десни та безлічі позитивних вражень.

 - Трошки погода відстає, але я думаю, сонячних днів буде достатньо. На міському пляжі ми агітуємо за здоровий спосіб життя, і я особисто запрошую усіх бажаючих на змагання з різних видів спорту. Всім хочу побажати гарної погоди і чудового настрою, - міський голова.

На спортивних майданчиках можна було пограти і повболівати за інших у поєдинках з міні-футболу, баскетболу, тенісу, взяти участь в інших спортивних активностях. Зокрема, міський голова і команда депутатів міської ради позмагалися разом з усіма в підтягуванні на турніку, віджиманні на брусах та армреслінгу.

Одночасно, на іншій локації, для гостей міського пляжу проходила концертна програма за участю шоу-балету Міського Палацу культури, творчого центру «ArtVoice», народного колективу сучасного танцю «Парадокс», солістів театру естради «Феєрія», Діни Лобур, зразкового колективу студії сучасного танцю «Альянс», зразкового колективу танцювального центру «INSIDE», Романа Орловського, танцювального колективу «Модерн Денс» (керівник – Катерина Гриськова), солістів приватної школи музики «Diez», театру пісні «Забава» (керівники – Марина Харчук і Наталія Литвинова).

Для дітей були влаштовані ігри з аніматорами.

Завдяки гарній погоді та організаторам - управлінню культури та туризму, управлінню у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради та їх організаціям-партнерам - свято вдалося веселим і яскравим.

Різноманітні розваги у пляжному містечку триватимуть весь день. На 16:00 у подальшій програмі пляжних розваг - соціальні танці. А о 20:00 на футбольному полі запланований відкритий кінопоказ.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини