Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 06:04:51

Гороскоп на наступний тиждень з 31 травня по 6 червня

30.05.2021   14:26Агенцiя

Гороскоп на наступний тиждень для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 31 травня по 6 червня 2021 року

 Овен (21.03—20.04). Вам знадобиться підтримка колег. Особисте життя може вийти на перший план, тож, вiдповiдно, зростуть i матерiальнi потреби.
Дні: спр. — 31; неспр. — 1.

Телець (21.04—21.05). Доведеться осмислювати відносини з людьми, які ще недавно представлялися вірними і надійними. У по­дружнiх стосунках настане чергова криза.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.

Близнюки (22.05—21.06). Буде зачеплено вашi гордість і самолюбство, ви сперечатиметеся про практичні речі. Не виключені бурхливі суперечки з приводу спільного майна.
Дні: спр. — 1; неспр. — 3.

Рак (22.06—23.07). У вашому оточеннi з’являться новi люди. Ви опинитеся в центрi уваги i станете iнiцiатором багатьох авантюр, в яких вiдiграватимете неабияку роль.
Дні: спр. — 31; неспр. — 1.

Лев (24.07—23.08). Тиждень сприятливий для початку нових справ, вiдбудеться просування обраним шляхом, навіть якщо він виявиться дуже нелегким. Вихiднi придiлiть вiдвiдинам батькiв.
Дні: спр. — 3; неспр. — 5.

Діва (24.08—23.09). І на роботі, і в коханні можливі круті повороти, тому проявіть стійкість. Ваші чарівність і фантастична завзятість допоможуть отримати пiдвищення на посадi.
Дні: спр. — 4; неспр. — 6.

Терези (24.09—23.10). На цьому тижнi ви вирiшуватимете складні професiйнi проблеми. Доведеться відстоювати позиції і долати перешкоди. Ближче до вихiдних ви отримаєте запрошення на вечiрку.
Дні: спр. — 1; неспр. — 3.

Скорпіон (24.10—22.11). Новий проєкт поставить нові цілі й нові завдання. Підприємці ризикнуть відкрити новий напрям у справі й набиратимуть новий колектив.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.

Стрілець (23.11—21.12). Ваша активнiсть iнодi зашкалює. Працюючи з начальством, можете розраховувати на підвищення на посаді. Налаштуйтеся на успіх довіреної вам справи.
Дні: спр. — 31; неспр. — 2.

Козеріг (22.12—20.01). У вас погiршаться стосунки з колегами, зате покращиться фiнансове становище. Оточивши себе комфортом, вдасться залишатися в рамках бюджету.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

Водолій (21.01—19.02). Результати не виправдають надії тих, хто вклав грошi в ремонт, нерухомість або зробив значну покупку. Вашi доходи перевищуватимуть витрати, радимо передивитися бюджет.
Дні: спр. — 3; неспр. — 5.

Риби (20.02—20.03). Попереду складні фінансовi ситуації. Дехто з вас позичатиме кошти або, навпаки, вiддаватиме борги. Доведеться шукати додаткову роботу.
Дні: спр. — 1; неспр. — 3.

Інша версія:

ОВЕН
Не забувайте про розумну обережність. А от маленький безлад у цей період піде вам тільки на користь, якщо ви тільки зумієте направити емоції до позитивного русла. Це також доволі сприятливий час для того, щоб звернутися з проханнями до керівництва.

ТЕЛЕЦЬ
Ви у цей період довідаєтеся багато нового про свою роботу, та все ж таки постарайтеся не міняти нічого навколо. Якомога спокійніше перечекайте бурю, що насувається, інакше можете просто налякати своїх колег, і ось тоді на вас усі будуть дивитися скоса.

БЛИЗНЮКИ
За бажання, ви зараз можете стати сильним і непохитним, до того ж, на цьому тижні ще й ваша працездатність ґрунтовно підвищиться. Проте все ж таки будьте обережнішими, постарайтеся не базікати зайвого, щоб не пошкодувати про це згодом.

РАК
Вам необхідно все продумати заздалегідь і тим самим серйозно підготуватися до рішучого кидка вперед. Постарайтеся упокорити свою гординю, а також прислухатися і почути вимоги керівництва, і тоді службові справи підуть на лад.

ЛЕВ
Ваша активність буде трохи обмежена з об’єктивних причин. Але не пливіть проти течії, адже саме така тактика може привести вас до найкращого результату. У вихідні будьте обережними: імовірне надходження навмисно спотвореної інформації.

ДІВА
Успіх на роботі багато в чому залежить від вашої рішучості і організаторських здатностей. Постарайтеся уникнути неприємної розмови з керівництвом. Крім роботи, не забувайте і про власний дім, а також про накопичення побутових проблем.

ТЕРЕЗИ
Зараз можливі якісь зовсім незначні неприємності на роботі, які не варто приймати занадто близько до серця. Не переживайте з цього приводу. Адже ви з легкістю впораєтеся з будь-яким складним завданням, якщо тільки не станете відволікатися по дрібницях.

СКОРПІОН
У цей період вам у жодному разі не слід сидіти склавши руки. Ви повинні занадто багато чого встигнути. Але вам необхідна  ще й обережність і уважність у виконанні будь-якої справи, за яку візьметеся. Ви будете цілком здатні зробити чудове відкриття.

СТРІЛЕЦЬ
Постарайтеся не приймати занадто швидких рішень. Можуть зараз також виникнути напружені стосунки в діловій сфері. З одного боку, на цьому тижні вам варто побоюватися обману, а з іншого боку – конфліктів із керівництвом і колегами.

КОЗЕРІГ
Багато життєвих питань буде вирішуватися спокійно і без напруги. Атмосфера навколо гармонізується і принесе вам заспокоєння. Необхідно ретельно перевіряти інформацію, щоб уникнути помилок і перекручень. Можете розраховувати на допомогу і підтримку друзів.

ВОДОЛІЙ
Використайте свою комунікабельність та інтуїцію, довіряйте своєму чуттю. Перш ніж вживати якихось заходів, необхідно все продумати до дрібниць. Родичам може знадобитися ваша допомога, не бійтеся, візьміть на себе посильне навантаження.

РИБИ
Імовірний професійний злет і успіх. Багато наболілих проблем на роботі вирішаться спокійно, навіть із деякою легкістю. Опирайтеся на свій досвід, здатність прораховувати події й прийняти стратегічно правильне рішення,  імпровізації виявляться приреченими на провал.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини