Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:19:49

Гороскоп на наступний тиждень з 10 по 16 травня

10.05.2021   13:21Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 10 по 16 травня 2021 року.

Овен (21.03—20.04). Якщо ви спробуєте зрозуміти, чого хочуть ваші колеги, то зможете працювати згуртовано та продуктивно, а це дуже важливо.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.

Телець (21.04—21.05). Постарайтеся знайти спiльну мову з коханою людиною. Усi необґрунтовані спалахи попередніх місяців поясніть утомою. Вихiднi краще провести вдома.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.

Близнюки (22.05—21.06). На цьому тижнi ви успiшно вирiшите матеріальні проблеми, але економiя все-таки не завадить. Попереду фiнансова перевiрка, пiдготуйте документи.
Дні: спр. — 12; неспр. — 14.

Рак (22.06—23.07). Ваша подальша доля залежить тільки від вас. Спробуйте залучити багатих iнвесторiв, тодi вдасться реалiзувати давнi проєкти.
Дні: спр. —10; неспр. — 11.

Лев (24.07—23.08). Для самовдосконалення сприятливий перiод. Якщо не вистачає професiйних навичок, радимо записатися на курси або звернутися до досвiдчених спецiалiстiв.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Діва (24.08—23.09). Основні проблеми вирішаться самі по собi, а з дрібницями зумієте легко впоратися. Вiльний час можете витратити на культурний вiдпочинок.
Дні: спр. — 13; неспр. — 16.

Терези (24.09—23.10). На роботi ви звикли грати першу скрипку, але треба дати можливiсть людям самостiйно приймати рiшення. У справах виберiть найважливiшi моменти.
Дні: спр. —14; неспр. —15.

Скорпіон (24.10—22.11). Перед вами постане вічна проблема батьків і дітей. Талант дипломата в цьому випадку просто необхідний, тож запасiться терпiнням.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.

Стрілець (23.11—21.12). Ситуація, в яку ви потрапили, непередбачувана, тож важко припустити, якими будуть наслiдки. У будь-якому випадку виплутуватися доведеться самому.
Дні: спр. — 12; неспр. — 15.

Козеріг (22.12—20.01). Пiсля важкої роботи захочеться вiдпочити. Влаштуйте святкову вечiрку, на яку доречно буде запросити друзiв i знайомих.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.

Водолій (21.01—19.02). Ви зможете знайти додатковi джерела надходжень, тож чекайте суттєвого поповнення вашого бюджету. Нарештi вдасться купити те, про що ви давно мрiяли.
Дні: спр. —12 ; неспр. — 13.

Риби (20.02—20.03). Ви легко розлучаєтеся з тим, що дісталося без великих труднощів. Лише процес завоювання принесе справжнє задоволення.
Дні: спр. — 14; неспр. — 16.

Інша версія:

ОВЕН
Бажано не йти на повідку в людей, озброєних химерними ідеями, і тим більше – вплутуватися в їхні авантюри. Гарні результати дасть спільна творчість, але не варто проводити багато часу в гучній компанії. Вихідні бажано провести з близькими людьми.

ТЕЛЕЦЬ
Вас обов’язково відвідає осяяння, ваше завдання – не пропустити його візит, тоді на вас буде чекати удача в справах. Вам варто навчитися стримуватися, коли з’являється пекуче бажання оцінити вчинки інших людей і голосно їх прокоментувати.

БЛИЗНЮКИ
Має бути багато роботи, але не завжди цікавої. Доля дасть вам шанс вирішити нагромадження проблем, у тому числі й матеріальних. На роботі можлива справедлива критика на вашу адресу. Нехай не лякає рутина, вона не займе багато часу. Постарайтеся у вихідні не стати джерелом конфлікту серед близьких людей.

РАК
Постарайтеся розвантажити себе від зайвих справ, особливо від чужих. Не опускайте рук – у вас усе вийде, але буде потрібно більше зусиль. У вихідні намагайтеся у всьому знати міру, інакше бажання як слід відпочити після важкого тижня може вам нашкодити.

ЛЕВ
Ви зараз на порозі великих змін. Настає серйозний і відповідальний тиждень. Багато чого може вас дратувати й виводити із себе, і подолати емоції виявиться непросто. Постарайтеся, щоб від прояву ваших почуттів не постраждали оточуючі.

ДІВА
Вам необхідно напружено працювати, щоб домогтися максимального успіху, при цьому не засуджуються сміливість і натиск. Успіху буде сприяти допомога друзів і знайомих, не пропустіть сприятливих можливостей.

ТЕРЕЗИ
Зайва вразливість і запізнення можуть стати причиною неприємних ситуацій, які ви самі створите. Перш ніж що-небудь змінювати у своєму житті, зважте усі за і проти. У дітей можуть виникнути певні проблеми, їм знадобиться ваша допомога, постарайтеся побачити суть проблем.

СКОРПІОН
Застава вашого успіху – не втрачати оптимізму та уміти зберігати щиру рівновагу в будь-якій ситуації. Початок тижня буде присвячений якимись турботам і з’ясуванню непорозумінь. Ви можете відчути себе трохи осторонь від важливих і цікавих подій.

СТРІЛЕЦЬ
Імовірно, вам доведеться багато часу витратити на вирішення чужих проблем. Ви можете одержати приємну звістку, правильно витлумачивши яку, значно поліпшите своє фінансове становище. У своїй діяльності не бійтеся новизни, тому що зміни обернуться для вас благом.

КОЗЕРІГ
Вам є чим пишатися, однак не варто зваблюватися: своїми блискучими успіхами ви ще не заслужили беззастережного загального визнання на все життя, що залишилося. Прагнучи до успіху, запасіться витривалістю, завзятістю і довірою до своєї інтуїції.

ВОДОЛІЙ
Життя продовжує бити ключем – і тільки від вас залежить, яким саме і по якому місцю. Якщо ви зможете управляти ситуацією, то за ці кілька днів зможете звернути гори. Постарайтеся стримати амбіції і уникайте конфліктів із керівництвом. У вихідні відвідайте старих добрих друзів.

РИБИ
Ви цілком здатні розгрібати робочі справи, хоча для цього і доведеться попрацювати понаднормово, але така ситуація позитивно позначиться на вашому фінансовому становищі. До домашніх турбот бажано поставитися з максимальною відповідальністю.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини