Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 04:06:41

Гороскоп на наступний тиждень з 5 до 11 квітня

04.04.2021   11:14Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 5 до 11 квітня 2021 року

Овен (21.03—20.04). У вас накопичилося багато справ. Нарештi вдасться закінчити ремонт і цим показати, хто в домі господар.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.

Телець (21.04—21.05). Уникайте сумнiвних оборудок, iнакше ризикуєте втратити все. Домашнi залюбки підтримають iдею запросити гостей у вихiднi.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.

Близнюки (22.05—21.06). Останнiм часом ви перебуваєте у піднесеному станi. Святковий настрій вирішив затриматися у вашому домі, тiльки не злякайте це чудове відчуття.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.

Рак (22.06—23.07). Не варто вiдмовлятися від запропонованого відрядження. Можлива зустрiч iз цiкавими людьми. Начальство нарештi помiтить вас, тож фiнансова винагорода не примусить себе чекати.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.

Лев (24.07—23.08). Не гнівайтесь, якщо хтось із друзiв глузуватиме з вас. Умiйте ви­бачати. Радимо вiдвiдувати спортивний зал, а звідти легкою ходою вирушати на пошуки нових пригод.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.

Діва (24.08—23.09). Вам доводиться багато працювати, але треба й вiдпочивати. Постарайтеся направити свою енергію в мирне русло.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.

Терези (24.09—23.10). Ваші божевільні вчинки — не що інше, як спосіб піднятися над суворою дійсністю. А iнодi чудернацькi вчинки можуть принести відчутну користь.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.

Скорпіон (24.10—22.11). На роботі ви дуже авторитетна людина, тож вашi задумки підтримує керiвництво. Вам захочеться втілити в життя новi iдеї.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.

Стрілець (23.11—21.12). Попереду приємнi сюрпризи та новi захоплення. Ви отримаєте подарунок вiд долi — вам щаститиме майже в усьому. Сміливо торуйте собi шлях.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.

Козеріг (22.12—20.01). Ви навіть не могли припустити, що легкий флiрт переросте у велике почуття. Будьте щирі, уважні, і кохана людина відповість тим же.
Дні: спр. — 8; неспр. — 10.

Водолій (21.01—19.02). Перш ніж оприлюднити новий проєкт, перевiрте всi «за» i «проти». Несподівана зустріч зі старим приятелем змінить ваші плани.
Дні: спр. — 8; неспр. —9.

Риби (20.02—20.03). Ви занадто вимогливі до коханої людини. Минулі образи дають про себе знати. Треба вiдверто поговорити, так легше буде знайти компромiс.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.

Інша версія:

ОВЕН
У цей період ваше коло спілкування значно розшириться. Щоб не стати жертвою обману, будьте уважнішими. Намагайтеся не приймати важливих рішень, які не можна переграти. У вихідні потрібно бути поруч із тим, кого ви дійсно кохаєте.

ТЕЛЕЦЬ
Ситуація цього тижня сприятиме усуненню непорозумінь та зміцненню вашого авторитету. Нові пропозиції прийміть і використайте з найбільшою для себе вигодою. Імовірно, розкриється якась ваша таємниця, що призведе до напруженості в стосунках з близькими.

БЛИЗНЮКИ
Настає досить активний тиждень, сповнений подій. Вдало реалізуєте свої задуми. Можливе бурхливе зіткнення ваших інтересів з інтересами інших людей, але мир буде відновлений. У вихідні душу зігріє турбота коханої людини, а також зустріч із друзями.

РАК
Будьте особливо уважні до свого здоров’я. Постарайтеся розібратися цього тижня з нагромадженням справ, подумайте, що можна зробити заздалегідь. Не слід іти на поводі свого азарту. У вихідні спілкування буде активнішим, ніж зазвичай.

ЛЕВ
Вас можуть спантеличити й засмутити проблеми в професійній сфері. Доведеться вживати рішучих заходів, у тому числі тих, які вам не надто до душі. Вибір може змінити вашу подальшу долю. У вихідні почуйте близьких людей і не пропустіть важливої інформації.

ДІВА
Вам треба навчитися жити в злагоді з самим собою й тими, хто оточує вас. Ваші енергія та натиск дуже вплинуть на близьке коло. Прагнення виділитися й досягти бажаного приведуть вас до заповітної мети. Займіться благоустроєм дому – він стане ще більш затишним.

ТЕРЕЗИ
Сприятливий період для реалізації сміливих починань, при цьому вам доведеться миттєво реагувати на мінливу ситуацію. Друзі охоче допоможуть, можете розраховувати на їхні поради, час і навіть фінанси. У вихідні багато що залежатиме від вашої ініціативності.

СКОРПІОН
На світі не знайдеться більш цілеспрямованої людини, ніж ви. Цього тижня зможете впоратися практично з будь-якою справою, якщо отримаєте хоча б мінімальну підказку про те, як це робиться. У вихідні можете піддатися нападу гніву та дратівливості.

СТРІЛЕЦЬ
Досягнення на роботі дадуться вам легко, тому треба осмислити свій успіх і зрозуміти, як ще раз повторити його, щоб відпрацювати методику. У цей період ви подолаєте будь-який конфлікт, якщо підійдете до пошуків рішення творчо.

КОЗЕРІГ
Вам знадобляться терпіння та об’єктивне ставлення до власних дій. Треба буде довести тим, хто поряд, свою незамінність, але не варто демонструвати гординю. У деяких ситуаціях успіху сприятиме наступальна тактика, тільки не перестарайтеся.

ВОДОЛІЙ
Доведеться набратися мудрості й терпіння, щоб подолати складнощі, які виникатимуть на вашому шляху. Настав час виконати давні обіцянки – зробіть це, щоб не скривдити близьких. Не забувайте про безліч домашніх справ та проблем, які чекають на вас.

РИБИ
Усе буде виходити на відмінно, але виявляйте пильність, адже примхлива удача може відвернутися від вас у будь-який момент. У вихідні постарайтеся завершити те, що почали, а спілкування скоротіть до необхідного мінімуму.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини