Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 19:41:50

1 квітня – День Сміху

01.04.2021   07:38Агенцiя

Правда в тому, що сміх буває різний і є люди, які зовсім воліють уникати подібного вираження почуттів і емоцій. Причина проста - обтяжливе інформаційне поле постійно намагається підвести нас до одного і того ж питання: «А чому радіти?». І тим не менше, навіть у самій наймудрішій Книзі всіх часів і народів, у Святому Письмі, в першому посланні до Солунян, є такі слова: «Завжди радійте».

календар

календар

У міжнародному календарі здавна, ще з XVI-го - XVII-го століття прописався один специфічний і популярний у всьому світі святковий день, який відзначається 1-го квітня - День сміху або ж День жартів і розіграшів. Не будемо заглиблюватися в історичні корені цього особливого дня, але скажемо: хороший жарт – справжній і потужний інструмент радості. Відомо, що радість не завжди викликає посмішку, хоча є і не згодні з таким твердженням. Справедливіше можна було б вказати на те, що радість не завжди викликає сміх, а частіше все-таки саме це і переслідує. Який жарт хороший? Який поганий? Чому? Навіщо все це взагалі треба?

Хороший жарт - це така штука, яка змушує нас з вами сміятися над самими собою. Він здатний викликати абсолютно щирі і справжні почуття і емоції, про які, на жаль ми можемо підзабувати в повсякденній суєті, але завдяки яким ми отримуємо унікальну розрядку і потім справжнє відчуття спокою й умиротворення. Це прямий позитив. Навпаки - жарт поганий. Він тільки напружує і ми всім радимо уникати подібних жартів, хоча б з міркування елементарного дотримання техніки безпеки. Не вилазь - а то ...

Загалом, є ціла безліч порад з цього приводу. Ми ж скажемо що хороший жарт цілком може бути складною і заплутаною історією, але нехай це вас не лякає. Якщо у вас раптом виникло гостре бажання пожартувати по хорошому - подумайте про наслідки, це ніколи не зайве заняття. Добре все сплануйте і переконайтеся в тому, що все йде не за планом - це явна ознака того, що назріває щось, від чого і вам щось перепаде.

Пам’ятайте, що серед нас є люди, у яких цілком може проявитися несподіваний талант пожартувати в саме яблучко, да без попередньої підготовки, а найголовніше - до місця і до часу - не виключайте себе з їх числа.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.