Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 09:18:25

Яких кінострічок чекати у 2021 році?

24.01.2021   12:09Агенцiя

У 2021 році вийде чимала кількість цікавих фільмів. Чого лише вартує четверта частина “Матриці”.

І хоч сюжет цієї картини поки невідомий, ми впевнені, що Кіану Рівз знову буде на висоті. Звичайно ж, це не єдина очікувана прем’єра.

 

Ми розповімо вам про інші картини, які не захочеться пропустити.

Дюна (Dune)

© Dune / Warner Bros.

Людство розселилося по різних планетах, за владу над ними борються могутні сім’ї. У центрі протистояння опиняється пустельна планета Арракіс, на якій знаходиться найважливіша речовина у Всесвіті. Пол Атрейдес (Тімоті Шаламов) збирається захистити свій дім.

  • Прем’єра – вересень-жовтень 2021 року.

Чорна вдова (Black Widow)

© Black Widow / Walt Disney Studios Motion Pictures

Після подій фільму «Перший месник: Протистояння» Наташа Романофф, вона ж Чорна Вдова (Скарлетт Йоханссон), тікає. Незабаром головна героїня дізнається про змову і розуміє, що їй потрібно рятувати свою сім’ю. Цю місію Наташа вважає чи не найважливішою у своєму житті.

  • Прем’єра – квітень-травень 2021 року.

King’s Man: Початок (The King’s Man)

© The King ‘s Man / 20th Century Studios

Творці цього фільму збираються розповісти історію становлення незалежного розвідувального агентства King’s Man. Глядачі перенесуться в часи Першої світової війни і спостерігатимуть за тим, як молодий Конрад (Харріс Дікінсон) під наставництвом герцога Оксфордського (Рейф Файнс) намагається допомогти своїй країні.

  • Прем’єра – березень 2021 року.

Веном: Хай буде Карнаж (Venom: Let There Be Carnage)

© Venom: Let There Be Carnage / Marvel Entertainment

Весь світ перебуває під загрозою. Щоб врятувати людство, інопланетний симбиот Веном, який живе в тілі журналіста Едді Брока (Том Харді), кидає виклик новому ворогові – монстру Карнаж (Вуді Харрельсон). Карнаж знаходить собі сильного союзника – злодійку Френсіс Баррісон (Наомі Харріс). Чи вдасться Веному перемогти їх обох?

 
  • Прем’єра – червень 2021 року.

Вестсайдська історія (West Side Story)

© West Side Story / 20th Century Studios

Ремейк однойменного фільму 1961 року розповість про підлітків Тоні (Ансель Елгорт) і Марі (Рейчел Зеглер). Незважаючи на те що вони пов’язані з конкуруючими вуличними бандами Нью-Йорка, вони закохуються один в одного. Чи зможуть ці сучасні Ромео і Джульєтта бути разом?

  • Прем’єра – грудень 2021 року.

Top Gun: Меверік (Top Gun: Maverick)

© Top Gun: Maverick / Paramount Pictures

Події фільму відбуваються через 35 років після подій попередньої частини («Кращий стрілець»). Глядачі спостерігатимуть за тим, як легендарний пілот Пітер «Меверік» Мітчелл (Том Круз) вирішує стати інструктором Top Gun. Головний герой з ентузіазмом поринув у нову роль, але зрозумів, що тепер технічне оснащення літаків важливіше за те, хто за штурвалом. Пітер не згоден з тим, що всі повинні пересісти на безпілотники, і збирається довести колегам, що особистість льотчика важливіша за сучасні інновації.

  • Прем’єра – липень 2021 року.

Тихе місце – 2 (A Quiet Place: Part II)

© A Quiet Place 2 / Paramount Pictures

Згідно з рейтингом Rotten Tomatoes, перша частина «Тихого місця» стала кращим фільмом жахів 2018 року. У 2021 році у фанатів картини буде можливість дізнатися, що трапилося з улюбленими героями далі. У продовженні історії Евелін Ебботт (Емілі Блант) і її діти відправляються до притулку, щоб допомогти іншим, хто вижив, але незабаром дізнаються, що крім монстрів, яких вони боялися, існують й інші, не менш страшні істоти.

  • Прем’єра – березень-квітень 2021 року.

Поїздка до Америки – 2 (Coming 2 America)

© Coming 2 America / Paramount Pictures

У попередній частині комедії, яка вийшла ще в 1988 році, африканський принц Акім (Едді Мерфі) шукав наречену в Нью-Йорку. У новому фільмі Акім, який вже став королем своєї країни, знову вирушає до США. Тепер героєві потрібно знайти там свого втікача сина. В Америці король дізнається, на що спадкоємець престолу проміняв розкішне життя.

  • Прем’єра – березень 2021 року.

Місія нездійсненна – 7 (Mission: Impossible 7)

© Mission: Impossible 7 / Paramount Pictures

Про сюжет нової частини фільму «Місія нездійсненна» відомо небагато, але ми знаємо точно, що Том Круз, який виконує роль агента ЦРУ Ітана Ханта, вкотре здивує неймовірними трюками. Швидше за все, головному герою знову доведеться зіткнутися з невизначеною загрозою і довести свій професіоналізм.

 
  • Прем’єра – листопад 2021 року.

Форсаж-9 (Fast & Furious 9)

© F9 / Universal Pictures

Домінік Торетто (Він Дізель) і його дружина Летті (Мішель Родрігес) живуть щасливим і спокійним життям. Однак ця гармонія порушується, коли кібертеррористка Сайфер (Шарліз Терон) вирішує помститися Домініку за минулі образи. Ситуація ускладнюється тим, що Сайфер допомагає молодший брат Торетто – професійний найманець Джейкоб (Джон Сіна).

  • Прем’єра – травень 2021 року.

Райан і останній дракон (Raya and the Last Dragon)

© Raya and the Last Dragon / Walt Disney Pictures

Очікуваний анімаційний фільм від Disney розповість про землю під назвою Кумандра, яку колись створили дракони. Цьому місцю загрожують зловісні монстри Друуни. Вони вбивають вождя Баджонга. Його дочка, юна войовниця Райан, вирішує помститися за свого батька і врятувати Кумандру.

  • Прем’єра – березень 2021 року.

Не час помирати (No Time to Die)

© No Time To Die / Metro-Goldwyn-Mayer

Джеймс Бонд (Деніел Крейг) відмовляється від служби в МІ-6 і насолоджується відпочинком на Ямайці. Але його старий друг просить про допомогу: потрібно знайти зниклого вченого. Бонд погоджується, але навіть не підозрює, що ця місія виявиться значно складнішою, ніж очікувалося. Вона приведе агента 007 до таємничого лиходія, який заволодів новими небезпечними технологіями.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини