Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 09:54:36

Гороскоп на наступний тиждень 25-31 січня 2021 року

24.01.2021   11:46Агенцiя

Мета ретроградного Меркурія - зробити людей терплячішими, це допоможе впоратися з неприємними обставинами в цей період.

Овен (21.03—20.04). Люди цього знака — природженi дипломати. Саме з однiєю з них вам доведеться познайомитися. У вас будуть не просто тiснi стосунки.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Телець (21.04—21.05). Вам удасться досягти успіху за будь-яку ціну, помiчник у цьо­му — вроджена чарівність. Бiльшiсть друзiв звертатимуться до вас по допомогу.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.

Близнюки (22.05—21.06). У роботі ви завзятi, завжди готовi до труднощів, умієте їх долати і домагатися свого. Керiвництво вiдзначить вашi заслуги.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.

Рак (22.06—23.07). На роботi ви залишатиметеся незмiнним лiдером. Ваша думка безапеляційна, тож відданість спільній справі ні в кого не викликатиме сумнівів.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.

Лев (24.07—23.08). Ви сильна і завзята людина, віддана роботі та сім’ї. Неквапливо, але впевнено працюватимете, доки не досягнете мети.
Дні: спр. — 25; неспр. —27.

Діва (24.08—23.09). Правила, яким повинні підкорятися всі, не для вас. Незважаючи на суперечки з колегами, ви крок за кроком долатимете перепони на шляху до кар’єри.
Дні: спр. — 26; неспр. — 29.

Терези (24.09—23.10). Замість того, щоб iти второваною дорогою, ви практично в усьому шукатимете нові й цікаві шляхи. Доведеться навiть радитися з досвiдченими людьми.
Дні: спр. — 30; неспр. — 31.

Скорпіон (24.10—22.11). Зазвичай ви ведете замкнений спосiб життя. Але у вас несподiвано виникнуть ідеї, а ваш ентузіазм передасться оточенню.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.

Стрілець (23.11—21.12). Ви нерідко є ідейним натхненником різних справ і заходів. Тому легко зможете організувати людей на новий проєкт або втягнете їх у нову авантюру.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Козеріг (22.12—20.01). Ваше життя сповнене незвіданого, його можна порівняти з небезпечною пригодою. Щоб досягти певних успiхiв, ви ризикуватимете i фiнансами, i навiть роботою.
Дні: спр. — 30; неспр. — 31.

Водолій (21.01—19.02). Ви звикли йти у своїх проєктах ва-банк, щоб у результаті отримати все або нічого. Партнери запропонують вам допомогу, не вiдмовляйтеся.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.

Риби (20.02—20.03). Любов до адреналіну нерідко проявляється у захопленнi небезпечними видами спорту або у виборі професії. Вам навiть доведеться порушити закон.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

Інша версія:

ОВЕН
Впродовж тижня виникатимуть несподівані непорозуміння і неприємні зміни на роботі. Сильна нервозність і дратівливість призводить до перезбудження нервової системи і порушень ритму серцевої діяльності. А це блокує можливість ефективних результатів від роботи, що вимагає самодисципліни і витримки. Подібні проблеми виникають тільки у тих, хто прагне до свободи дій за всяку ціну, але заперечує відповідальність за свої вчинки. Ті, хто здатний контролювати свої емоційні стани, зможуть уникнути багатьох неприємностей.

ТІЛЕЦЬ
Період емоційної напруженості. Може назріти необхідність розриву старих відносин і побудови нових. Це критичний період для застарілих стосунків. Якщо проблема є, то події цього тижня поставлять крапку. Активізуються питання аліментів або спадщини, а також майнові або фінансові справи. У соціальній сфері, все, в цілому, сприятливо. Ви можете отримати розуміння, підтримку, похвалу від керівництва, з'являться можливості для кар'єрного зростання. Вдалий період для розв'язання юридичних питань, тривалих відряджень і подорожей.

БЛИЗНЮКИ
Може проявитися інтерес до таємних наук, досліджень, при цьому, можливі безпідставні тривоги, сильні переживання, страхи, якщо у вас є що приховувати. Намагайтеся спокійно реагувати на зауваження на свою адресу, хоча в кінці січня це зробити дуже складно. З'являється схильність гостро сприймати будь-які неприємності або проблеми – свої або близьких людей, обирати між крайнощами, намагаючись знайти вихід з положення. Тільки це створює ще більшу напруженість.

РАК
Місяць управляє знаком Рака, є емоційним і орієнтованим на залежність. В повню 28 січня він знаходиться у Леві – знаку любові і творчості. Тоді як знак Водолія, по якому рухається Сонце - відсторонений і незалежний. Найближчим часом відбудеться багато несподіваних подій. Повний місяць - це опозиція Місяця і Сонця, може впливати на будь-які стосунки. Це повний місяць пов'язує два знаки - Водолій і Лев, символізує дилему свобода-близькість, що зачіпає романтичні зв'язки. Чи існуючі відносини емоційно задовольняють вас, чи настав час їх завершити?

ЛЕВ
Насичений подіями тиждень-повний місяць у Леві сприяє активності, прояву творчих здібностей, а також завершенню деяких важливих для вас питань. Бажання емоційного поділу і вираження, є визначальним, а розуму і логіці відводиться друге місце в цей період. Якщо ви вже залучені в любовні взаємини, ваші почуття будуть дуже ін-тенсівнимі. Ви більш схильні до емоційного вираження, і тому буде важко приховати те, що ви відчуваєте. Особливо складно зберегти взаємини в таємниці. Все таємне стає явним, особливо в любові, якщо є, що приховувати, будьте обережні. Багато Леви будуть схильні до емоційних коливань.

ДІВА
30 січня Меркурій - ваша планета управитель - переходить в ретроградний рух на три тижні і Ви будете відчувати це сильніше, ніж представники інших знаків Зодіаку. Цей тиждень для вас – період самоствердження, у вас з'являться можливості відстояти свою точку зору і зміцнити свою життєву позицію. Вже існуючі союзи і спільні підприємства відчують приплив нової енергії і ентузіазм партнерських відносин. Взаємини на всіх рівнях стануть більш інтенсивними. Активізується ментальна діяльність, готовність до рішучих дій, знаходяться прості рішення складних проблем. Прискорений ритм і збільшення обсягів інформації можуть викликати погіршення самопочуття.

ТЕРЕЗИ
Обставини поточного тижня сприяють завершенню будь-якої колективної роботи. Ви можете втратити цікавість до якоїсь групи людей, захочеться закінчити будь-які соціальні взаємини. У той же час з'явиться можливість знайти однодумців і досягти цілей, поклавши на себе додаткову відповідальність і обов'язки. Може з'явитися робота в Інтернеті, якийсь мережевий бізнес, або закінчення однієї справи і початок іншого. Це хороша можливість продемонструвати свою роботу, отримати фінансову винагороду у своїй професійній діяльності.

СКОРПІОН
Ваше внутрішнє занепокоєння призводить до помилкових дій, наслідком яких можуть бути фінансові втрати. Можливі збитки через швидкі рішення, ви ризикуєте втратити гроші або джерело заробітку. Краще не планувати на цей період перельоти, далекі поїздки, спортивні змагання. Зведіть до мінімуму ймовірність конфліктних ситуацій, по можливості, не сідайте за кермо. Навколишні можуть говорити вам, що у вас занадто великі вимоги до життя. Ваше бажання обов'язково поліпшити своє становище не дасть результатів протягом цього тижня.

СТРІЛЕЦЬ
У вас з'являється безліч справ і питань, що вимагають негайного вирішення. Кількість зустрічей і контактів в цей час значно зростає. Гарний час для вирішення юридичних питань, оформлення документів та інших важливих паперів. Активізуються теми освіти, підвищення кваліфікації, розширення світогляду. Якщо все це було актуально раніше, то нарешті, настане ясність. Центром уваги будуть далекі подорожі або тема реалізація духовної сфери життя. Стане питання завершення відносин із зарубіжними партнерами або перехід їх на новий рівень.

КОЗЕРІГ
Події тижня можуть торкнутися теми спільних фінансів, спадщини, трансформаційних процесів, а також питання, пов'язані з кризами і небезпеками, в тому числі, з хірургією. Можливо, вам захочеться переглянути або об'єднати фінансовий капітал, зробити велику покупку, це стосується сфери і ділових, і сімейних відносин. Можуть виникнути питання, пов'язані з податками або страховками. Невдалий час, щоб брати в борг, оформляти іпотеку. Також, може бути завершення якоїсь ситуації, пов'язаної з грошима, яка занадто довго не могла вирішитися.

ВОДОЛІЙ
Активізується сфера ділових і любовних взаємин. З'являється бажання самоствердитися, випробувати себе і свої сили, зайняти домінуюче становище, бути головною дійовою особою в будь-якій ситуації. Меркурій стає ретроградним з 30 січня у Водолії - ваші особисті інтереси і цілі зажадають глибокого аналізу і переосмислення. Якщо ви хочете скористатися перевагами позитивного потенціалу цього періоду, продемонструйте свою силу і рішучість, працюйте ефективніше, проявляйте великодушність стосовно оточуючих. Все це допоможе вам досягти особистих цілей і приверне тих, на кого ви хочете справити враження.

РИБИ
Цей період може дати вам сили позбутися від шкідливих звичок і всього, що заважає вашому здоров'ю. Вдалий час для зміни режиму харчування, врегулювання сну і відпочинку. Активізуються кармічні питання, з'являється схильність до занурення в себе. Інші люди практично завжди неправильно розуміють вас, тому завершення місяця може бути складним. Розвиток своїх творчих здібностей, допоможе уникнути депресії і дозволить зрозуміти себе на найглибших рівнях. Можливо, розкриються якісь секрети партнера або конкурента, відбувається переосмислення і ясність відносин.
 

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини