Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 15:18:09

10 легендарних різдвяних та новорічних фільмів

27.12.2020   12:35Агенцiя

Де шукати новорічний настрій, коли за вікном ще навіть не пахне снігом? Є простий рецепт! Гірлянди на вікнах, святкова ялинка, багато подарунків для рідних, мандаринки, теплий глінтвейн і приправте це все новорічними фільмами.

Вуаля! Настрій приходить і вдома з’являється затишна атмосфера з присмаком Різдвяного дива.

Та що робити, коли “Гаррі Поттер” та “Один вдома” вже переглянуті, а попереду ще довгі зимові канікули? Пропонуємо вам добірку різдвяних фільмів, які допоможуть відчути тепло новорічних свят та гарно провести час разом з близькими людьми.

Хроніки Різдва (2018)

Тедді вже давно перестав вірити в Санту Клауса й точно знає, що подарунок під різдвяну ялинку кладуть батьки. Однак його молодша сестра Кейт все ще вірить в дива й чекає на Різдво, щоб насолодитись морем подарунків та веселощів. На Святвечір старший брат вирішує підіграти своїй сестричці й разом з нею чекає приходу Санти. Кейт готова не спати всю ніч, щоб зустрітись з легендарним дідусем. Яким же було здивування Тедді, коли Санта все ж завітав в їхню оселю, до того ж попросив їх про допомогу у складній ситуації.

Людина, яка винайшла Різдво (2017)

 

Фільм, заснований на реальних подіях 1843 року. Молодий письменник Чарльз Дікенс повертається у Лондон після довгої подорожі Америкою, однак це зовсім не приносить йому задоволення. Після фінансової та творчої кризи Чарльз зважується написати нову книгу – “Різдвяну пісню в прозі”. Жоден видавець не погоджується підтримати його, тому письменник вирішує самостійно покрити всі витрати. Та зовсім скоро його чекає інша проблема: до видання тиражу залишається всього 6 тижнів, а герої його твору починають жити своїм життям і не слухаються свого ж автора.

Ельф (2013)

Однієї Різдвяної ночі маленький хлопчик заповз у мішок до Санти Клауса й вирушив з ним на Північний Полюс. Його взяв на виховання один з помічників Санти й назвав хлопчика Бадді Гоббсом. Коли хлопчик виріс настільки, що став вдвічі вищим за всіх ельфів, йому розповіли всю правду про його походження. Так Бадді вирішив податись у Нью-Йорк і знайти свого справжнього батька. Батько ж був занадто зайнятим грішми та роботою, тож єдиними близькими йому людьми стали мачуха та зведений брат. Що робитиме Бадді далі й чи вдасться йому знайти свою долю в метушливому місті?

Ласкаво просимо, або Сусідам вхід заборонено (2006)

Перед самим Різдвом сім’я Фінчей переїжджає в тихе містечко. Батько Стів намагається об’єднати свою сім’ю, та всі плани псує сім’я Холл, яка також нещодавно туди переїхала. Спершу сусіди подружились. Однак, коли Бадді Холл побачив свій дім через супутник, і він виявився менш яскравим, ніж сусідський – дружбі настав кінець. Саме тоді розпочалась битва: Бадді за будь-яку ціну шукав способи зробити свій дім яскравішим. Стів спершу скаржився на шум та крадіжку їхньої електрики, а згодом почав робити власні рішучі кроки.

 

Реальна любов (2003)

Кінострічка показує, як паралельно розвиваються 9 історій кохання у дев’яти різних людей. Прем’єр-міністр закохується у свою співробітницю. Письменник тікає на Схід Франції, щоб повернути кохану. Заміжня жінка все більше віддаляється від свого чоловіка. Дівчина нещодавно вийшла заміж, але вже відчуває ворожість свого обранця. Такі різні, але водночас їх об’єднує власна трагічна історія кохання. Та як зміниться життя героїв на Святвечір?

Сім’я напрокат (1997)

Сем Пол – багатий бізнесмен, який обожнює насолоджуватись жінками, тому змінює їх, як рукавички. Один з потенційних клієнтів сказав, що бачить Сема ідеальним сім’янином. Тепер бізнесмену доведеться шукати людей, які зіграють роль його сім’ї для приваблення клієнта. Сем обирає з-поміж своїх співробітників і на око йому трапляється мати-одиначка Кетлін з дочкою. Жінка може за декілька днів заробити доволі велику суму грошей, тому погоджується. Та хто ж знав, що клієнт захоче погостювати у Сема не день, а декілька тижнів.

Пригоди S Миколая (2018)

 

Фільм українського виробництва з Василем Вірастюком в головних ролях. Перед новорічними святами родина Василенко поселяється в затишному карпатському будиночку. Батькам доводиться залишити свою малечу на деякий час вдома самих, щоб з’їздити у справах. Та в цей час у будиночок вирішує вломитись Миколай, але далеко не “святий”. Чи зможуть діти захистити себе й домівку від непроханого гостя?

Відпочинок за обміном (2006)

Історія про двох незнайомих жінок, які живуть на відстані більш ніж 10 тис. км одна від одної, але опинились в однаковій ситуації. Айріс – успішна журналістка, закохана у чоловіка, який любить іншу. Аманда – власниця рекламного агентства – дізналась, що її чоловік їй зраджує. Одного дня вони раптово натрапили одна на іншу в Інтернеті й почали спілкуватись. Перед Різдвом жінки вирішують відірватися від усіх турбот і домовляються обмінятись місцями проживання на два тижні.

Поганий Санта (2003)

Віллі – незвичний Санта Клаус. На Різдво, замість розносити подарунки, він грабує універмаги зі своїм напарником. У минулому Віллі відсидів за ґратами, змінив не одну дружину і врешті-решт залишився п’яницею. Та одного дня серед дітей виявився хлопчик, який щиро повірив в нього. Цьогоріч Віллі доведеться дуже постаратись, щоб довести усі свої погані та добрі справи до ладу.

Фред Клаус (2006)

Фредерік Клаус – брат Санти й водночас його повна протилежність. Через те, що Санта завжди виділявся, Фреду залишалось лише бути в тіні свого брата. Зрештою, він перестав вірити в Різдвяне диво і ненавидів усі новорічні свята. Та одного разу злочинець вирішив назавжди знищити Різдво і викрав Санту. Тепер Фреду доведеться бігти на порятунок свого брата, виправити все скоєне та врятувати Різдво для дітлахів.

Добірка цих фільмів дозволить вам по-новому відчути атмосферу Різдва, від душі посміятись та порадіти разом з головними героями. Та найкраще, чого можуть навчити ці фільми – це віра в те, що ми самотужки можемо створити власне Різдвяне диво.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини