Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 23:21:10

Гороскоп на тиждень 21 - 27 грудня 2020 року

20.12.2020   13:43Агенцiя

Астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 21 по 27 грудня 2020 року

Овен (21.03—20.04). На цьому тижнi не варто чекати особливих радостей чи фантастичних подарунків. Посилиться відповідальність за ту справу, якій ви служите.
Дні: спр. — 21; неспр. — 23.

Телець (21.04—21.05). Кожен iз вас повинен чітко уявляти свої обов’язки й виконувати взяті на себе доручення. Уважно прислухайтеся до порад і за можливості їх виконуйте.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Близнюки (22.05—21.06). Ви часто від зірок чекаєте сюрпризів, забуваючи при цьому про поради астрологiв. На цьому тижнi ви отримаєте приємнi новини.
Дні: спр. — 27; неспр. — немає.

Рак (22.06—23.07). Не варто буквально сприймати інформацію i впадати у відчай. Основа до сприйняття наших рекомендацій — позитивний і конструктивний підхід.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.

Лев (24.07—23.08). Якщо у вас поганий настрiй, налаштуйтеся на позитив. Навчiться контролювати емоцiї, багато залежить вiд вас самих.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.

Діва (24.08—23.09). Попереду нелегкий перiод. Вашої енергії та сміливості буде недостатньо, щоб стрімко рухатися вперед. Тож радимо накопичувати силу.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.

Терези (24.09—23.10). Найімовірніше, ви нарештi створите міцну сім’ю і значно поліпшите матеріальне становище. Однак не варто забувати, що  щастя навряд чи впаде з неба.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.

Скорпіон (24.10—22.11). Тiльки вiд вас залежить, наскільки ви будете рішучими і заповзятливими. Не сподівайтеся на чиюсь допомогу, дійте стрімко.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.

Стрілець (23.11—21.12). Перш ніж щось зробити, необхідно все обміркувати i зважити, щоб не прорахуватися навіть у дрібницях. Інакше не уникнути серйозних помилок.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Козеріг (22.12—20.01). Доля дуже прихильна до вас. Ви зумієте реалізувати свої прагнення і в результаті вас чекає підвищення по службі. Не пропустіть свій шанс.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.

Водолій (21.01—19.02). Доведеться попрацювати, адже у вас усе валитиметься з рук. Найкраща порада — використовуйте цей час для роздумів і переоцінки цінностей.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.

Риби (20.02—20.03). Не відмовляйтеся від роботи, навіть якщо відчуваєте, що сили зникають. Постарайтеся правильно розпланувати час і беріться одразу за головне.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.

Інша версія:

Овен
На цьому тижні візьміть на себе роль лідера і починайте ділитися своїми амбітними задумами з потрібними вам людьми. Вони неодмінно їх підтримають. У вихідні організуйте коротку подорож, вам час розвіятися.

Телець
У робочі будні ви будете активно допомагати всім, хто буде цього потребувати. Ви будете сповнені щирого бажання змінити цей світ на краще. Звичайно, вам буде важко впоратися з настільки глобальним завданням, тому стримайте трохи свої амбіції і для початку зробіть кілька дрібніших добрих справ. На вихідних ви будете активно пробувати нове.

Близнюки
Вам, ймовірно, знадобиться допомога, щоб подолати ті труднощі, які можуть виникнути на вашому шляху, але оточуючі вас люди з радістю вам її нададуть. Що б не трапилося, намагайтеся зберігати спокій і розважливість.

Рак
Від вас буде вимагатися неабияке терпіння і дипломатичність, щоб знову знайти спільну мову зі своїми рідними. З середи по п'ятницю ви будете перебувати в досить нестабільному емоційному стані. Якщо вам буде важко тримати себе в руках і давати раціональну оцінку подіям, що відбуваються, то покладайтеся на своїх друзів. На вихідних спробуйте трохи урізноманітнити своє дозвілля.

Лев
Схоже, що початок тижня вийде для вас виключно вдалим! Всі оточуючі вас люди будуть тягнутися до вашого суспільства. Скористайтеся цією обставиною, щоб знайти нових друзів - можливо, навіть з числа ваших колишніх суперників. У четвер і п'ятницю вас відвідає цілий ряд новаторських ідей.

Діва
Якщо вам давно не дає спокою якась серйозна проблема, то, ймовірно, прийшов час вам з нею розібратися, так як вона починає відбирати у вас занадто багато часу і сил. На вихідних намагайтеся не обтяжувати себе ніякими терміновими і важливими справами. Ви безумовно заслужили право розслабитися і випустити пар.

Терези
Якщо ви шукаєте кохання, то на початку тижня ваші шанси на її здобуття будуть особливо високі. У четвер і п'ятницю ви будете цілком і повністю поглинені якимись дослідженнями і пошуками. Не приймайте ніяких важливих і відповідальних рішень до тих пір, поки не з'ясуєте всі потрібні вам факти. На вихідних вам відкриється якась надзвичайно важлива інформація.

Скорпіон
У понеділок, вівторок і середу притаманна вам креативність буде особливо корисна. Чи знаєте ви, чого хочете насправді? Тоді прийшов час це взяти! Якщо ж не знаєте, хай фантазія направить вас на цей шлях. На вихідних не бійтеся давати волю своїм імпульсам і поривам, побалуйте себе.

Стрілець
Робочий тиждень пройде в дуже складному і напруженому графіку, вам доведеться вирішити багато питань. На вихідних пориньте в активну соціальну діяльність. Ваші друзі дуже за вами скучили, і якщо ви проведете час в їхньому товаристві, то відчуєте потужний приплив енергії і запалу.

Козеріг
Коли ви ставите перед собою якусь чітку мету, ніщо не може зупинити вас на шляху до її досягнення. На щастя, понеділок, вівторок і середа якнайкраще підходять для реалізації ваших амбітних задумів і починань. Успіхи, яких вам вдасться домогтися, вразять навіть вас самих.

Водолій
У понеділок, вівторок і середу вашим основним розвагою буде цікаве спілкування з незнайомими вам людьми. Вони розкажуть вам безліч інтригуючих і пізнавальних історій, тому не пропустіть цей шанс урізноманітнити своє життя і знайти нових друзів. Четвер і п'ятницю ви проведете, наводячи порядок в своїх думках, а також в будинку. Прийшов час розібрати завали.

Риби
Спробуйте нове. Ваша енергія на піку, так що варто спробувати межі можливого. Досліджуйте світ і шукайте своє місце в ньому. На вихідних дотримуйтесь голосу серця. Робіть так, як буде підказувати вам внутрішній голос - і удача буде супроводжувати вас буквально у всьому.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини