Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:04:11

Гороскоп на наступний тиждень 7-13 грудня 2020 року

06.12.2020   14:24Агенцiя

7 грудня – середина між затемненнями 30 листопада та 14 грудня. Середня точка – це день відсутності контролю, дещо може спотворюватися. Також це день перезавантаження, тому ваші позитивні думки дуже важливі.

Не час починати важливі справи або ухвалювати серйозні рішення, тому що події розвиватимуться абсолютно непередбачувано. Результативність розпочатих у цей період справ може викликати тривогу.

Не варто планувати на 7 грудня авіаперельотів та поїздок, краще зосередитися і зануритися у себе.

Овен (21.03—20.04). Продумуйте всі деталі наперед, це допоможе вчасно завершити розпочаті проєкти. Будуть моменти, коли ви зможете відчути стабільний ґрунт під ногами.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.

Телець (21.04—21.05). Що стосується фінансів, то головне — не приймати поспішних рішень, а діяти спокійно. Вас чекають цікаві зустрічі та новi враження.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.

Близнюки (22.05—21.06). У вас буде багато завдань, які потрібно виконати у визначений термін. Але не поспішайте розповідати про свої плани.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.

Рак (22.06—23.07). Попереду переїзд, зміна обстановки i навiть роботи. Варто бути обережнішим iз фінансами, адже нових джерел прибуткiв не передбачається.
Дні: спр. — 11; неспр. — 13.

Лев (24.07—23.08). Перiод початку нових відносин. На горизонті з’являться відразу кілька цікавих варіантів. Будьте готові піти за покликом серця чи прислухатися до здорового глузду.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Діва (24.08—23.09). Тиждень буде успішним щодо кар’єрного та особистісного росту. Правильне рішення підкаже людина з близького оточення.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.

Терези (24.09—23.10). Ваш шлюб може пройти випробування на міцність. Не поспішайте рубати з плеча, душевна розмова допоможе прийти до спільного знаменника.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.

Скорпіон (24.10—22.11). Зiрки обiцяють багато любовних переживань і яскравих інтрижок, але виникнуть деякі складнощі у виборі супутника для постійних відносин.
Дні: спр. — 9; неспр. —10.

Стрілець (23.11—21.12). Якщо ви самотні, наберіться терпіння, скоро ви зустрінете своє кохання. Пiклуйтеся про самопочуття, тоді не буде серйозних проблем зі здоров’ям.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Козеріг (22.12—20.01). Усі іспити ви витримаєте з честю, так що час виходити на дорогу великої кар’єри. Дрібні невдачі посприяють бажанню ще міцніше утвердитися.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.

Водолій (21.01—19.02). Тиждень буде важким, але результати виконаної роботи просто приголомшать вас. Ви ніяк не можете підібрати ключик до заповітних дверей, просто штовхніть їх.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Риби (20.02—20.03). Вам нелегко від­окремити реальність від фантазій, але доведеться. Інакше в нашому складному світі все заплутається ще більше.
Дні: спр. — 8; неспр. — 10.

Інша версія:

Гороскоп для Овнів
Надмірна оптимістичність у світосприйнятті може привести до неправильних рішень. Ймовірна невгамовна активність, яка може вам нашкодити або призвести до перевтоми, а це загрожує погіршенням стану здоров’я. З’являється схильність розкидатися можливостями, розпорошувати увагу, неспроможність зосередитися на чомусь одному. Нав’язливість, бажання голосно заявити про себе у несприятливий момент призводить до втрат важливих контактів. Ініціатива провокує конфлікти та викликає небажані наслідки.

Гороскоп для Тельців
Збудженість, ревнощі, егоїзм завдають багато неприємностей вам та оточенню. Відновлюються суперечки з приводу повторного шлюбу, родичів з боку чоловіка, спадщини. Фінансові інтереси приносять багато хвилювань, ви схильні до перебільшень, особливо у негативний бік. Отримати чітке розуміння, в якому стані ваші матеріальні справи, практично нереально. Повірити в себе та вийти за рамки звичного оточення допомагають друзі та однодумці.

Гороскоп для Близнюків
У цей період присутні скутість, сором’язливість, невпевненість, з’являються сумніви у собі, у почуттях і намірах партнерів. Через поспішні висловлювання  можете поставити себе та інших у незручне становище. Не ухвалюйте важливих рішень, ще раз все перегляньте, відкорегуйте. Якщо ви зайняті у торгівлі, організації свят і заходів, можливо, в онлайн-форматі, вам пощастить – ви привернете увагу, зможете зібрати гарну публіку і здобути популярність. Посилюється потреба у близькому спілкуванні, емоційному контакті.

Гороскоп для Раків
Усі таємні проблеми стають явними, відчуваються наслідки минулих помилок. Ви не відчуваєте кордонів, складно зупинитися вчасно і правильно оцінити ризики. Неприємності можуть статися внаслідок надмірного потурання своїм слабкостям, через поспішні висновки або бажання перехитрити, обдурити. Постарайтеся усунути всі чинники занепокоєння, зосередьтеся на собі. Це хороший період для розвитку уяви та творчої діяльності, що може стати фундаментом для втілення ваших задумів.

Гороскоп для Левів
Зависокі вимоги до ваших домашніх та мінливість настрою можуть принести шкоду сімейним стосункам, а також призвести до розладу з партнерами. З’являються необґрунтовані ревнощі, недовіра до коханої людини, що може стати причиною напруженості, яка, врешті-решт, може призвести до розставання. Крім того, у цей період з’являється схильність до непотрібних витрат грошей. Намагайтеся не забувати про роботу та свої обов’язки, зосередьтеся на професійній діяльності, у цей період ви зможете підготувати ґрунт для майбутніх успіхів.

Гороскоп для Дів
Активізуються взаємини з сусідами і близькими родичами, причиною можуть стати фінансові питання. Можливі непорозуміння під час спілкування, яке загалом у цей період емоційне. Відбуваються зміни у вашому безпосередньому оточенні. Велика ймовірність стати жертвою невірної інформації або завідомо неправдивої, тому краще нікому не вірити на слово, а важливі відомості перевіряти самостійно.

Гороскоп для Терезів
Тиждень зависокої конфліктності у родині та особистих стосунках, що може затягнутися на довгі місяці. Намагайтеся не протиставляти свої інтереси та думки поглядам своїх партнерів, коханої людини. Можливі навіть фізичні зіткнення, биття посуду та все, що до цього додається. Будьте уважними під час спілкування з дітьми, адже імпульсивність може негативно позначитися на вашому авторитеті. Необхідно усвідомлено підходити до кожної ситуації та тенденцій цього періоду, тоді негативні наслідки будуть мінімальними.

Гороскоп для Скорпіонів
Питання, які порушуватимуться у цей період, стосуються вашого впливу та відповідальності, розподілу ресурсів. Обставини складаються сприятливо, ви виділяєтеся на тлі своїх колег, справляєте приємне враження на керівництво. Головне, не поспішайте негайно вирішувати проблеми, які виникають, та робити висновки, тому що поспішні дії можуть зіпсувати сприятливі можливості. Слушна нагода змінити роботу або активно займатися її пошуком. Спроби особисто вплинути на розвиток подій виправдають ваші очікування.

Гороскоп для Стрільців
Обставини змушують вас змінювати звичну поведінку та взаємини з іншими людьми. Доводиться звертати увагу на думку оточення, вчитися домовлятися, шукати компроміс, вибудовувати партнерські стосунки. Друзі, кохана людина, чоловік, бізнес-партнери і конкуренти потребують вашої уваги. Можливо, розкриються якісь таємниці партнера або конкурента, прийде рішення з приводу укладення шлюбу чи розлучення, поділу майна, а можуть відбутися зміни у спільному бізнесі, зміняться терміни дії ділового контракту.

Гороскоп для Козерогів
Відбуваються зміни у трудовій сфері, щоденні турботи витісняють інші справи та плани. Потенціал цього періоду можна описати як початок чергового циклу, коли вам належить спрямувати свої зусилля у нові сфери. Від вас потрібні величезні зусилля, щоб врівноважити особисте та соціальне життя. Складно уникнути сімейних сварок, що супроводжуються бурхливим з’ясовуванням стосунків. Щоб уникнути конфліктів, усю енергію можна спрямувати на фізичну роботу або заняття спортом. Ваше соціальне життя і громадські справи можуть сприяти романтичним захопленням.

Гороскоп для Водоліїв
Процес досягнення цілей дуже непростий – багато перешкод з боку конкурентів, критики на вашу адресу. Може змінитися ваше суспільне становище, колектив, широке коло спілкування, активність у соціумі та інтернеті. Ви опиняєтеся в центрі уваги, незалежно від того, хочете ви цього чи ні. Слушна нагода для того, щоб активно використовувати свої старі зв’язки та заводити нові. У цей період впроваджуються нові ідеї, відбувається активний пошук інформації. Є ймовірність, що ваш чоловік або діловий партнер отримає просування у кар’єрі.

Гороскоп для Риб
Якщо вам є що приховувати, то у цей період навряд чи зможете приховати будь-яку інформацію. Зміни можуть торкнутися стосунків у сім’ї. Потрібно багато часу та енергії для вирішення питань у фінансовій та діловій сферах. Можливі доходи завдяки понаднормовій роботі. У цей період краще братися за короткострокові проекти і справи, на довгострокові у вас може не вистачити фізичних сил та енергії. Період підходить для всього, що пов’язано з професійною діяльністю та громадськими організаціями.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини