Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:31:05

Гороскоп на наступний тиждень 16-22 листопада

15.11.2020   11:59Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 16 до 22 листопада 2020 року.

Овен (21.03—20.04). Вам щастить майже в усьому. Не пропустіть такий шанс і заздалегідь плануйте свої справи. Знайдіть час і для себе, вiдвiдайте салон краси.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.

Телець (21.04—21.05). Тиждень обіцяє приємні знайомства, але вони будуть короткими і несерйозними. Тому вам варто сконцентруватися на кар’єрі.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.

Близнюки (22.05—21.06). Не бійтеся доносити свої креативні ідеї начальству, якщо триматимете їх при собі, вас ніхто не помітить. Творіть i покажіть, на що ви здатні.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Рак (22.06—23.07). З фінансами буде складно, вам варто економити, щоб не потрапити в халепу. Що стосується здоров’я, то воно буде нестабільним, ваші енергетичні рівні коливатимуться.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.

Лев (24.07—23.08). Вам варто подружитися з колегами. Запросіть їх провести з вами вихідні — це кращий спосіб зміцнити мости в майбутньому спілкуванні.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.

Діва (24.08—23.09). Доведеться iнакше поглянути на свої стосунки. Ви звикли до безтурботних і спонтанних відносин, але час замислитися про серйозного та надійного обранця.
Дні: спр. — 18; неспр. — 20.

Терези (24.09—23.10). Ваше життя набере серйозних обертів. Якщо раптом стане нудно, ви завжди можете зробити щось феєричне, що надовго запам’ятається.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Скорпіон (24.10—22.11). Сім’я для вас буде на першому місці. Що ж стосується кар’єри, варто вiдповiдальнiше ставитися до своєї роботи. Ймовірно, вас чекає зміна діяльності.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.

Стрілець (23.11—21.12). Вірогідні значні фінансові надходження, але пам’ятайте про економію. Радимо зайнятися благодійністю або записатися у волонтерську оргнізацію.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.

Козеріг (22.12—20.01). На вас тиснутимуть близькі, вимагаючи рішучих дій. Це може стосуватися як роботи, так і особистого життя. Наберіться терпіння i спробуйте поставити все на свої місця.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Водолій (21.01—19.02). Ймовірно, не обійдеться без жертв, але справа того варта. Не бійтеся отримувати задоволення, коли знаєте, що можете це собi дозволити.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.

Риби (20.02—20.03). Ви порозумiєтеся з колегами, з якими раніше не могли знайти навіть спільну мову. У фінансах варто бути обачнішими: здорова економія ще нікому не завадила.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.

Інша версія:

ОВЕН
Збільшиться обсяг роботи, але виконуйте тільки те, що вам до снаги. Знайдіть час на відпочинок, похід у гості або в кіно. Намагайтеся нікому не нав’язувати свою думку, адже це може призвести до конфліктної ситуації. У вихідні близьким людям будуть необхідні ваші підтримка й увага.

ТЕЛЕЦЬ
Рівень вашої працездатності настільки високий, що нікому не зрівнятися з вами. Стримайте свій запал, інакше колеги почнуть дивитися на вас косо. Не варто суперечити начальнику – імовірні негативні наслідки. У вихідні, швидше за все, здійсниться ваше заповітне бажання.

БЛИЗНЮКИ
У вас з’явиться бажана свобода дій. Але нею необхідно розумно розпорядитися. Намагайтеся спочатку думати, а потім говорити. Однак треба бути чесним із собою та іншими. Вихідні можуть виявитися гарним часом для нових знайомств.

РАК
Імовірний несподіваний поворот на краще в стосунках із тими, хто поряд. Можете досягти значних успіхів у роботі. Гроші будуть надходити регулярно, але й витрати виявляться досить значними, тому говорити про поповнення бюджету не доводиться.

ЛЕВ
Тепер ви не дуже схильні до спілкування. Важливі справи краще відкласти. Ставтеся до тих, хто поряд, із повагою, а в разі суперечок не забувайте про почуття гумору. Виявіть м’якість і терпимість щодо коханої людини. У вихідні постарайтеся відпочити від суєти й шуму.

ДІВА
Відчуєте, що залишилося мало спільного з колишніми друзями, але з’являться нові знайомі. Однак якщо виникнуть труднощі та складні ситуації, знайти вихід допоможуть саме старі товариші. Будете працювати особливо продуктивно, а пізніше зможете зітхнути вільніше й перепочити.

ТЕРЕЗИ
Можете зробити майже неможливе, але варто задуматися, чи потрібно це вам. Утім результат ваших роздумів відомий заздалегідь – упертості вам не позичати, і ви звалите на себе цей тягар хоча б зі спортивного інтересу. Вихідні рекомендується провести активно, причому за містом із друзями.

СКОРПІОН
Ви на порозі великих змін. Можете зважитися на нову роботу. Краще взяти ініціативу у власні руки, швидко приймати рішення і доводити почате до кінця. У вихідні не варто наполягати на своїй правоті, тому що незначна суперечка може закінчитися серйозною сваркою.

СТРІЛЕЦЬ
Треба навести порядок у справах і речах. Тоді ви одразу відчуєте, що вам стало краще. Гарний період для очищення від усього зайвого, віджилого. Вам щаститиме в справах і спілкуванні, якщо займете активну та рішучу позицію. У вихідні ймовірне покращення атмосфери в домі.

КОЗЕРІГ
Перш ніж прийняти привабливу пропозицію, вам необхідно все продумати і з’ясувати деталі, а не вірити обіцянкам. Бажано не вдаватися до жодних різких дій. У вихідні доведеться прийняти серйозне рішення, від якого можуть залежати ваші перспективи на найближче майбутнє.

ВОДОЛІЙ
Забудьте про свої образи, скиньте цей тягар, і ви відчуєте себе вільною та позитивною людиною. Невиконані справи вимагають свого завершення, тож постарайтеся впоратися з ними. Не час ризикувати та вплутуватися в авантюрні історії.

РИБИ
Настав час для рішучих та цілеспрямованих дій. Не відволікайтеся на дрібниці, зосереджуйтеся на головному і значущому. У вихідні вибирайтеся на свіже повітря або відвідайте спортзал. Не забудьте приділити увагу своїм рідним.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини