Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 16:35:14

Гороскоп на наступний тиждень 9-15 листопада 2020 року

08.11.2020   16:24Агенцiя

14 листопада Марс виходить з ретрофази і з 15 листопада починається його прямолінійний рух знаком Овна. Більшість людей відчують величезний прилив сили та енергії, стануть активнішими, витривалішими та сміливішими.

З’явиться можливість отримати контроль, відновити те, що було втрачено або почати все заново. Не варто чекати, поки з’явиться зручна можливість, необхідний вам шанс ви самі можете створити і, врешті-решт, прийти до успіху.

Овен (21.03—20.04). Є перепона, на яку варто звернути увагу. Це вашi емоції, намагайтеся стримуватися. У декого з вас вiдбудеться доленосне знайомство.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.

Телець (21.04—21.05). У вас додасться домашнiх справ. Тож запасiться терпiнням, оскiльки основна робота ляже саме на вашi плечi. У вихiднi вiдвiдайте близьких i батькiв.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.

Близнюки (22.05—21.06). Зiрки обiцяють стабільність. Ви легко можете витрачатися на дрібницi, ні в чому собі не відмовляючи. Багатьом iз вас удасться знайти додатковий заробіток.
Дні: спр. — 11; неспр. — 13.

Рак (22.06—23.07). Варто направити енергію на заняття спортом, бiльше бувайте на свiжому повiтрi. Зустрічайтеся частіше з друзями та близькими, вiдвiдайте культурнi заходи.
Дні: спр. — 12; неспр. — 14.

Лев (24.07—23.08). На вас чекає тріумф у кар’єрі та суспільному життi. Але це не означає, що потрібно поспішати: робіть продумані кроки, не залишаючи своєї комфортної зони.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.

Діва (24.08—23.09). Варто спробувати щось нове, наприклад зареєструватися на сайті знайомств і зустріти там свою половинку. У декого з вас романи можуть закінчитися серйозними стосунками.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.

Терези (24.09—23.10). Зірки нагадують про мудрість і вміння слухати. Розташовуйте до себе партнерiв, iдіть на компроміси — зайві сварки нікому не потрібні.
Дні: спр. — 11; неспр. — 13.

Скорпіон (24.10—22.11). Пам’ятайте, що шанс до успіху — це комфортні стосунки з начальством і колегами, поважайте їхню думку. Що стосується грошей, то варто економити.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.

Стрілець (23.11—21.12). Звернiть увагу на потреби близьких людей, iмовірно, вам із ними буде важко знайти спільну мову. Не провокуйте оточуючих на скандали.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.

Козеріг (22.12—20.01). Ви нетерплячі натури, і це призводить до того, що вам хочеться знати все наперед і відразу. Не поспішайте, покажіть найкращі якостi, адже їх у вас багато.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.

Водолій (21.01—19.02). Вас чекають завдання від начальства, які буде дуже важко виконати. Тут головне не здаватися, пам’ятайте, що це допоможе піднятися вам по кар’єрних сходах.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Риби (20.02—20.03). Можливi бурхливі романи і не менш бурхливі з’ясування стосунків. Щоб зробити правильний вибiр, прислухайтеся до власного серця.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.

Інша версія:

ОВЕН
У вас усе виходить, однак важливо не зазнатися і не почати хвастатися. У роботі бажано уникати самовпевненості, особливо в ризикованих справах. Вам необхідно побудувати грамотний план дій, що сприятиме просуванню кар’єрними сходами і поліпшенню вашого матеріального становища.

ТЕЛЕЦЬ
Нестримне прагнення рухатися вперед дозволить вам змести на своєму шляху всі перешкоди. Намагайтеся зберігати гарні стосунки з начальством. Будьте коректні у формулюваннях. Виникне ризик не помітити потреб близьких людей, для яких важливі ваші увага та допомога.

БЛИЗНЮКИ
Настав час рухатися вперед, до нового і досить цікавого. Сприятливий період для зміни роботи. Є ймовірність появи впливового заступника або спонсора. У вихідні можуть відбутися приємні події з вашими дітьми або батьками.

РАК
Вас підхопить вітер змін, який підштовхуватиме до звершень у різноманітних сферах життя. Одним із найважливіших завдань буде зосередитися і встигнути опинитися в потрібному місці в потрібний час. У вихідні не підпускайте до себе лінь, які б солодкі слова вона не нашіптувала вам.

ЛЕВ
Дослухайтеся до своєї інтуїції та займайтеся тільки тими проблемами, на необхідність вирішення яких вона вкаже. Намагайтеся не доводити до сварок ваші стосунки з близькими людьми. У вихідні сходіть на прогулянку, а також виділіть час на своє хобі.

ДІВА
Не все бажане реалізується, але не варто впадати через це в розпач: депресія не помічник у справах. Спокій і розважливість допоможуть упоратися з усіма проблемами. Знайдіть у будь-якій ситуації позитивні моменти, радуйтеся тому, що відбувається, і ви навіть не помітите, як життя покаже вам світлий бік.

ТЕРЕЗИ
Цього тижня буде можливість багато чого досягти й отримати масу вражень. Справи з великою ймовірністю успішно підійдуть до завершення. Виявляйте наполегливість у відстоюванні своїх інтересів. Вихідні обіцяють бути спокійними, що дозволить вам злегка розслабитися.

СКОРПІОН
Беріть на себе навантаження, які відповідають вашим можливостям. Імовірна пропозиція, що відкриє перед вами нові горизонти. Однак у вихідні краще обмежитися дрібними поточними справами і не замахуватися на більше.

СТРІЛЕЦЬ
Вам доведеться докласти чимало зусиль, щоб утримати ситуацію під контролем. Усьому провиною буде зайва емоційність. На вихідні не варто планувати нічого серйозного, краще розважтеся, це гарний час для зустрічі з друзями.

КОЗЕРІГ
Вам варто втілити в життя свої таємні плани і задуми. Однак, аби деякі з них було можливо реалізувати, їх доведеться злегка відкоригувати. Виділіть собі час для обмірковування. У вихідні не варто створювати конфліктних ситуацій: уникайте суперечок на будь-яку серйозну тему.

ВОДОЛІЙ
Не звертайте уваги на деякі дивацтва в поведінці своїх знайомих. Ви теж не завжди дієте логічно. Тепер ви, як ніколи, проникливі, використайте цей стан для з’ясування багатьох загадок свого життя. Якщо у вас не лежить душа до якоїсь людини або роботи, не варто витрачати на них час.

РИБИ
Зберігайте свої ідеї та плани в таємниці, якщо хочете, щоб вони реалізувалися. На роботі намагайтеся виявляти дипломатичність і спокій. Бажано рівномірно чергувати працю та відпочинок. У вихідні дослухайтеся до себе й уникайте будь-яких ситуацій, які здаються вам сумнівними.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини