Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 11:06:58

Гороскоп на наступний тиждень 21 - 27 вересня 2020 року

20.09.2020   17:00Агенцiя

Тиждень буде досить спокійним, проте 22 вересня Сонце переходить у знак Терези. Це буде проявлятися у занепаді життєвих сил і в бажанні реалізуватися за чужий кошт. Водночас зростає потяг до естетичних задоволень, прагнення до пізнання мистецтва, хочеться творити і створювати красиві речі.

Починається хороший період для вирішення конфліктів і розбіжностей. спокій, умиротворення і врівноваженість зростають.

 Овен (21.03—20.04). Вам треба набратися сміливості й попросити пiдвищення зарплати — начальство піде вам назустріч. Будь-яке хобі легко перетворите на додатковий заробіток.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.
 
Телець (21.04—21.05). Службові справи порадують стабільністю. Будьте готовими і до безсонних ночей, і до частих посиденьок у ресторанах.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.
 
Близнюки (22.05—21.06). Ви досягнете успіху в романтичних справах. Постарайтеся забути про комплекси, ви прекрасні й чарівні, попереду цiкавi зустрiчi та незабутні романи.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.
 
Рак (22.06—23.07). Несподівано в житті можуть з’явитися прихильники, які переконають вас, що з віком ви стали ще привабливішими. Скористайтеся шансом для нових знайомств.
Дні: спр. — 24; неспр. — 26.
 
Лев (24.07—23.08). Не будьте ревнивими, iнакше все можете зiпсувати. Більше довiри до партнера, тоді відносини будуть ідеальними.
Дні: спр. — 22; неспр. — 24.
 
Діва (24.08—23.09). Спробуйте свої сили в рекламному бізнесі. У вас багато геніальних ідей. Агентства, почувши про ваші здібності, завалюватимуть вас листами із запрошеннями.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.
 
Терези (24.09—23.10). Ви будете вхожі в адміністративні кола. Заручіться підтримкою давніх знайомих, вчасно замовлене слівце потрібній людині не завадить.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.
 
Скорпіон (24.10—22.11). У вас буде найвищий показник успішності, залишилося лише зробити перший крок. Не бійтеся заявляти про свої таланти.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.
 
Стрілець (23.11—21.12). Начальство змінить гнів на милість, тож бажано скористатися моментом і сміливо вимагати підвищення заробітної плати. Частіше прислухайтеся до інтуїції.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.
 
Козеріг (22.12—20.01). Відрядження будуть майже щоденними, тільки встигайте підписувати вигідні угоди.  Наполегливість і віра в перемогу стануть найкращими помічниками.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.
 
Водолій (21.01—19.02). Ви знаєте ціну своїй чарівності й не допускаєте поразок. Свого обранця ви впiзнаєте відразу, тож швидше беріть ініціативу в свої руки.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Риби (20.02—20.03). Купідон не раз спробує поцiлити у вас. У сердечних справах будьте менш вибагливими, не вередуйте і прислухайтеся до коханої людини.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.

Інша версія:

ОВЕН  

Не будьте зараз занадто впертими, не намагайтеся за всяку ціну довести оточуючим свою правоту. Краще все ж зробіть навпаки – поступіться та відступіться, бодай до певного часу. Не переймайтеся результатом. Життя саме покаже усім згодом, чия думка зараз була більш адекватною. Не доводіть також свій організм до межі, не перевантажуйте його. Вихідні краще присвятити тихому пасивному відпочинку.

ТЕЛЕЦЬ

На цьому тижні можливі хвилювання і проблеми. Але не зациклюйтеся на таких моментах у жодному разі. Адже незабаром напруга спаде, всі хмари розвіються, і тоді вигляне ласкаве, тепле сонечко. Тому все, що вам необхідне зараз, – це просто набратися терпіння і не забувати завжди вірити у власні сили та удачу. У вихідні ви можете  не тільки відпочити, а й порадіти життю. Можливі ймовірні позитивні зміни в особистому житті та нові зустрічі.

БЛИЗНЮКИ  

Тиждень буде суперечливим та доволі бурхливим. Хоча б у тому, що вам не зашкодить продемонструвати саме зараз свої амбіції. Але самовпевненість може все ж виявитися для вас зайвою. Ви можете також стати занадто категоричними. Наприклад, будете вимогливими до себе і до оточуючих. Постарайтеся все ж за будь-якої ситуації уникати конфліктів на роботі. За це ви згодом будете собі вдячні. Ви до останнього не будете знати, як проведете вихідні.

РАК  

Вам захочеться новизни. Але не женіться за новими знайомствами та несподіваними зустрічами. Краще проведіть вільний час у перевіреній компанії. Важливо також, щоб ваші слова не розходилися зі справами. Ви можете занадто втомитися і тому почати дратуватися із будь-якого приводу. Видимої причини для вашого обурення не буде. Тому про ці сварки ви згодом пожалкуєте. Постарайтеся не влаштовувати публічних скандалів.

ЛЕВ  

У жодному разі не зупиняйтеся зараз на досягнутому. Навіть якщо ви вже й досягли певних успіхів. Навпаки, проявляйте якомога більше ініціативи, вам зараз просто необхідна активна життєва позиція. Можливі також несподівані зміни на службі, що може викликати у вас деяке здивування або навіть спровокувати на пошук нової роботи. Але не лякайтеся цих перипетій. Ви не тільки впораєтеся із проблемами. А всі зміни будуть до кращого.

ДІВА

Тиждень обіцяє бути доволі цікавим та насиченим. Але зажадає й неабиякої зосередженості. Наприклад, ви зможете довідатися багато для себе нового. Тільки не варто все ж вірити усіляким пліткам. З цього приводу якраз усю інформацію не зашкодить аналізувати й перевіряти. Будьте уважними при складанні угод, цілком імовірно, що вас зараз спробують обдурити. У вихідні постарайтеся насолодитися спокоєм, затишком і чистотою.

ТЕРЕЗИ  

Насамперед успіх буде супроводжувати в цей час ініціативних. Тому не бійтеся змін! Вони підуть вам тільки на користь. Імовірне зростання в професійній сфері. Не відмовляйтеся від підвищення по службі, навіть якщо вам зараз і страшнувато братися за новий фронт робіт. Але згодом ви зрозумієте, що воно було того варте. Та й нова зарплата вас приємно порадує. У вихідні згадайте нарешті про існування вільного часу і розваг.

СКОРПІОН

Хоча якихось занадто великих успіхів у вас на цьому тижні й не планується, зате ви можете порадіти цілком приємним дріб’язкам. А от нові знайомства якраз виявляться досить корисними для вас. Однак припиняйте спроби приятелів вантажити вас своїми проблемами і при цьому ще й вирішувати їх за ваш рахунок. У вас на це може, врешті-решт, не вистачити сил і часу. Можлива також важлива розмова з керівництвом.

СТРІЛЕЦЬ  

Це час неврівноваженості, тому він досить для вас ризикований. Ви будете схильні приймати рішення під впливом імпульсу, емоції, гніву. Постарайтеся за будь-яку ціну уникнути цього ризику, він не виправдає ні щиросердечних, ні матеріальних витрат. Можуть відбутися також доволі значні зміни в сімейному або фінансовому становищі. У вихідні влаштуйте собі свято. Вам неодмінно треба скинути із себе стрес.

КОЗЕРІГ  

Цей тиждень непередбачливий і спонтанний. Тому приготуйтеся до несподіванок та нестандартних рішень. Плани доведеться змінювати будь-якої миті, озираючись на нові обставини. Занадто швидка зміна подій може ледь стомити, зате вам не буде нудно. Слід також заздалегідь домовитися про деякі умови, на яких ви погоджуєтеся працювати або спілкуватися. У вихідні не намагайтеся вирішити всі проблеми одразу.

ВОДОЛІЙ  

Ви нарешті можете перепочити від негараздів. Після низки життєвих бур ваш корабель нарешті знайде тиху гавань. Хоча несподіванок також вистачатиме. Але хвилюватися з цього приводу якраз не треба! Обставини будуть раптово мінятися, причому – тільки в кращий бік. А от вам треба зайняти вичікувальну позицію, не рубати з плеча, якщо щось здається для вас неприйнятним. Вихідні проведіть із коханою людиною, з дітьми.

РИБИ  

Вам зараз дуже необхідне спілкування з вашими давніми друзями, якраз вони й допоможуть у важку хвилину і піднімуть вам настрій. Зараз, як ніколи, важливо не здаватися уже при перших труднощах. Адже їхнє подолання допоможе вам згодом відчути справжній смак перемоги. Ви будете з часом цим навіть пишатися. У вихідні ви зможете насолодитися успіхом у справах і віднайденому щасті в особистому житті.

Інша версія - 2:

Гороскоп для Овнів
Для всього свій час – цей принцип допоможе вам вийти зі складних ситуацій. Ваша психічна сила вимагає виходу. Якщо цього не відбувається, то через перенапруження і неправильну емоційну реакцію на події, можливе виникнення психосоматичних ускладнень. Якщо розсудливо підходити до тих обставин, які виникають, можна багато чого змінити у своєму житті. Період підходить для коригування своєї діяльності, соціальної активності. Варто взяи до уваги те, що говорять представники старшого покоління, керівники. Вони можуть вам дати цінну пораду, їх досвід допоможе уникнути невдач. Тиждень несприятливий для відвідування офіційних інстанцій.

Гороскоп для Тельців
Обставини складаються відповідним чином, щоб усунути протиріччя. Особисті взаємини можуть проходити випробування на міцність, бо більшість людей стають критичними, нестриманим, часто властиві крайнощі у рішеннях і вчинках. Можуть змінитися плани щодо поїздок, відряджень, але це хороша можливість переглянути доцільність ваших планів, правильно розподілити час і черговість справ. Протягом тижня ви часто перебуваєте в центрі уваги, отримуєте захоплення навколишніх. Тому, щоб використовувати максимально можливості цього періоду, необхідно ідеально виглядати.

Гороскоп для Близнюків
Справи йдуть легко, без перешкод, однак це може вас розслабити. В результаті – втрата шансів і можливостей через лінь. Стартує хороший період для досліджень, вирішення ділових і фінансових питань, а також страхування, боргів, аліментів, спадщини. Можливе надходження таємної інформації, незвичайних звісток, минулі події нагадають про себе. Слушна нагода для будь-якого виду ділової та розумової діяльності, переговорів з впливовими людьми, обговорень і виступів, роботи з документами, укладання угод.

Гороскоп для Раків
Головний акцент у найближчий місячний місяць стоятиме на темах роботи, кар’єрі та здоров’ї. Впевненість і комфорт зараз залежать від ясності та порядку – не лише у речах, але і в думках, емоціях. Для інтелектуальної праці період несприятливий. Це саме можна сказати і про встановлення контактів з близькими людьми: відсутність взаєморозуміння, помилки і сумніви стануть головними пунктами розбіжностей. Вам складно давати об’єктивну оцінку подіям навколо, тому не поспішайте ухвалювати рішення та робити висновки. Також буде складно засвоїти нові знання.

Гороскоп для Левів
Велике значення у цей період приділяється питанням, які пов’язані з комунікацією та спілкуванням. Безліч клопоту і дрібних справ не залишають місця для свята. Багато часу займають розмови про здоров’я, збір інформації або консультації з фахівцями щодо цього. На роботі можуть змінитися ваші обов’язки або напрямок діяльності. Категоричність і вимогливість повинні піти на другий план. У цьому разі ви зможете вирішити давні питання. Сприятливий період для будь-яких справ і взаємин, але намагайтеся вислуховувати опонента, будувати свою бесіду так, аби партнеру було комфортно.

Гороскоп для Дів
З’являються можливості поліпшити свої ділові, соціальні, фінансові взаємини, зробити їх ефективнішими. Відкриваються можливості для переходу на нові рівні в усіх сферах. Відсунуті на тривалий період справи, протягом тижня можуть вирішитись. Сприятливий час для планування довгострокових проектів. Можна очікувати заохочення від керівництва, кар’єрного зростання, заступництва впливових осіб. Вдало реалізуються звернення в офіційні інстанції. Можливий певний матеріальний прогрес. Слушна нагода для вирішення юридичних справ, правових питань.

Гороскоп для Терезів
Ви здатні будь-яку ситуацію розглядати з різних точок зору, водночас, враховувати інтереси всіх сторін. Красиві слова і вчинки, зовнішня поступливість і те, що називають хорошими манерами, дозволяють домогтися від людей бажаного. Зростає талант керування людьми, ви здатні впливати на великі колективи. У цей період ви стаєте дещо залежними від емоцій і прихильностей, тому, обираючи, може віддати свій голос улюбленцю. Але варто у діловій сфері орієнтуватися на взаємну вигоду і користь, краще посилатися на професійні якості людини, це допоможе уникнути помилок.

Гороскоп для Скорпіонів
Якщо правильно використовувати можливості цього періоду, сконцентруватися на цілях, їх коригуванню, то ваша сила волі, винахідливість і натиск дадуть можливість багато чого змінити у житті та вдало вирішити ключові завдання. Скористайтеся цим часом для трансформації стилю і методів вашої роботи, взаємин з партнерами, заміни всього застарілого та непотрібного. Слушна нагода для звернення в офіційні органи, державні структури. Період сприятливий для того, щоб поліпшити свої романтичні або сімейні стосунки, розірвати рутинні зв’язки, відкинути у своєму житті все, що на цьому етапі заважає вашому розвитку.

Гороскоп для Стрільців
Настає сприятливий період внутрішньої гармонії. Дружні стосунки стануть міцнішими, вам забезпечений успіх у суспільному житті, а також у ромнтичних стосунках. Люди мистецтва відчують натхнення до нових творчих робіт. Щоб повністю використати цей сприятливий період, необхідно якомога більше перебувати у товаристві інших людей. Вдало складаються ділові стосунки з протилежною статтю. Можливий прибуток, невеликі премії від керівництва. Для поправки здоров’я, зміцнення бадьорості духу і душевних сил, зняття напруження і накопичених негативних емоцій, добре було б відвідати видовищні заходи.

Гороскоп для Козерогів
Можливі неприємні звістки, плутанина у службових питаннях, порушення трудового розпорядку, транспортні проблеми, дрібні невдачі, які розхитують нервову систему. Збільшується ймовірність неправильного розподілу коштів. Активізуються питання перерозподілу власності або доходів, роботи досить багато, хоча не можна сказати, що тиждень легкий, зате продуктивний. Слушна нагода для серйозних розмов з партнерами, особливо у професійній сфері. Важливо не вимагати від навколишніх занадто багато, інакше можна втратити їх симпатію та повагу. Дискусії можуть бути дуже конструктивними, якщо вистачить сил, не доводити процес до конфліктів.

Гороскоп для Водоліїв
Ви зможете подолати деякі перешкоди. Хороший період для укладення угод, реорганізації виробництва. Вдалими виявляться ділові візити, звернення до влади та в офіційні структури. Використовуйте цей період також для планування, нарад, відповідальних виступів. Однак будьте готові до того, що ви зіткнетеся із сильним опором інших думок та інтересів. Якщо ви подолаєте це напруження та розсудливо відповісте на провокаційні питання, то отримаєте серйозне зростання у кар’єрі та визнання колективу. Гарний вплив у цей період дають заняття спортом та активний відпочинок. Також, це сприятливий період для романтичних побачень. Ваша активність зростає, і це привертає до вас партнерів протилежної статі.

Гороскоп для Риб
Сприятливий період для творчої роботи, гармонійно проходять розмови з коханою людиною. Гарний час для усунення протиріч, налагодження взаємин з рідними і близькими. Можливе надходження таємної інформації, незвичайних звісток. Будь-який вид ділової та інтелектуальної діяльності, переговори з впливовими людьми, обговорення та виступи приносять результати. Можливі нові корисні зв’язки, незвичайний поворот у стосунках з колегами і партнерами. Значно зростає ваша впевненість і надійність, а також з’являються шанси для успішного завершення проектів. Вам відкриваються можливості для переходу на нові рівні в усіх сферах. Це період, коли успіх залежить від вашої витримки, спокою і концентрації.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини