Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 19:14:34

Гороскоп на наступний тиждень 3-9 серпня 2020 року

02.08.2020   15:00Агенцiя

Тиждень починається з повного місяця у Водолії, який буде 3 серпня о 18.59 ‒ це початок третьої чверті місячних фаз. Напередодні повного місяця і день після нього, у багатьох людей можливі емоційні зриви, безсоння.

В повний місяць починати нові справи не варто. У цей час енергії течуть від зовнішнього середовища всередину. Є сенс зайнятися освітою ‒ знання засвоюються легко. Можна завершити будь-які справи, але не беріться за великі проекти. А ось борги можна роздавати, це не вдарить по вашому гаманцю, бо буде компенсація із зовнішніх джерел. Справи, які почалися в перші дні після молодика, досягають максимального розвитку. Якщо ви затіяли щось одразу після молодика, то до повного місяця ви досягнете результату.

Овен (21.03—20.04). Якщо ви одруженi, можливi сiмейнi конфлiкти. Якщо ж ви самотні, будьте уважні у взаєминах iз протилежною статтю.
Дні: спр. — 4; неспр. —5.
 
Телець (21.04—21.05). Це несприятливий період для любовних інтриг. Не змушуйте кохану людину ревнувати, інакше ризикуєте втратити свою любов. Ігноруйте плiтки.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.
 
Близнюки (22.05—21.06). На вас чекає романтична пригода. Не будьте занадто наївні, не вірте обіцянкам. Можливо, насправді вам потрібна інша людина.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.
 
Рак (22.06—23.07). Зірки обіцяють сприятливий період у професійній діяльності. Проте ваша різкість може призвести до сутичок iз колегами. Будьте поступливiшими.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.
 
Лев (24.07—23.08). Ви зможете направити всі свої сили на досягнення поставлених цілей. Не опускайте руки, навіть якщо результат буде помітний не відразу.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.
 
Діва (24.08—23.09). Вам потрібно буде серйозно підходити до вирішення кожної проблеми, зважувати всі «за» і «проти». Завдяки рішучостi легко досягнете мети.
Дні: спр. — 9; неспр. — немає
 
Терези (24.09—23.10). Вам доведеться виконувати не завжди розумні накази. Але не робіть вигляд, що вас це не турбує, інакше ситуація буде не на вашу користь.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Тиждень буде сприятливим у професійному плані. Цілком можливо, що ви зможете знайти краще місце, щоб докласти свою енергію. Не бійтеся змінити місце роботи.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.
 
Стрілець (23.11—21.12). Якщо ви вестимете здоровий спосіб життя, ніяких проблем зі здоров’ям не буде. Більше вiдпочивайте i вiдвiдуйте спортивнi зали.
Дні: спр. — 3; неспр. — 6.
 
Козеріг (22.12—20.01). Не виникне ніяких труднощів, навіть якщо ваш життєвий темп стане напруженiшим. Вживайте заходів, щоб захистити себе від інфекційних захворювань.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.
 
Водолій (21.01—19.02). Зірки сприятимуть вам, однак можуть виникнути деякі проблеми. В основному труднощі чекають вас у професійній діяльності, тому необхідно набратися терпіння.
Дні: спр. — 4; неспр. — 6.
 
Риби (20.02—20.03). Якщо ви мудро підійдете до вирішення робочих проблем, то зможете навчитися вести переговори і робити правильнi висновки.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.

Інша версія:

Гороскоп для Овнів

Не пропустіть можливість втілити свої ідеї в реальність. Розмови призводять до дій, які в свою чергу надають особливої цінності словам. Гарний час для підготовки планів та інструкцій, відряджень. Письмова робота, публікації чого-небудь будуть вдалими. Також успішними будуть медичні процедури, отримання потрібної інформації, консультації щодо здоров’я. У цей період подбайте про себе: зробіть стрижку, пройдіть курс масажів. Єдина реальна загроза успіху ‒ безліч розмов і відсутність бажання працювати.

Гороскоп для Тельців
Питання пов’язані з родичами, сусідами, а також ближні поїздки і робота з документами стануть актуальними. У цей час можуть виникати ситуації, коли доводиться робити не те, що хочеш. Дуже важливо стримувати себе в емоціях, не дратуватися через дрібниці. Щоб усунути ці негативні тенденції, можна зайнятися активним відпочинком, зустрітися з братами і сестрами, з’їздити до батьків або відвідати цікаві місця, море. Тельцями у цей період легко маніпулювати, але не підкоряйтесь чужій волі. Можливі порушення сну, з’являється схильність до самотності ‒ частіше це втеча від самих себе.

Гороскоп для Близнюків

Приготуйтеся до клопотів і до того, що ваші інтереси поширяться на різні сфери діяльності. Розмов, ідей та інформації буде багато. Час і сили витрачаются на поїздки і роботу за комп’ютером. З’явиться необхідність вирішувати питання, пов’язані з механічним і електричним обладнанням для дому та офісу. Вам буде легше займатися літературною творчістю і висловлюватися, встановлювати контакти. У цей період ви зможете засвоїти ефективніші методи, ваші ідеї і думки будуть сприйняті з ентузіазмом. Новини та інформація виявляться важливими для вас.

Гороскоп для Раків
Велика частина паперової роботи, зустрічей і суперечок у цей період зачіпатимуть фінанси та інші пріоритетні питання. Обставини можуть вимагати від вас захисту інтересів. Може бути переглянута система ваших цінностей і змінитися пріоритети. У грошових справах може бути виявлена і виправлена помилка, що піде вам на користь. Поїздки в цей час зазвичай пов’язані з грошима або здоров’ям, зміцненням імунітету. Складнощі, що виникають протягом місяця, пов’язані з помилками в рахунках, банківських операціях. У будь-якому випадку, посилюється інтерес до фінансових справ, мислення стає практичнішим, з’являються нові ідеї.

Гороскоп для Левів
Обставини зачіпають інформацію про вас. Навколишні говорять про вас, обговорюють вашу зовнішність, риси характеру або ж зачіпають ці питання в розмові з вами. Вас можуть перевіряти на психологічну стійкість, можете відчути нервозність і дратівливість, але не показуйте це, тримайтеся гідно, проявляйте спокій. Під час розмов можуть бути підняті питання, на які ви хотіли б відповідати, не варто різко реагувати. Обставини, з якими ви зіткнетеся, дають можливість проявити свої найкращі якості, вдатися до якихось практичних дій.

Гороскоп для Дів
Успіх вашої діяльності залежить від індивідуального підходу в роботі, здатності приховувати свої думки та ідеї в цей період. Можливий збір інформації про минуле і контакти з людьми з вашого минулого. Інформація, яку ви отримаєте, може містити тонкі натяки або прихований сенс, зрозумілий лише вам. Довіряйте своїй інтуїції, не бійтеся мріяти. Можливі таємні поїздки і контакти з незнайомими людьми. У цей час ви можете також знайти інформацію, яку раніше від вас приховували. Краще не афішувати ваші думки та ідеї, інакше, обов’язково знайдеться той, хто забезпечить вам перешкоди.

Гороскоп для Терезів
Не дозволяйте маніпулювати собою, проявляйте усвідомленість у взаєминах і не поспішайте робити висновки. Нові знайомства виявляться не такими вже й перспективними. Небезпека в тому, що будь-який маніпулятор здається вам зараз дуже привабливим і тим, хто заслуговую на довіру. Але, з часом, рожеві окуляри доведеться зняти. У цей час виникає багато ситуацій, які змушують проявляти активність в питаннях, пов’язаних з партнерством. Обставини складаються так, що ви змушені брати відповідальність не лише за себе, але і за інших, в результаті зможете стати лідером якої-небудь групи.

Гороскоп для Скорпіонів
Відчуваєте приплив життєвої енергії, але фінансові ресурси витрачаються імпульсивно. Емоційний підйом, стійкість до переживань, стан бадьорості духу і фізичної витривалості відчуває більшість. У цей період вас можуть перевіряти на стійкість до стресів. У будь-якому випадку, вас помічають, цілком можливо, керівництво доручить вам дуже важливу роботу, з якої впоратися зможете тільки ви. Зараз ви можете багато чого домогтися для себе, тому не варто відволікатися на тих, хто відверто хоче вас використати. Якщо ви хочете стати лідером, проявити свої організаторські здібності, то в цей період складуться сприятливі обставини для цього.

Гороскоп для Стрільців
Вирішенню важливих питань може допомогти інтуїція. Якщо ви давно збиралася поговорити з партнером про що щось важливе, то цей тиждень для цього підходить. Можуть стати актуальними питання аліментів, спадщини, розподілу бюджету. Період сприятливий для наведення ладу в офісі, зміни його зовнішнього вигляду, а також стилю і методів роботи та стосунків зі співробітниками. Сприятливий день для укладання угод з нерухомості, у сфері послуг. Вдало проходять переговори зі спонсорами, впливовими особами. Сприятливі далекі відрядження, вирішення фінансових питань.

Гороскоп для Козерогів

Не вплутуйтеся в авантюрні проекти, непрозорі фінансові угоди. Контакти з широкою публікою допоможуть вирішенню деяких робочих питань. Є схильність до переведення деяких ділових стосунків у романтичне русло. Відмінно виходить інтелектуальна робота – освоєння комп’ютерних програм, робота з електроприладами, заняття математикою. Слушна нагода для придбання офісної та побутової техніки. Можна сподіватися на хороший контакт з впливовими людьми, представниками органів влади, фінансову підтримку. Відмінний час для того, щоб налагодити стосунки з батьками або літніми родичами.

Гороскоп для Водоліїв
У вирішенні життєвих завдань набагато більше користі принесуть підказки підсвідомості, ніж логіка, але робити відповідальні, доленосні кроки протягом цього тижня, не рекомендується. У цей час також вас може наздогнати карма за події минулого. Сприятливий період для повернення боргів. Якщо вам потрібна допомога, то підтримка, зазвичай, приходить з несподіваного боку. Важливо керувати своїми емоціями і враховувати інтереси близьких людей. Вас будуть оточувати суперечки, тому будьте обачними у висловлюваннях. Будьте обережні під час роботи з інструментами, гострими предметами.

Гороскоп для Риб

Вам легше буде пристосовуватися до ситуації, ніж протестувати. Це позначається на всіх сферах життя, зокрема фінансовій: активність знижується, з’являється бажання перекласти вирішення важливих питань на кого-то другого. Період не підходить для інтелектуальної діяльності, але активізуються творчі здібності. Люди, залучені до мистецтва, будуть себе відчувати себе прекрасно. Вдалими будуть поїздки на відпочинок, а також виступи перед публікою. Громадським діячам та ораторам вдається донести до публіки те, що вони хочуть сказати або показати через свою творчість.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини