Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:10:42

Гороскоп на наступний тиждень 20-26 липня 2020 року

19.07.2020   19:11Агенцiя

Тиждень починається з молодика (з’єднання Сонця і Місяця) у знаку Рака, яке відбудеться 20 липня о 20.33 за київським часом. Під час молодика енергетичний обмін між людиною і зовнішнім середовищем, мінімальний. У підсвідомості людини народжуються нові імпульси і ідеї, але вони ще чітко не визначені.

У цей час можна починати тільки ті справи, які давно заплановані і досконально прораховані, – вони отримають гідний розвиток. А ось ідеї, які щойно прийшли на думку реалізовувати не варто, оскільки, можна припуститися помилки, яку буде складно виправити. Втім, про ці проекти не варто забувати. Багато з них, з часом, виявляться дуже цінними і, неодмінно, втіляться.

У день, коли на небі буде молодик варто поставити собі запитання – що мені потрібно, щоб жити, розвиватися і рухатися вперед. З’єднання Сонця і Місяця, як архетипи чоловічого і жіночого початків, дають життя, наповнення силою та енергією.

Поточний тиждень – це перша чверть місячних фаз  (Місяць, який росте). У цей час енергії течуть з внутрішнього середовища у зовнішнє. Збільшується активність людей, а навколишнє середовище стає піддатливим для впливу. У ці дні вітається максимальна ділова активність. Зараз творча діяльність людини збігається з природними ритмами.

 Овен (21.03—20.04). Тиждень буде сповнений сюрпризiв. Щоб налагодити сiмейнi стосунки, займіться спiльною домашньою роботою.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.
 
Телець (21.04—21.05). У цей час ви можете опинитися перед вибором — сім’я чи кар’єра. Саме вiд вашого вибору залежить подальше сiмейне щастя.
Дні: спр. — 21; неспр. — 23.
 
Близнюки (22.05—21.06). У вас буде достатньо енергії для реалізації всіх ваших планів. Але підвищена нервозність може стати причиною швидкої перевтоми.
Дні: спр. — 24; неспр. — 26.
 
Рак (22.06—23.07). Дотримуйтеся здорового способу життя, будьте стримані в їжі, займiться спортом. Фізичний і моральний стан значно покращиться.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.
 
Лев (24.07—23.08). Попереду багато приємних сюрпризів, на вас чекає кар’єрне зростання. Потрiбно бути до цього готовим, знадобиться допомога впливових людей.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Діва (24.08—23.09). Ніхто не застрахований від розчарувань, але вам нема на що скаржитися, особливо якщо ви ставитиметеся до кохання як до чудової гри.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.
 
Терези (24.09—23.10). Негаразди в особистому житті можуть настати через ревнощі до людини, яка не хоче бути залежною від вас. Радимо першими йти на примирення.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Якщо ви самотні, то у вас є всi шанси зустрiти другу половинку. Економте грошi, оскiльки основнi витрати — попереду.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.
 
Стрілець (23.11—21.12). Може виникнути конфлікт між коханням і грошима. Будьте уважні й обережні. Визначте для себе, що для вас важливіше.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.
 
Козеріг (22.12—20.01). Ви з посмішкою сприйматимете неминучі зобов’язання, розглядаючи їх як підвищення кар’єрними сходами. На роботi вам буде надано велику свободу дій.
Дні: спр. — 22; неспр. — 24.
 
Водолій (21.01—19.02). Ви будете сповнені ентузіазму й бажання працювати, але не дозволяйте собою командувати. Сприятливий перiод для підвищення кваліфікації.
Дні: спр. — 21; неспр. — 23.
 
Риби (20.02—20.03). Підіть на професійні курси, візьміть участь у семінарах. Настануть позитивні зміни в кар’єрі. Ви можете сміливо здійснювати найсміливіші проєкти.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.

Інша версія:

ОВЕН 

Ініціатива та активність можуть виявитися несвоєчасними, нічого серйозного краще не планувати. Якщо вам запропонують понаднормову роботу, не відмовляйтеся, але перед згодою реально оцінюйте свої можливості, це не буде зайвим. У вихідні не відмовляйтеся від вечірок.

ТЕЛЕЦЬ 

Постарайтеся не пропустити вдалу нагоду, адже завдяки старим зв’язкам у вас з’явиться реальний шанс реалізувати свої плани. Ви зможете серйозно обговорити всі ваші ідеї та пропозиції з керівництвом. У вихідні постарайтеся уникати фізичних зусиль, ваші м’язи можуть вас підвести.

БЛИЗНЮКИ 

Займіться дрібними проблемами, що нагромадилися. Ви можете настільки стомитися, що доведеться терміново йти у відпустку, щоб відпочити від цієї суєти. У вихідні постарайтеся не створювати плутанину в майнових справах.

РАК

Не ігноруйте думки оточуючих, адже саме вона дозволить вам зробити корисні висновки, необхідні для реалізації ваших ідей. Варто відмовитися від консервативності та звільнитися від непотрібних речей. У вихідні не сидіть удома, не залишайтеся на самоті, спілкуйтеся та подорожуйте.

ЛЕВ 

Вдалий тиждень, постарайтеся максимально його використати. Не відмовляйтеся від поїздок, вони виявляться досить результативними. Постарайтеся не метушитися по дрібницях, інакше в серйозній справі може проскочити прикра помилка. У вихідні вам знадобиться поблажливість, щоб налагодити з оточуючими нормальне спілкування.

ДІВА

Для вас настає період напруженої роботи. Вам потрібно мобілізувати всі свої сили і можливості для рішучого ривка. Не зупиняйтеся та не звертайте уваги на дрібні невдачі, вони ніяк не зможуть вплинути на ваш успіх. У вихідні  дозвольте собі як слід розслабитися і відпочити, ви на це заслужили.

ТЕРЕЗИ

Знайдіть час для вирішення старих проблем, у цьому ви можете розраховувати на допомогу друзів і близьких. Можлива цікава ділова зустріч, що внесе у ваше життя значні зміни. Керівництво буде чіплятися до вас по дріб’язках. Зате вихідні здадуться вам абсолютно спокійними, ви встигнете за ці дні зробити більше, ніж припускали.

СКОРПІОН

Будьте готовими виявити рідкісну витримку й тактовність у бесідах із керівництвом. Якщо зможете зробити це, то на вас буде очікувати успіх. Можуть виникнути ваші старі знайомі із досить цікавою пропозицією, гарантуючи й моральне задоволення, і гроші. У вихідні викиньте з голови побутові проблеми і дозвольте собі повноцінний відпочинок.

СТРІЛЕЦЬ

Вам доведеться неабияк потрудитися протягом усього тижня, але справи все одно будуть просуватися повільно. Зате це додасть вам упевненості у власних силах. У вихідні постарайтеся знайти спільні інтереси з близькими людьми та організуйте спільний відпочинок.

КОЗЕРІГ 

Додайте більше дипломатичності та гнучкості в прийнятті рішень. Прислухайтеся до голосу власної інтуїції. Не ігноруйте дрібниць, і тоді вони відкриють вам дуже багато корисного та цікавого. У вихідні ймовірні гарні звістки.

ВОДОЛІЙ

Ваша передбачливість дозволить розширити обрії можливостей. Обов’язково прийміть дружню пораду, вона виявиться досить своєчасною. У вихідні постарайтеся спокійно вислухати претензії з боку близьких людей і знайти оптимальний вихід із ситуації, що склалася.

РИБИ 

Помилки роблять усі, але мудрість життя полягає в тому, щоб не повторювати їх і не ходити по замкнутому колу, а витягувати із життєвих труднощів позитивний досвід. Відкрийте в собі азарт і захопленість, якщо щось не вийшло відразу, спробуйте ще й ще раз, але підіть іншим шляхом, попросіть поради.

Ще одна версія:

Гороскоп для Овнів
Овни відчують незвичайну енергію. Ви схильні втручатися в будь-які ризиковані ситуації, робити необдумані вчинки, ухвалювати поспішні рішення, часом, перевищуючи свої можливості або повноваження. Якщо правильно скористатися енергією цього періоду, можна вирватися зі складних життєвих обставин. У цей час ви активні, рухливі та легкі на підйом. Якщо вам не вистачало рішучості щось здійснити, використовуйте цей період. Однак варто уникати крайнощів, адже це може призвести до сильного внутрішнього перенапруження, в результаті – проблем зі здоров’ям.

Гороскоп для Тельців
Зростає ваша творча активність, контактність, здатність сприймати та аналізувати інформацію. З’являються можливості у повній мірі використовувати свій талант і знання, щоб отримати матеріальну вигоду. Сприятливий період для ділових переговорів, підписання угод або ж для творчості в усіх сферах ваших інтересів. Вам вдасться ефектно висловити свої ідеї, запровадити на роботі деякі нововведення і вдосконалення, оптимально організувати робочий процес. Робота з документами, навіть якщо і завдасть клопоту, в результаті, завершиться вдало.

Гороскоп для Близнюків
У контактах і зв’язках стаєте активними та енергійними. Добре проявляєте себе у професії, з’являється творча активність, впевненість у собі. Кількість громадських зв’язків зростає. З керівництвом і впливовими особами ви легко знайдете спільну мову, зможете висловити свої міркування. Якщо ви довго займалися, якимось проектом, то можливий фінансовий успіх. Протягом тижня спілкування з дітьми або романтичним партнером принесе чуттєве та інтелектуальне задоволення. Хороший період для демонстрації своїх розумових здібностей.

Гороскоп для Раків
Зміни, які відбуваються у цей період, не залежать від вашої волі або бажання, цілком можливі фінансові складнощі, особливо щодо спільних ресурсів, аліментів, спадщини або боргів. Обставини можуть змусити відмовитися від застарілих, безперспективних ділових стосунків і тенденцій. Молодик 20 липня багатьом представникам знака Рака принесе емоційну втому, невпевненість, але друга половина тижня буде сприятлива, всі неприємності, які виникатимуть, – швидкоплинні, серйозних неприємностей не принесуть.

Гороскоп для Левів
Позитивні імпульси в усіх сферах. Зростає творчий підйом, оптимізм і життєдіяльність, що суттєво допоможе у вирішенні справ у цей період. Тиждень сприятливий для початку нових справ, здійснення творчих проектів, відкриття підприємств, а також для досягнення вищого суспільного становища. Слушна нагода для романтичних зустрічей, розваг і світських заходів. У житті відбуваються важливі зміни, і якщо вдасться їх проаналізувати, можна зробити хороший старт на весь наступний рік.

Гороскоп для Дів
З’являється схильність до кардинальних трансформацій, змін у будинку, які за розсудливого підходу, можуть виявитися вельми конструктивними. Зміни настрою і нервозність негативно впливають на нові взаємини – вони можуть раптово закінчитися, так і не розпочавшись. Може визріти необхідність зміни місця проживання або ремонту. Будь-яка робота, що вимагає активності і застосування фізичної сили або використання різних інструментів, виявиться успішною. Це хороша можливість, щоб скинути напругу, яка накопичилася, а для цього підійде спорт або активний відпочинок.

Гороскоп для Терезів
Зросте прагнення до лідерства, активність у професійних і політичних справах. Зависокі вимоги до партнерів і необгрунтовані ревнощі, можуть стати приводом для конфліктів і навіть розриву. Через ризиковані рішення з негативними результатами можна дійти до втрати довіри навколишніх, наслідком чого може стати втрата роботи. Внутрішнє занепокоєння призводить до помилкових дій, наслідком яких можуть стати фінансові втрати. Рішення ділових і виробничих питань супроводжується особистим протистоянням, але якщо бути розсудливим, цього можна уникнути.

Гороскоп для Скорпіонів
Проекти, які вже існують, справи, розпочаті раніше, у цей період йдуть успішно, оскільки посилюються лідерські здібності та з’являється жага до дій. Успішна інтелектуальна робота. Ви легко схоплюєте ідеї, пропозиції що-небудь зробити або організувати. Стосунки з колегами і керівництвом хороші, всі хочуть подобатися один одному – так що гріх не скористатися слушним моментом для звернення до керівництва з проханнями і пропозиціями. Сприятливий час для занять з дітьми, похвала і заохочення допомагають активізувати бажання займатися творчістю, розвиватися, читати, вивчати.

Гороскоп для Стрільців
Загалом, тиждень сприятливий. Ви стаєте активними, оптимістичніше дивитися в майбутнє. Присутні деякі розбіжності в думках та інтересах, але з’ясування стосунків виявиться конструктивним для шлюбу і корисним для обох сторін. Те ж можна сказати і про романтичні стосунки. Тиждень продуктивної інтелектуальної діяльності та успішного вирішення багатьох завдань. Успішно впроваджуються практичні, раціональні ідеї. Вдало складаються короткі ділові поїздки, купівля офісної та побутової техніки.

Гороскоп для Козерогів
Завдяки реорганізації робочої обстановки зросте продуктивність праці у подальшому. Сприятливий тиждень для конструктивного обговорення поточних справ і завдань. Хороший період для запрошення в гості потрібних людей. Приємне спілкування з друзями, колегами, однодумцями, зроблять цей тиждень дуже позитивним. Є можливість отримати приємні звістки, довгоочікуваного листа. Можлива несподівана вигода і фінансові надходження. Стримуйте себе в емоціях, інакше нервозність спровокує загострення хронічних захворювань шлунка.

Гороскоп для Водоліїв
Ваша активність зростає, і це привертає до вас партнерів протилежної статі. Хороший період для пояснень, заручин, одруження, але тільки для людей, впевнених у своїх почуттях. Вдалий час для вирішення багатьох домашніх проблем, особливо щодо безпеки і оформлення житла. Чудовий перід для налагодження стосунків у сім’ї. Можуть виникати суперечки у стосунках з жіночим персоналом і партнерами-жінками, але водночас, складається вдала обстановка для вирішення конфліктних питань.

Гороскоп для Риб
Період сприятливий для романтики і активного відпочинку. Головне, не захоплюватися процесом і не ухилятися від професійних обов’язків. У цей період існує велика ймовірність обману, особливо з боку жінок. Будьте пильні – марні зусилля стануть причиною фінансових складнощів у майбутньому. Не вірте пліткам і не вплутуйтеся в інтриги. Направте всю свою енергію на якісні транформації ділових і партнерських стосунків, для переобладнання виробництва або офісу.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини