Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 06:27:17

Гороскоп на наступний тиждень

05.07.2020   10:34Агенцiя

Гороскоп (від дав.-гр. ὥρα, проміжок часу, період і дав.-гр. σκοπός, спостерігач) - в астрології - схематичне зображення «взаємного положення »планет в небі на цікавий для момент часу.

Овен (21.03—20.04). Ви погано спите, але не варто зловживати снодійним. Частіше бувайте на свіжому повітрі, живіть повним життям. За необхiдностi звернiться до спецiалiстiв.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.
 
Телець (21.04—21.05). Ви відкриєте для себе багато нового, з’являться цiкавi iдеї. Наслідком цього стануть кардинальні зміни у житті. Дiйте за велiнням серця.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.
 
Близнюки (22.05—21.06). Вiд природи ви щедра людина, це окупиться вам сторицею. Намагайтеся при першій можливості підтримати близьких.
Дні: спр. — 8; неспр. — 10.
 
Рак (22.06—23.07). Дехто з вас захоче завести дитину. Не бійтеся, що це змінить ваше життя. Будьте готовi до будь-яких несподiванок, карти вам у руки.
Дні: спр. — 6; неспр. — 9.
 
Лев (24.07—23.08). Не варто ображатися на дрібниці, бережiть стосунки з коханою людиною. Можливо, досвiд друзiв допоможе вам спокiйнiше дивитися на деякi речі.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.
 
Діва (24.08—23.09). Зустрiч iз цiкавими людьми стане доленосною, у вас з’являться покровителi. Цілком iмовірно, що ви станете досить вiдомою людиною.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.
 
Терези (24.09—23.10). Ваші особисті стосунки будуть нестійкими, адже ви постiйно  в пошуку справжнього кохання. Будьте обережні, стикаючись iз новим і незвичним.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Початок тижня — сприятливий період для професійного вдосконалення. Вашому успіху сприятимуть висока працездатність і наполегливість.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.
 
Стрілець (23.11—21.12). Якщо ви не можете знайти того, що вам підходить, доведеться погодитися на наявні пропозиції. Для пошуку нової роботи несприятливий перiод.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.
 
Козеріг (22.12—20.01). Ваша робота вимагає творчої уяви та сміливих ініціатив. Не бійтеся висловлювати свої ідеї — до вашої думки прислухатимуться.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.
 
Водолій (21.01—19.02). У вас важке матерiальне становище, шукайте ділових партнерів. Пам’ятайте, що нові знайомства обіцяють вигідні пропозиції.
Дні: спр. — 7; неспр. — 10.
 
Риби (20.02—20.03). Сприятливий період для кар’єрного зростання. Але будьте уважні, уникайте порад непрофесіоналів, намагайтеся не образити колег.
Дні: спр. — 9; неспр. — 11.

Інша версія

ОВЕН 

Поспішіть реалізовувати свої потаємні мрії, для цього відкриті блискучі перспективи. Нові знайомства й зустрічі виявляться плідними. Вам доведеться доводити керівництву, що ви на багато що здатні. Виявіть розумну стриманість у вихідні, це дозволить уникнути непорозумінь.

ТЕЛЕЦЬ 

Зберігайте емоційну рівновагу, щоб уникнути втрат. Поїздки та відрядження будуть вдалими. Не пропустіть можливості для сходження кар’єрними сходами. Імовірні приємні події в особистому плані. У вихідні постарайтеся вибратися за місто.

БЛИЗНЮКИ 

З’явиться можливість виявити свої найкращі якості. Через розбіжності з керівництвом можливі проблеми на роботі. Постарайтеся завершити розпочаті справи та поки не накладати на себе нових обов’язків. У вихідні стримуйте свої емоції, інакше в запалі ви можете наговорити багато такого, про що потім будете довго жалкувати.

РАК 

У вас усе буде виходити легко, ніби саме собою, тож постарайтеся не пропустити такий сприятливий шанс, подарований вам долею. Задоволення принесе навіть рутинна робота. Вихідні присвятіть індивідуальній творчості.

ЛЕВ 

Постарайтеся в найближчі дні не з’ясовувати стосунків із керівництвом і рідше потрапляйте йому на очі. Стежте за своїми словами, ретельно обмірковуйте те, що плануєте сказати. У вихідні ймовірне загострення стосунків із дітьми.

ДІВА 

Імовірна подія, що сприятливо відобразиться на вашій долі. Можливість удачі дуже велика. При спілкуванні з колегами намагайтеся розповідати про себе якомога менше, тоді в недоброзичливців не буде інформації  для пліток. Будьте уважні до голосу своєї інтуїції – як наслідок, у вихідні ви одержите вагомі результати.

ТЕРЕЗИ 

Тиждень добре підходить для творчості та кар’єри. Ваша працездатність здивує оточуючих, і навіть, можливо, отримає винагороду. Тим не менш, особисті стосунки зараз краще не з’ясовувати. Ви будете сповнені сил і нових ідей.

СКОРПІОН 

Ви будете непохитні в прояві власної волі й інтенсивні в прагненнях, а всі дні виявляться заповнені активністю, несподіваними зустрічами та сприятливими обставинами. Близькі вам люди будуть щосили намагатися допомогти вам у просуванні до бажаних  цілей. У вихідні  доведеться зайнятися вирішенням побутових проблем.

СТРІЛЕЦЬ

Нічого значного бажано не застосовувати, зміни зараз ні до чого доброго не приведуть. Зосередьтеся винятково на службових справах. На вас може очікувати приємна звістка. Зустріч у вихідні розширить коло вашого спілкування та поповнить його цікавими людьми.

КОЗЕРІГ 

Продовжуйте працювати і ваш професійний успіх забезпечить вам гідне існування та моральне задоволення. Можливі цікаві ділові пропозиції, для їхньої реалізації ви можете сміливо розраховувати на підтримку друзів. У вихідні в сімейному колі постарайтеся проявляти стриманість і уникати
конфліктів.

ВОДОЛІЙ 

Не поспішайте будувати наполеонівські плани, будьте скромнішими та тримайте свої задуми в секреті, тоді у вас буде більше шансів їх реалізувати. Поступливість і бажання йти на компроміс допоможуть вам уникнути багатьох конфліктних ситуацій. Вихідні бажано провести в комфортній обстановці.

РИБИ 

Досить напружений період, тож озбройтеся терпінням і зібраністю. Будьте обережні й уникайте будь-яких авантюр, вони можуть принести непоправні втрати. Бажано не муляти очі керівництву, але ваш сумлінний підхід до роботи буде гідно поцінований. Вихідні повністю присвятіть відпочинку.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини