Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:05:51

Гороскоп на наступний тиждень з 27 квітня до 3 травня 2020 року

26.04.2020   10:54Агенцiя

28 квітня Меркурій входить в знак Тельця і буде тут до 12 травня, що сприяє розсудливості і незворушності. Будь-які відомості сприймаються обережно, всім потрібна конкретна інформація. Працівники в цей час стають повільнішими, але і уважнішими та терплячими, завдяки чому роблять менше помилок. Люди вважають за краще застосовувати в роботі старі перевірені методи, значно зменшується кількість конфліктів.

Овен (21.03—20.04). Обрати іншу лінію поведінки буде нескладно. Ви зможете шукатимете проходи замість того, щоб долати перепони з розгону.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.
 
Телець (21.04—21.05).
Дехто з вас легкий флірт сприйматиме як звичайну інтрижку, але з часом виявиться, що ви зустріли свою половинку.
Дні: спр. — 28; неспр. — 30.
 
Близнюки (22.05—21.06). Довгі роздуми ні до чого не приведуть. Все одно доведеться приймати рішення. Усе залежить тільки від вас.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.
 
Рак (22.06—23.07). В особистому житті стануться значні зміни. Причиною буде зустріч, яка через свою раптовість скидатиметься на удар блискавки.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.
 
Лев (24.07—23.08). Вам належить зайнятися домашніми спавами. Це може бути ремонт, заміна меблів або прикраса інтер’єру.
Дні: спр. — 30; неспр. — 2.
 
Діва (24.08—23.09). Не треба з’ясовувати стосунки. Користь принесуть тільки зусилля, спрямовані на досягнення гармонії.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.
 
Терези (24.09—23.10). На роботі радимо відшліфувувати досягнуті результати. Спроби вибрати собі ласий шматок ні до чого не приведуть.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Ви не знаєте, за що вхопитися, і дуже з цього приводу переживаєте. Тож варто віддатися на волю розміреного плину життя.
Днi: спр. — 1; неспр. — 3.
 
Стрілець (23.11—21.12). Чекайте сюрпризів. Це може бути премія, подарунки від близьких і коханих, несподівані, але приємні новини.
Днi: спр. — 28; неспр. — 29.
 
Козеріг (22.12—20.01). Жити і працювати належить без суєти, тоді у вас буде впененість, що життя цілком вдалося.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.
 
Водолій (21.01—19.02). Останнім часом ви помітили, що друзі вас використовують. Будьте обережні, уникайте пліток та інтриг.
Дні: спр. — 30; неспр. — 2.
 
Риби (20.02—20.03). Щоб покращити фінансове становище, недостатньо мати хорошу роботу. Заручіться підтримкою впливових людей.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.

Інша версія:

ОВЕН

Ви легко зможете стати лідером та організатором, і на вас очікуватиме успіх. Допущені цього тижня помилки намагайтеся виправляти вчасно. Стримуйте свої амбіції, інакше неприємності підстережуть вас там, де ви їх зовсім не чекаєте. У вихідні найбільш сприятливим буде пасивний відпочинок.

ТЕЛЕЦЬ

Треба чітко продумати план дій і не витрачати свою дорогоцінну енергію дарма. Обстановка на роботі може зненацька загостритися, тому намагайтеся не планувати будь-яких важливих заходів. У вихідні ваші емоційні сплески можуть ускладнити взаємини з тими, хто поряд, а це вкрай небажано.

БЛИЗНЮКИ

Справ буде предосить, але зупинятися на досягнутому не треба. На роботі можливі перевантаження. Будьте обережніші, вас можуть спробувати звабити й обдурити. Не потрапляйте на очі начальству, таким чином ви зможете уникнути участі в конфліктній ситуації. Вихідні найкраще присвятити своїм особистим справам.

РАК

Цього тижня на вас, швидше за все, чекатимуть суєта, тривога та складнощі в прийнятті конкретних рішень. Розширення кола знайомств принесе з собою не тільки нові можливості, але й проблеми. У вихідні на перший план можуть вийти особисті справи та питання, пов’язані з родиною.

ЛЕВ

Спробуйте звести обсяг роботи до розумного мінімуму й відпочити. Треба буде зібрати всю волю в кулак – важлива справа вимагатиме від вас надзвичайної зосередженості та швидкості дій. Щоб не спровокувати конфлікт з найближчим оточенням, не слід казати зайвого. У вихідні наведіть удома чистоту.

ДІВА

У ці дні можете сміливо розширювати сферу свого впливу в будь-якій цікавій вам галузі. Зайво турбуватися через події, що відбуваються, не варто – усе має скластися якнайкраще. У вихідні можна дозволити собі забути про всі проблеми, відігнати сумні думки й налаштуватися на позитив.

ТЕРЕЗИ

Надзвичайно вдалий період для втілення в життя ідей та реалізації планів. Можливо, вам треба буде доводити тим, хто поряд, свою незамінність, але демонструвати при цьому гординю не варто. У вихідні в деяких ситуаціях наступальна тактика може сприяти успіху, тільки з нею важливо не перестаратися.

СКОРПІОН

У вас з’явиться можливість для успішної реалізації задуманого. Можна спробувати змінити в житті те, що вас не влаштовує, однак відкритої конфронтації краще уникати. У вихідні ситуація вимагатиме стриманості й розважливості, ці якості допоможуть вам домогтися блискучих результатів.

СТРІЛЕЦЬ

Стосунки з начальством, швидше за все, виявляться гармонійними. У вас може з’явитися бажання бути поперед усіх, і для цього ви матимете всі шанси. Але в деяких ситуаціях бажано виявляти тактовність і терпіння. У вихідні, якщо у вас залишаться сили, постарайтеся приділити близьким людям більше уваги.

КОЗЕРІГ

У професійній діяльності може відбутися несподіваний переворот із приємними наслідками. Цей період, імовірно, виявиться трохи імпульсивним, але, якщо докладете певних зусиль, усе має скластися досить непогано. Не виключено, що у вихідні вам доведеться зайнятись організаційними справами.

ВОДОЛІЙ

Постарайтеся поринути в роботу, щоб розібратися з нагромадженням справ. Не провокуйте своїми діями та словами невдоволення тих, хто поряд. Можете сміливо розраховувати на допомогу й підтримку друзів. Нічого нового бажано не починати. У вихідні очікуйте на перспективні пропозиції.

РИБИ

Якщо не будете впадати в крайнощі, перед вами відкриються великі професійні та творчі перспективи. Тому вам необхідно розібратися у своєму емоційному стані й навчитися контролювати душевні переживання. У вихідні бажано не планувати нічого глобального і провести цей час удома.

Ще одна версія:

Гороскоп для Овнів
Схильність до суперечок, конфліктність і дратівливість призводять до складнощів у фінансовій сфері. У стосунках з близькими і коханими вам властива різкість, через що можуть виникати неприємні ситуації, аж до розриву зв’язків. Візити до керівництва та будь-які переговори, краще відкласти. Будьте обережні за кермом і в роботі з гострими предметами, технікою. Щоб тиждень пройшов більш-менш спокійно, варто постаратися зібрати всю свою стриманість.

Гороскоп для Тельців
Формуються сприятливі обставини для того, аби ви змогли правильно використовувати свій талант та отримати сприятливі перспективи в своїй професійній діяльності та кар’єрі. Сприятливий період для ділових переговорів, підписання угод або ж для творчості в усіх сферах ваших інтересів. У контактах і зв’язках ви стаєте активними та енергійними, але самовпевненість і наполегливість у вираженні ідей та інтересів, не знаходить ні відгуку, ні схвалення у партнерів.

Гороскоп для Близнюків
Навколо вас сприятлива психологічна атмосфера, ви зможете вирішити безліч завдань і підвищити продуктивність. Відповідний період для контактів, укладення договорів, підписання важливих документів, торговельних справ, особливо що стосуються питань оренди та нерухомості. Можливе отримання довгоочікуваної звістки, цінної пошти. Конструктивний обмін думками зі співробітниками і діловими партнерами, сприяє новим перспективам. Вдало складаються взаємини з публікою, а рекламна діяльність принесе бажані результати.

Гороскоп для Раків
Примхливість, тривожність і вразливість можуть перешкодити продуктивній діяльності. Емоції виходять на перший план, але не дозволяйте їм заволодіти вами цілком і взяти верх над розумом. Дотримуйтеся золотої середини, не відмовляйтеся повністю від логіки. Часто перше враження виявляється правильним, ви здатні уникнути неприємностей, якщо довіряєте своїй інтуїції та відчуттям. Хороший період для налагодження гармонії в стосунках з рідними жінками, а також жінками-партнерами і співробітницями.

Гороскоп для Левів
Очікується успіх у творчій роботі, сприятливий період для романтики і спілкування з дітьми. Багато що залежить від іміджу і впевненості у власних силах. Тому вітається все, що здатне зміцнити престиж і викликати захоплення навколишніх. Можливе отримання унікальної інформації, що приносить несподівані повороти в заплановані справи або під час поїздок, переговорів, роботи з документами, листування. Краще почати цикл навчання чомусь новому.

Гороскоп для Дів
Можливі зустрічі з цікавими людьми, нові знайомства через друзів та однодумців. Приділіть увагу передовим технологіям, сучасній техніці та засобам зв’язку, завдяки цьому ви зможете модернізувати виробництво, запровадити нові проекти, успішно обговорити з колегами подальші перспективи. У цей період дуже легко думається, можливі несподівані рішення, відкриття, винаходи. Можливі несподівані повороти на життєвому шляху. Виникає бажання жити по-новому, оновити коло знайомих, друзів.

Гороскоп для Терезів
У цей період вам доведеться займатися рутинною роботою, але зможете відточити свою майстерність і підвищити рівень своєї кваліфікації. Часто ділові проблеми переплітаються з повсякденними турботами, але це не заважає, а навпаки, можна все встигнути, якщо правильно розподілити власні ресурси. Якщо вам вдається зберегти внутрішню гармонію та душевну рівновагу, то тиждень виявиться дуже корисним, особливо у творчій роботі. Сприятливі умови для особистих досягнень, ваші індивідуальні заслуги будуть оцінені гідно.

Гороскоп для Скорпіонів
Для розумової праці та встановлення контактів цей період несприятливий. Виникають зіткнення через ідеї та думки, складнощі у спілкуванні, неможливість ясно висловити свої інтереси і погляди. У вас прокидається дух протиріччя, ви можете промовляти речі, про які згодом пошкодуєте. Відкладіть роботу з документами, підписання важливих паперів, договорів. Не давайте необдуманих обіцянок, зосередьтеся на своїх потребах і самостійній творчій роботі.

Гороскоп для Стрільців
Прагнення до творчої реалізації допоможе вам вирішити багато проблем і завдань. Зміцнюється впевненість у собі, сила волі, а заплановані справи реалізовуються. Ви зможете проявити свої таланти і сильні якості, а ваші рішучі дії обов’язково приведуть до результатів. Легше долатимете перешкоди, а ваша поведінка надихатиме навколишніх. Вдалими виявляться ділові візити, звернення до влади, ви також відчуєте підтримку співробітників.

Гороскоп для Козерогів
Сприятливий період для бізнесу, початку нових проектів. Інтелект, пам’ять та інтуїція, які будуть на висоті, допоможуть вам вирішити чимало виробничих і ділових проблем. Активізуються громадські зв’язки, зав’язуються нові корисні знайомства. Сприятливий період для участі в конференціях, виступів, впливу на думку навколишніх. Ви зможете домовитися з керівництвом,  владою, ефективно висловити свої ідеї, розуміння, описати свою позицію та інтереси.

Гороскоп для Водоліїв
Ви відчуваєте себе вільнішими, з’являється можливість зробити вибір у професійній сфері, особистих і ділових взаєминах. Ваша войовничість, потреба активно проявитися, розірвати обставини, які сковують, звернути на себе увагу, часом, викликає подив навколишніх. Бажаннями рухає самовпевненість, а це загрожує перевищенням повноважень. На шляху до досягнення мети ви проявляєте підприємливість та ініціативу, але є небезпека сильного внутрішнього перенапруження, як наслідок – занепад сил.

Гороскоп для Риб
Ваш вплив на членів родини помітно зростає, вам легше впливати на розум, аніж на почуття вашого партнера. Ви зможете оптимальним чином організувати робочий тиждень. Це хороший період для початку службових і творчих проектів, укладення угод, підписання контрактів та інших важливих паперів. Робота з документами вимагає багато часу, але завершиться вдало. З’являються нові ділові зв’язки і корисні знайомства, які в майбутньому призведуть до взаємовигідної співпраці.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини