Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 04:35:39

П’ять книг у допомогу, аби прожити молоді роки на максимум

05.04.2020   11:21Агенцiя

Молоді роки – час найкращих моментів життя, радощів, сподівань, помилок, накопичування досвіду. Час, який треба прожити на максимум позитивно, створивши надійну платформу для зрілих років.

Застеляйте ліжко. Дрібниці, які можуть змінити ваше життя… і, можливо, світ, Вільям Г. Макрейвен

Отримайте 10 уроків життя від Вільяма Гаррі Макрейвена – адмірала Військово-морських сил США. Невеличкий бестселер, який читається на одному диханні, містить багато важливої інформації.

У кожному уроці дізнаєтеся історії про мужніх людей – особистого прикладу для автора, який не боїться розповісти про свої невдачі. Його поради, сповнені доброзичливості, дуже допоможуть у складні моменти життя.

Живи! 7 заповідей енергії та здоров’я, І. Пінтосевич, М. Пінтосевич

«Гарні звички продовжують життя, а погані роблять його приємним»… Такими жартами найчастіше ми маскуємо свою лінь та небажання змінювати звичний спосіб життя.

Здоров’я – ось головне джерело наших успіхів і перемог. Молоді роки саме для того, щоб його зміцнити. Автори мотивують вивчати аспекти здорового способу життя і отримувати від цього кайф.

Як бути щуром. Мистецтво інтриг та виживання на роботі, Сгрійверс Йооп

Відверта книга про засоби впливу на людей та досягнення кар’єрних цілей. Автор представляє типаж «людини-щура»: постійний холодний розрахунок, об’єктивне оцінювання шансів, віртуозне обходження пасток.

Як людина-щур «прогризає» собі шлях, які методи використовує? Відповіді на ці питання ви знайдете на сторінках книги. Навіть зможете протестувати себе, який «щур» проживає у вас.

Вдивляючись у сонце. Долаючи страх смерті, Ірвін Ялом

Цінувати життя, насолоджуватись кожною його хвилиною… Та частіше робити це нам заважають наші страхи, які можуть переслідувати повсякчасно. Страх смерті притаманний кожній людині, молодій, або навіть зрілій.

Ірвін Ялом знає, як знищити негативні роздуми, подолати своїх демонів та потаємні фобії. Захоплива розповідь, з добром і гумором, навчить нас без страху дивитись у своє майбутнє.

Самомотивація, Андро Донован

Автор вважає, що дуже важливо відчувати себе щасливою людиною, не можемо з ним не погодитись. Книга навчить кожного усвідомити своє «я», відокремити власні бажання від нав’язаних суспільством, жити в гармонії з самим собою.

Прості рекомендації і вправи від автора, тренерки-фасилітаторки, допоможуть набути внутрішню рівновагу, самовдосконалюватися і відчувати себе щасливим. Мотивує до самореалізації і позитивних змін життя.

джерело

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.