Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:31:13

Гороскоп на наступний тиждень 16 - 22 березня 2020 року

15.03.2020   15:17Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 16 по 22 березня 2020 року.

Овен (21.03—20.04). Варто змінити мету — і ви опинитеся на фінішній прямій. Пам’ятайте, що будь-яке подвійне життя може призвести до краху великих перспектив.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.
 
Телець (21.04—21.05). Вам необхідно культивувати внутрішню свободу від емоцій. У стосунках з оточуючими доведеться внести деякi корективи.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.
 
Близнюки (22.05—21.06). Важливо служити людям за покликом серця. Зараз ви можете змінити свою долю i зробити вибiр нового шляху.
Дні: спр. — 22; неспр. — немає.
 
Рак (22.06—23.07). Телефоннi розмови можуть призвести до внутрішньої спустошеності. Будьте уважними, оскiльки будь-яку iнформацiю можуть використати проти вас.
Дні: спр. — 19; неспр. — 22.
 
Лев (24.07—23.08). Зірки попереджають про велику різноманітність у контактах: багато поїздок, цікавих зустрічей, але в результатi все це може виявитися неважливим.
Дні: спр. — 18; неспр. — 20.
 
Діва (24.08—23.09). Бійтеся подвійного життя. Інтриги, що плетуть навколо вас, можуть затягнути вас у глибокий вир, з якого виплутатися буде дуже складно.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.
 
Терези (24.09—23.10). Цього тижня сім’я i родичі будуть вашим головним захистом. Ваш ангел-хранитель буде завжди поруч i посилатиме вам свою допомогу.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Прислухайтеся до інтуїції, і ваш світ наповниться світлом тепла і щастя. Настав період найвищого творчого розкриття.
Дні: спр. — 21; неспр. — 21.
 
Стрілець (23.11—21.12). Доля пропонуватиме можливості кар’єрного зростання. Багатьом відкриються перспективи в новій професії. Але родинні зобов’язання наваляться вантажем.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.
 
Козеріг (22.12—20.01). Бажання в просуванні до намічених цілей зробить своє. Період зажадає від вас уміння відрізнити людей, яким по-справжньому потрібна допомога.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.
 
Водолій (21.01—19.02). Навчитися говорити «ні» — одне з головних правил. Дуже важливо самостійно приймати рішення. Є ризик втратити птаха щастя.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.
 
Риби (20.02—20.03). Можна сміливо заявити про свої бажання. Головною проблемою може бути час — його катастрофічно не ви­стачатиме, тому дуже важливо вибрати найголовнiше.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

Інша версія:

Гороскоп для Овнів
Ви зможете заявити про себе, продемонструвати сильні сторони своєї особистості. Це допоможе в досягненні ваших цілей. Ваш ентузіазм захоплює інших, надихає на співпрацю. Ви зможете домогтися популярності та прихильності впливових людей. Однак присутня схильність до надмірностей. Тому визначтеся, що насправді вам потрібно. Спокій та впевненість допоможуть у втіленні бажань.

Гороскоп для Тельців
Посилюються сприятливі обставини, що допоможуть вийти за встановлені межі. Активна поведінка, оптимізм і шарм зачарують навколишніх, а романтичні стосунки будуть успішними. Загалом це період життєрадісності та задоволення. Тиждень сприятливий для ділових та особистих контактів завдяки зовнішній привабливості. Творче натхнення, артистичне самовираження матиме схвалення навколишніх. Вдалий тиждень для торгівлі та ведення бізнесу.

Гороскоп для Близнюків
Громадські зв’язки і співробітництво набувають особливого значення. Це стосується і гармонії у спілкуванні з діловими партнерами. Ці дні будуть сприятливими для відпочинку, хобі, коротких поїздок і візитів до родичів. Присутнє відчуття безтурботності. З’явиться можливість зав’язати романтичні стосунки. Тиждень сприятливий для публічних виступів, рекламних заходів, переговорів, знайомств, підписання важливих документів, отримання консультацій. Вам допоможе дипломатичність, тактовність, хороший смак і манери.

Гороскоп для Раків
Багато серйозних справ, важливих рішень, зустрічей. Загострюється почуття обов’язку, відповідальності, самодисципліни. Доведеться вирішувати особливо складні завдання, може виникнути потреба планувати  досить віддалені цілі та розробляти етапи їх досягнення. Крім того, ситуація обіцяє бути напруженою, присутній страх, що можете не встигнути зробити щось важливе. Тиждень вдалий для справ на тривалу перспективу або для наукових дослідженнь.

Гороскоп для Левів
Збільшення життєвої сили і працездатності, впевненості в собі. Громадська діяльність і виконання службових обов’язків приносять задоволення. У цей період ви зможете реалізувати багато творчих ініціатив і проектів. Допомога і підтримка приходять самі, а керівництво та високопоставлені люди дарують своє заступництво. У ці дні легко можете вирішити фінансові проблеми, почати довгострокові важливі проекти. Відкриваються нові перспективи, займайтеся самоосвітою.

Гороскоп для Дів
У вас прокидається дух протиріччя, можете говорити те, про що згодом пошкодуєте. Присутні нервозність, неуважність і дратівливість. Можливі зіткнення через ідеї та думки, складно висловити свої інтереси та погляди. Для інтелектуальної праці період несприятливий. Краще відкласти походи в офіційні установи. Однак якщо ви зможете приборкати свою самовпевненість, то знайдете чимало точок дотику з діловими партнерами, компаньйонами і керівництвом.

Гороскоп для Терезів
У цей час все сприймається набагато глибше та серйозніше. Для бізнесу та фінансових справ це сприятливий час. У партнерських стосунках також панує стабільність, старі – зміцнюються, а нові знайомства заводяться обачно. Дуже сприятливий час для кохання, залицянь, а також для коштовних подарунків своїм половинкам. Загалом у цей період варто приділяти багато уваги своєму тілу, а саме вправам і процедурам, які приносять задоволення.

Гороскоп для Скорпіонів
Ви схильні заперечувати чужі думки та марнотратства. Вам складно зрозуміти реальний стан справ, через що можете зазнати досить відчутних збитків. Краще відмовитися від відповідальних виступів, виробничих нарад. Обмежте вашу активність, не сперечайтеся з керівництвом. Особливо важко протікає ділове спілкування з представниками протилежної статі. Відкладіть укладення угод і договорів, підписання важливих паперів, залагоджування юридичних питань. Тиждень підходить для пасивного відпочинку.

Гороскоп для Стрільців
Увага зосереджена на матеріальних цінностях, вам захочеться підтримати свій престиж і честь, зберегти бездоганну репутацію. Для будь-якої діяльності характерна лаконічність. Нове і незвичне варто приймати з обережністю, що дозволить зберегти лад. Гарний час для обговорення ділових питань і виробничих нарад. Відкладені на тривалий період справи цього тижня можна успішно вирішити. Також сприятливим цей період буде для побудови планів.

Гороскоп для Козерогів
У сфері вашої діяльності можна очікувати гармонії в справах. У вас є вільний вибір, якщо не вистачало рішучості щось здійснити, використовуйте цей період. Ймовірно виникнуть нетривалі романтичні зв’язки або короткострокові ділові взаємини. Це період підвищеної творчої активності, що проявлятиметься залежно від вашого потенціалу. Гарний час для отримання знань.

Гороскоп для Водоліїв
Час витримки, спокою та концентрації уваги. Можна сподіватися на успіх під час звернення в офіційні інстанції. Ефективна робота в колективі. Стаєте не такими емоційними. У цей період легше вирішуються питання, пов’язані з освітою, організаціями, наукою. Хороші можливості для того, аби завершити будь-яку справу остаточно, відмовитися від забобонів, змінити погляд на звичні речі. Період сприяє вирішенню конфліктів без наслідків

Гороскоп для Риб
Період натхнення, легкості, вражень та деякої неуважності. Вам легше пристосовуватися до ситуації, ніж що-небудь кардинально змінювати. Це стосується всіх сфер життя, зокрема фінансової. Це гарний час для повернення боргів у всіх сенсах. Життя в багатьох аспектах налагодиться, якщо приймати все нове та прогресивне. У цей період підвищується чутливість та інтуїція, пробуджуються естетичні потреби. Підтримка і допомога, зазвичай, приходять із найнесподіванішого боку.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини