Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:57:24

Гороскоп на наступний тиждень 2 - 8 березня 2020 року

01.03.2020   14:20Агенцiя

У четвер, 5 березня Венера у гармонійному аспекті з Меркурієм ретроградним у Рибах і переходить у знак Тельця, в статус свого управління. Цей аспект допомагає висловити свої почуття та інтереси, прийти до спільної думки у важких сімейних та особистих питаннях.

6 березня Меркурій на ретрофазі входить у знак Водолія до 16 березня, у цей час проявиться максимальна свобода у спілкуванні. 7 і 8 березня Венера – планета кохання та комфорту в поєднанні з Ураном – планетою несподіванок і революцій, дає нестійкий емоційний фон, підвищену пристрасність та інстинктивність, але враховуйте і те, що така поведінка може сприяти напруженню у взаєминах.

 Овен (21.03—20.04). Настав період стабільних взаємин iз колегами. Домашні турботи змiняться приємними клопотами. У вихiднi вiдвiдайте друзiв.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.
 
Телець (21.04—21.05). Вiдмовтеся від авантюрних і ризикованих справ. Спекулятивна діяльність може призвести до втрати постійного джерела прибутку.
Дні: спр. — 3; неспр. — 5.
 
Близнюки (22.05—21.06). Ви впевнитеся, що не хлібом єдиним живе людина. Свої переконання і цінності доведеться змінити під тиском дійсності.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.
 
Рак (22.06—23.07). Основними завданнями тижня буде включення в інформаційний потік і вміння вирішувати життєві питання, читати й бачити прикмети.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.
 
Лев (24.07—23.08). Ви впевнитеся, що випадковостей не буває. Треба реальнiше дивитися на речi, тодi ви зможете уникнути багатьох негараздiв.
Дні: спр. — 3; неспр. — 6.
 
Діва (24.08—23.09). Спілкування з природою принесе зміни в особистому житті, а також незмірну допомогу здоров’ю та вирішення побутових проблем.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.
 
Терези (24.09—23.10). Зберігаючи ритм у роботі, ви ризикуєте серйозно підірвати своє здоров’я або втратити те, заради чого ви живете.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Ви вмiєте долати будь-якi труднощi за допомогою віри та інтуїції. Ваша сила полягає в умінні приймати правильне рiшення.
Дні: спр. —3; неспр. — 5.
 
Стрілець (23.11—21.12). У вас несподiвано можуть відкритися таємні потоки знань. І в цьому випадку таємні думки і бажання знайдуть реальну форму.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.
 
Козеріг (22.12—20.01). Людям, якi багато уваги приділяли здоров’ю, дуже важливо відмовитися від звичного лікування. Краще скористайтеся методами нетрадицiйної медицини.
Дні: спр. — 4; неспр. — 7.
 
Водолій (21.01—19.02). Треба не ховатися за правила i не придушувати в собі природні інстинкти. Чим раніше ви внутрішньо звільнитеся, тим радiснiшим буде ваше життя.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.
 
Риби (20.02—20.03). З’явиться величезне бажання навести лад удома i встановлювати свої правила в сім’ї. Занадто поглиблене розуміння внутрішніх процесів може довести до нервового зриву.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.

Інша весрія:

Гороскоп для Овнів
Через бажання усамітнитися цього тижня вас не можна буде назвати відкритою людиною. У парі виникає роздратування. Намагайтеся стримувати свої емоції, бо напруга пройде, а неприємний післясмак залишиться. Несприятливий період для офіційних візитів, відвідування інстанцій. Можливі фінансові та ділові проблеми, зменшення прибутку. Краще відмовитися від укладення договорів, інакше чекайте розчарування.

Гороскоп для Тельців
У цей період вам здається, що все йде не за планом, а насправді можливий несподіваний поворот подій. Проблеми у стосунках як ділового, так і особистого характеру виникають через недовіру, а також скупість. Більшість людей у цей період схильні вступати у відкрите протистояння. Особливо це стосується керівництва і впливових людей. Складно знайти взаєморозуміння, заступництво та матеріальну підтримку. Можливі фінансові, майнові та господарські складнощі.

Гороскоп для Близнюків
Одноманітність у спілкуванні, обстановці та роботі швидко стомлює, тому потрібна часта зміна діяльності. Несприятливий час для інтелектуальної праці. Здібності до знань і пам’ять не будуть на висоті. Ваші партнери порушують зобов’язання, які вони давали раніше. Складнощі в контактах, сумбурність, що відбувається навколо вам заважають у діловому житті. Можливі сварки з братами та сестрами, а також з дітьми.

Гороскоп для Раків
Ваш мінливий настрій та егоїзм можуть сильно зіпсувати стосунки з навколишніми. Емоції в цей період будуть намагатися контролювати вас, однак постарайтеся все-таки залишатися з холодним розумом. Настав період, коли можна та потрібно довіряти першому враженню, а перша промайнула думка виявляється найбільш правильною. Ви також здатні уникнути багатьох неприємностей за умови, якщо довірятимете своїй інтуїції, але не плутайте її з підозрілістю.

Гороскоп для Левів
Постарайтеся зайнятися справами, які вимагають творчості та фантазії. Слушна нагода відвідати видовищні та розважальні заходи. Бо лінь і небажання займатися рутинною роботою можуть призвести до неефективного використання часу та сприятливих можливостей. Справи, пов’язані з матеріальними цінностями, йдуть не за планом, а все через щедрість і широту душі, які в цей період межують з марнотратством.

Гороскоп для Дів
У фінансах і стосунках настає сприятливий період. Цього тижня вас супроводжують гармонія та впевненість у собі. Період сприятливий для ділової активності, спілкування з партнерами: публічних виступів, рекламних заходів, переговорів. З’являється можливість вступити в якесь товариство, знайти своїх однодумців. Ефективно проходять неформальні зібрання та заходи.

Гороскоп для Терезів
Прагнення до незалежності як в особистих, так і фінансових стосунках. Хороший період для встановлення ділових партнерських стосунків з друзями. Можете розраховувати на несподівані знайомства, також ваші дружні стосунки можуть перерости в особисті. Будь-які заплановані справи супроводжуються клопотами та необхідністю якихось змін. Сприятливий час для громадської діяльності, реалізації перспектив, нових контактів.

Гороскоп для Скорпіонів
Вам властива ексцентричність і бажання виділитися чимось незвичайним, ви вільні у самовираженні. На тижні може потішити несподівана вигода, одноразова виплата, подарунки, відкриття нових фінансових і соціальних можливостей. Громадська діяльність приносить задоволення. У цей період ви зможете реалізувати багато творчих ініціативи та проектів. Зростає прагнення до лідерства, а разом з тим відкриваються нові перспективи, які вимагаються нових знань.

Гороскоп для Стрільців
Несприятливий період для вирішення проблем партнерських або сімейних стосунків, а також взаємовідносин з дітьми. Вам захочеться придушувати партнера, стверджувати свій авторитет. Краще проведіть цей тиждень на самоті – так ви збережете мир у родині та своє психічне здоров’я. Відкладіть укладення угод, звернення до керівництва або проведення фінансових операцій. Нервозність, поганий настрій та втрата пильності можуть призвести до травматизму.

Гороскоп для Козерогів
Ви активні та наполегливі в пошуку задоволень і контактів з протилежною статтю. Імпульсивні дії, пристрасність та непередбачуваність можуть поставити під питання мир і гармонію в родині. Схильні втручатися в будь-які ризиковані ситуації, робити необдумані вчинки і ухвалювати поспішні рішення. Прагнення домогтися всього одразу, перевищуючи свої можливості, призведе до сильного внутрішнього перенапруження та поганого настрою.

Гороскоп для Водоліїв
У спілкуванні стаєте дуже активними та енергійними, однак утримайтеся від необачних обіцянок. Добре проявляєте себе в професії, з’являється творча активність, впевненість у собі. Стежте за тим, щоб не було перевтоми через контакти, інакше роздратування та поганий настрій можуть призвести до сімейних конфліктів. З дітьми не просто знайти взаєморозуміння, але намагайтеся не допускати батьківського тиску щодо них. Будь-які розбіжності з партнерами та членами сім’ї ви зможете вирішити шляхом переговорів.

Гороскоп для Риб
Розсудливість і практичність на висоті, тому ви примудряєтеся практично будь-яку ситуацію обертати на свою користь. З’являться рішення щада давніх питаннь, пов’язаних з документами, договорами та суперечками. Обставини цього періоду зачіпають інформацію про вас або призначену насамперед для вас. З’являється прагнення щось змінити у своєму житті. Завдяки бажанню висловитися або продемонструвати іншим свої знання з’являються нові знайомства.

Інша версія:

ОВЕН

Ваша працездатність суттєво підвищиться. Намагайтеся зайво не базікати, щоб згодом не шкодувати про це. Може знадобитися максимум зібраності й уважності. У вихідні рекомендується уникати відкритого протистояння з будь-ким, нічим хорошим це не закінчиться.

ТЕЛЕЦЬ

Будете неймовірно щасливі, і будь-які можливі спроби перешкодити вам не увінчаються успіхом, а лише подвоять популярність вашої персони. Можуть виникнути проблеми, пов’язані з гострою нестачею часу. Переговори з начальством мають принести гарний результат.

БЛИЗНЮКИ

Бажано ретельно планувати свої справи. Вам успішно вдасться врегулювати проблеми, які з’явилися, головне – не квапити події. Якщо у вашому житті матимуть місце домашні непорозуміння, то до вихідних усе владнається – мир і спокій повернуться назад.

РАК

Цього тижня відчуєте приплив сил, тож матимете гарну працездатність. Однак, незважаючи на необхідність виконати багато справ, знайте міру: ваші близькі, та й ви самі можете постраждати від прагнення віддавати робочому процесу весь вільний час.

ЛЕВ

Для втілення в життя своїх ідей вам обов’язково знадобиться допомога однодумців. Уникайте навіть найдрібніших авантюр, залишайтесь уважними та обережними. Можливо, доведеться терміново опановувати нові знання й навички.

ДІВА

Для позитивних змін у вашій долі настає сприятливий час. Можете розраховувати на удачу в тих справах, де треба виявляти ініціативу та рішучість. Матеріальне становище поступово стабілізується. У вихідні до вас прийде натхнення, яке сприятиме облаштуванню вашого житла.

ТЕРЕЗИ

Спокій і витримка можуть неодноразово знадобитися вам. Не варто всерйоз сприймати слова колег по роботі. Намагайтеся не давати зайвих обіцянок, адже їхнє виконання може викликати певні труднощі. Краще діяти самостійно, але при цьому уникати різких життєвих змін.

СКОРПІОН

Не дозволяйте втягувати себе в коловорот чужих проблем, спробуйте розумніше впорядкувати своє життя. Спілкуючись із колегами по роботі, будьте обережні, а під час розмов з начальством – подвійно. У вихідні не рекомендується укладати будь-які угоди.

СТРІЛЕЦЬ

Сприятлива для вас смуга триває, сприяючи вирішенню досить важких завдань. Саме час насолодитися плодами своєї діяльності. Намагайтесь не піддаватися суєті – ви й так усе встигнете. Будьте обачні зі словами, добре подумайте, перш ніж вимовити їх. Вихідні постарайтеся присвятити собі.

КОЗЕРІГ

Не забувайте дослухатися до голосу своєї інтуїції: це дозволить уникнути багатьох помилок і наблизить до виконання вашого заповітного бажання. У вихідні намагайтеся не вступати в суперечки з родичами. Розраховуйте свої сили об’єктивно і не переоцінюйте власних можливостей.

ВОДОЛІЙ

Імовірно, хтось звернеться до вас за порадою або ви самі візьмете участь у чиїйсь долі. Можете стати справжнім другом для когось із тих людей, які оточують вас. А от начальство цього тижня, швидше за все, виявиться чимось незадоволеним із незрозумілої причини.

РИБИ

Можлива ситуація, коли доведеться займатися кількома справами одночасно. Свої плани краще не афішувати, а вживати необхідних заходів до їхнього здійснення. Не уникайте можливості провести час удома, а також зробити необхідні покупки для родини.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини