Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 06:47:49

Як стати щасливою. 8 рецептів жіночого щастя від героїнь знаменитих фільмів

26.01.2020   15:55Агенцiя

"Що таке жіноче щастя: а) вийти заміж так, щоб не потрібно було працювати б) знайти таку роботу, щоб не потрібно було виходити заміж в) вигадайте свій варіант відповіді"

Як стати щасливою? Напевно, це одне з питань, яке найчастіше задає собі кожна жінка.

Психологи радять - якщо ви хочете чогось досягти, знайдіть того, у кого це вже є, дізнайтеся, як він цього досяг, і повторіть його кроки. Отже, якщо ми хочемо бути щасливими, нам потрібно брати приклад з людей, які знайшли своє щастя. Здається, не так вже й складно. Тільки от уявлення про щастя у кожної жінки своє, тому й алгоритми, за якими необхідно діяти, можуть бути різними. Ми пропонуємо вам на вибір вісім рецептів щастя від героїнь улюблених кінофільмів.

Цікаво, який з них підійде особисто вам?

"Їсти, молитися, кохати"

 

"Може, це не моє життя хаотичне, це сам світ такий. І головна пастка - прив'язатися до чогось у ньому. Руїни – дар і шлях до метаморфоз. Ми завжди повинні бути готові до нескінченних хвиль змін"

Незважаючи на те, що в житті Елізабет присутні всі атрибути успіху, вона не відчуває себе щасливою. Щоб розібратися у собі, героїня вирішує кинути все і поїхати у довгу подорож, в кінці якої на неї чекає довгоочікувана гармонія і зустріч з незвичайним чоловіком.

Рецепт щастя від Елізабет: поїхати за тридев'ять земель, щоб знайти себе.

"Щоденник Бріджет Джонс"

"- Ти постійно потрапляєш у безглузді ситуації. У тебе кумедна мама. Ти абсолютно не вмієш виступати на публіці і кажеш те, що перше спадає на думку, абсолютно не турбуючись про наслідки. Але, незважаючи на все це, ти мені подобаєшся. Дуже.
- Ну так, якби не пияцтво, куріння і вульгарні матюки. І словесний понос.
-Ні, Ти дуже мені подобаєшся. така яка є"

Бріджет Джонс майже тридцять, у неї немає серйозних стосунків, зате є купа шкідливих звичок і кілька зайвих кілограмів. Перед новим роком Бріджет вирішує змінити своє життя на краще, і незабаром у неї з'являються одразу два шанувальника. Вибір зробити непросто, але, врешті-решт, Бріджет розуміє, що потрібно бути з людиною, яка любить тебе такою, як є.

Рецепт щастя від Бріджет: не обов'язково бути ідеальною, щоб знайти того, хто буде любити тебе такою, як є.

"Амелі"

"Зате у неї є свої маленькі радощі: запустити долоню в мішок з квасолею, зламати цукрову скоринку чайною ложкою... і пускати млинчики по воді каналу Сен-Мартен"

Амелі живе у світі своїх фантазій, але випадкова знахідка змінює життя дівчини. Амелі усвідомлює, що хоче присвятити своє життя тому, щоб допомагати іншим людям стати щасливими. І не дивно, що допомагаючи іншим, вона несподівано зустрічає власне щастя.

Рецепт щастя від Амелі: дарувати щастя іншим людям.

"Диявол носить "Prada""

"Що, особисте життя не ладиться? Так завжди буває, коли досягаєш успіхів у кар'єрі. Скажи, коли все зовсім піде прахом, –чекати на підвищення"

Випускниця факультету журналістики Енді несподівано отримує роботу асистента у Міранди Прістлі, головного редактора легендарного журналу мод. Міранда - сущий диявол, і щоб догодити їй, Енді доводиться віддавати роботі увесь свій час і сили. Не дивно, що її особисте життя дає тріщину. Зрештою, перед дівчиною постає нелегке питання - що важливіше для щастя, успіх і визнання або кохання?

Рецепт щастя від Енді: зробити правильний вибір між кар'єрою та особистим життям.

"Під сонцем Тоскани"

"- Я купила будинок для життя, яким я не живу.
 - В Альпах є залізна дорога, яка з'єднує Відень та Венецію. Її проклали, коли ще не було потягу, який міг би нею проїхати. Але її все одно побудували. Бо знали, що рано чи пізно такий потяг з'явиться"

Щоб вилікувати своє розбите серце, Френсіс вирушає у подорож Італією. У сонячній Тоскані вона раптом натикається на чудову покинуту віллу і розуміє, що повинна жити саме тут. Втім, виявляється, що купити новий будинок - це тільки перший крок на шляху до щастя. Та й сам шлях виявляється не таким вже легким і швидким, а щастя - не зовсім таким, як вона собі його уявляла. Але хіба це має значення, коли ти, нарешті, відчуваєш себе щасливою?

Рецепт щастя від Френсіс: почати нове життя у будинку своєї мрії.

"У дзеркала два обличчя"

"Знаєш, чому я заздрю закоханим? Я так хочу, щоб хтось пізнав мене по-справжньому. Що я люблю, чого боюся, якою пастою чищу зуби. Мені здається, це чудово"
Викладач літератури Роз - типова стара діва. Випадково вона знайомиться з Грегорі, який вважає, що романтика і секс тільки заважають шлюбу, а насправді міцний союз можна створити лише з тим, хто поділяє твої інтереси та цінності, але не викликає фізичного бажання. Для Грегорі Роз - ідеальна кандидатура на роль дружини, і вона приймає його пропозицію, оскільки не бачить інших перспектив влаштувати особисте життя. Їхнє подружнє життя здається абсолютно щасливим, поки Роз не усвідомлює, що хоче більшого. Завоювати серце власного чоловіка виявляється не найлегшим завданням, але Роз, врешті-решт, справляється з ним блискуче.

Рецепт щастя від Роз: стати кращим другом для дорогої тобі людини.

"Джулія і Джулія. Готуємо щастя за рецептом"

"Знаєш, чому я люблю готувати? Приємно після дня повної невизначеності повернутися додому і точно знати: якщо додати яєчні жовтки у молоко з шоколадом, суміш загусне. Це таке полегшення"
Джулія Чайлд - домогосподарка, яка живе у Парижі з чоловіком-дипломатом. Але їй недостатньо бути лише дружиною, тому вона починає давати уроки кулінарної майстерності, а потім видає власну книгу з рецептами. Через півстоліття інша домогосподарка - Джулія Пауелл - вирішує приготувати за рік всі страви з книги Джулії Чайлд і описати експеримент у своєму блозі. Обидві героїні зовсім різні, але схожі в одному – вони не уявляють щастя без самореалізації.

Рецепт щастя від Джулії та Джулії: зробити хобі справою свого життя.

"Пенелопа"

"- Я подумала, звідки він дізнався. А він просто побачив напис. "Пенелопа любить Джорджа Рокхема".
 - Але ж він її вибрав. З двох тисяч книг, він вибрав єдину, яку ти любиш"

Маленька Пенелопа стала жертвою прокляття - замість носа у неї свиняче рильце. Зняти закляття може тільки людина шляхетного походження, яка по-справжньому полюбить дівчину. Але от біда, юнак, який сподобався Пенелопі, здається, не відповідає їй взаємністю. У відчаї дівчина тікає з дому, і опиняється в Лондоні. Тут вона відкриває для себе нове життя і починає розуміти, що іноді не настільки важливо, чи любить тебе хтось. Головне - самому любити себе.

Рецепт щастя від Пенелопи: полюбити себе.

джерело

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини