Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 08:23:52

Гороскоп на тиждень з 30 грудня до 5 січня

29.12.2019   16:41Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 30 грудня 2019 року до 5 січня 2020 року. Новий рік 2020 настає в період між двома затемнення, тому тиждень буде дуже важливим. Представники всіх знаків відчують наближення неминучих змін. Крім того, почне проявлятися схильність до боротьби за ідеали, справедливість і відвертість. З негативних властивостей такого переходу можна відзначити категоричність.

Овен (21.03—20.04). У вас iз дітьми буде багато проблем, які триватимуть досить довгий час. Не виключено, що дітям потрібна як моральна, так i фінансова підтримка.
Дні: спр. — 30; неспр. — 2.
 
Телець (21.04—21.05). Попереду свята, вiд яких ви чекаєте дива. Життя вируватиме на повну, а події змінюватимуться, як у калейдоскопі.
Дні: спр. — 1; неспр. — 3.
 
Близнюки (22.05—21.06). Настрій здебільшого буде святковий, Новий рiк ви зустрiчатимете в сiмейному колi. Щоправда, виникнить деякi труднощi, але вам не звикати.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.
 
Рак (22.06—23.07).  Доведеться приймати рішення, розвивати свою справу, безперервно оновлюючи коло знайомств. З’являться проблеми, які доведеться негайно вирішувати.
Дні: спр. — 31; неспр. — 1.
 
Лев (24.07—23.08). До складних моментів цього часу можна віднести фiнансовi перевiрки вашого бiзнесу. Незабаром у вашому життi почнуться масштабні зміни у кращий бiк.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.
 
Діва (24.08—23.09). Фінансова ситуацiя досить благополучна, тож настав час подумати про нову роботу або навiть власний бізнес.  Бiльше довiряйте iнтуїцiї.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.
 
Терези (24.09—23.10). Коли ви знайдете нові джерела прибутків, краще тримати це в таємницi. Це може бути солідна премія або повернення старих боргiв.
Дні: спр. — 30; неспр. — 31.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Стосунки з давнiми друзями залишаються стабiльними. Незабаром коло знайомих розшириться з’являться люди, якi внесуть змiни у ваше життя.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.
 
Стрілець (23.11—21.12). Самотні люди можуть розраховувати на флірт і приємне товариство. Можливi зустрічі в поїздках, одна з яких може стати доленосною.
Дні: спр. — 3; неспр. — 5.
 
Козеріг (22.12—20.01). Вам доведеться брати на себе відповідальність не тільки за свої слова та вчинки, а й за багатьох людей. Вихiднi обiцяють приємний вiдпочинок, тож можете розслабитися.
Дні: спр. — 30; неспр. — 2.
 
Водолій (21.01—19.02). Наприкiнцi року ви пiдбиватимете пiдсумки, результати будуть вражаючими. На першому місці, як завжди, інтереси сім’ї. У новорiчну рiч чекайте сюрпризiв.
Дні: спр. — 31; неспр. — 1.
 
Риби (20.02—20.03). Ви постійно відчуватимете себе за когось вiдповiдальним. Ця тактика правильна, оскільки серед однодумців є люди, що заважають вам втiлювати iдеї в життя. Будьте обережнi з фiнансами.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

Інша версія:

ОВЕН

До вас можуть висувати завищені вимоги, яким ви будете змушені відповідати, щоб не підірвати свій авторитет. Не поспішайте з висновками. У вихідні вас спантеличать занадто складною проблемою, але до кінця дня все стане на свої місця.

ТЕЛЕЦЬ

Не будьте з колегами надто відверті, щоб це не обернулося проти вас. Намагайтеся втілювати плани в життя, тоді при мінімальних зусиллях ви зможете одержати максимальні результати. Вихідні – сприятливий період для тихих сімейних вечорів або зустрічей зі старими друзями.

БЛИЗНЮКИ

Вас приємно здивують результати робочого компромісу, на який доведеться піти. Робота відволіче від безуспішного з’ясування стосунків. У вихідні варто пробачити своїм близьким їхні незначні слабкості, не всі мають вашу наполегливість і цілеспрямованість.

РАК

Виявіть мудрість, і ваша слабкість може обернутися силою. Імовірні конфлікти на роботі, тому потрібно стримувати емоції. Намагайтеся сконцентруватися й не розпорошуватися по дріб’язках. Вихідні сприятливі для справ, які можна швидко закінчити.

ЛЕВ

Не відкладайте справи в далекий ящик, адже ви можете з ними чудово впоратися. Сприятливим буде спілкування з начальством. У вільний від роботи час ви легко впораєтеся з господарськими справами та проблемами, але не забувайте і про повноцінний відпочинок.

ДІВА

Уся ваша діяльність має бути спрямована на створення міцного фундаменту для вигідних угод та успішної роботи. Очікуйте на матеріальний прибуток від старих вкладень, натомість треба буде детально спланувати майбутні дії. Вихідні сприятливі для відпочинку на лоні природи.

ТЕРЕЗИ

Цього тижня вам можуть надійти ділові пропозиції, які дозволять піднятися на черговий щабель кар’єрних сходів. Тепер гарний період для початку ремонту та інших видів благоустрою вашого помешкання. Вихідні постарайтеся присвятити заняттям з дітьми.

СКОРПІОН

Протягом наступного тижня будете відкриті для пропозицій, і вони почнуть надходити до вас у наростаючому темпі. Постарайтеся зосередитись. Можливі конфлікти як з начальством, так і рештою людей, які оточують вас. У вихідні ймовірний зрив планів.

СТРІЛЕЦЬ

Вам знадобляться такі якості, як уважність і мудрість. Не слід нехтувати дрібницями – вирішення навіть незначних питань може дати несподіваний, але дуже приємний результат. У вихідні, перш ніж приступити до дій, варто добре все продумати: безсистемні вчинки успіху не принесуть.

КОЗЕРІГ

Справ виявиться багато, і хоча частину з них удасться перекласти на плечі партнерів, основну роботу все-таки доведеться виконувати самому. Бажання зняти напругу, відіграючись на тих, хто поряд, слід задавити в зародку, інакше ви тільки зіпсуєте стосунки й нічого не досягнете.

ВОДОЛІЙ

Активізуйте такі якості, як рішучість і діловитість, тоді ви не залишитеся непоміченими. Надавайте підтримку тільки тим, хто вам дійсно важливий та цікавий. Намагайтеся бути уважними й поблажливими до близьких людей, не кривдьте їх, вибачайте їм їхні маленькі недоліки та слабкості.

РИБИ

Намагайтеся не міняти нічого навколо. Можлива натягнутість у стосунках з колегами, начальством або старшими родичами. Це, швидше за все, результат непорозуміння – відверта розмова допоможе вам позбутися своїх сумнівів. Будьте лояльнішими до близьких.

І ще один варіант:

Гороскоп для Овнов

Ваш энтузиазм и уверенность заразительны, они привлекают людей, которые оказывают необходимую помощь и поддержку. Появляется страсть к приключениям, ставите перед собой высокие цели, а активность зажигается от идей. Продвигаетесь вверх по социальной лестнице, но с препятствиями. В результате чего возникает раздражение, а это может привести к потере важных контактов и благоприятных возможностей.

Гороскоп для Тельцов

Потакание прихотям и погоня за удовольствиями могут помешать работе. Вы нуждаетесь в восхищении и требуете к себе максимум внимания, а из-за этого возникают недоразумения, особенно с противоположным полом. Постарайтесь ничего не обещать, так как запланированные дела приходится отложить. Неподходящее время для заключения сделок, подписания контрактов и деловых поездок.

Гороскоп для Близнецов

Могут возникнуть ситуации, когда придется подавить интеллектом в себе чувства. Вы хорошо обдумываете то, что необходимо для достижения цели, у вас есть четкое представление о том, в каком направлении вы движетесь и что хотели бы получить в итоге. Сдержанное общение и сосредоточенность на работе замечают окружающие.

Гороскоп для Раков

Самочувствие может ухудшиться, поэтому отдохните столько дней, сколько это возможно. Бурные празднования способствуют нервному переутомлению, из-за чего появляется неуверенность и сомнения. В этот период лучше отказаться от большинства контактов, провести неделю в уединении. Этим вы избавите себя от ссор, недоразумений и необдуманных обещаний. Соблюдайте дистанцию с детьми. Ваш совет может принести вред.

Гороскоп для Львов

Возрастает поддержка сотрудников и партнеров, вы сможете заслужить похвалу от начальства, премию или шанс продвинуться по карьерной лестнице. Возрастают смелость, решительность и инициативность. Обратите свою самоуверенность на укрепление связей в обществе. Важные переговоры в неформальной обстановке и ответственные выступления принесут успех, если не сразу, то в ближайшем будущем.

Гороскоп для Дев

Ваши разговоры сейчас имеют определенную цель. Из-за этого в личных взаимоотношениях возникают конфликты. Однако общественная деятельность приносит удовольствие. В этот период вы получите шанс реализовать давно намеченные планы или свои творческие инициативы. Появляется возможность решить финансовые проблемы, получить выгодное предложение от деловых партнеров. Вам открываются новые перспективы.

Гороскоп для Весов

Хорошее время для дружеского общения, отдыха, покупки  дорогих вещей, а также для улаживания общественных и финансовых дел. Вы воодушевлены и способны зарядить позитивным настроем своих партнеров. Вы можете рассчитывать на материальную помощь, премию или прибавку к зарплате, а также на идейную поддержку начальника.

Кроме того, нельзя исключать служебный роман на работе.

Гороскоп для Скорпионов

Требовательность к окружающим может обернуться против вас повышением нервозности, беспокойства и ухудшением настроения. Также вы сомневаетесь в своей  привлекательности, а это сказывается на настроении. Романтические отношения, личные и деловые встречи могут принести огорчения и разочарования. Однако, если вы направите свой потенциал в работу, то период будет очень продуктивным.

Гороскоп для Стрельцов

Испытываете потребность принять участие в любых ситуациях, где нужны активные действия и применение физических сил. Способны вырваться из тяжелых обстоятельств, обретаете необыкновенную энергию и возможность самореализации. Желаниями движет честолюбие и самоуверенность. Если вам не хватало решимости что-либо осуществить, используйте этот период. При этом возможно сильное внутреннее перенапряжение, в результате – рискуете получить упадок сил и проблемы с сердцем.

Гороскоп для Козерогов


В личных и семейных отношениях у вас появится стремление утвердить свое мнение, интересы и идеи, а это приводит к конфликтным ситуациям. Это период практичности и прекрасных идей: благоприятные дни для посреднической деятельности, торговли, подписания договоров, улаживания различных дел. Вам хорошо удается планирование, вынашиваются долгосрочные проекты, испытываете потребность в расширении кругозора.

Гороскоп для Водолеев

Появится желание укрепить отношения, порадовать любимых и близких людей. Пришло время переходить на следующий этап во взаимоотношениях. Период благоприятен для воздействия на публику, повышения популярности и влиятельности. Можете рассчитывать на финансовую помощь, поддержку со стороны вышестоящих. Хорошее время для деловых визитов и открытия предприятий.

Гороскоп для Рыб

Решать дела помогут хорошее самочувствие, прилив энергии, ясность ума и свежие идеи. Благоприятное время для начала курса обучения или занятий самообразованием. Возможно коллектив или начальство возложит на вас некоторые обязанности, исполнив которые, сможете продвинуться по карьерной лестнице или получить премию. Нельзя исключать небольшие командировки для решения служебных дел.

 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини