Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 18:58:30

20 справ, які зроблять ваш грудень найчарівнішим місяцем року

01.12.2019   18:07Агенцiя

Грудень - найчарівніший місяць року. Ми всі купуємо подарунки, шукаємо вдале вбрання для корпоративних вечірок і з завмиранням серця готуємося зустрічати Новий рік. У грудні здається, що все погане вже позаду, а в новому році нас чекає тільки найкраще. Що зробити вже в грудні, щоб зустріч Нового року стала ще більш радісною!

 

1. Придбайте красиві свічки. Пам'ятаєте цю мудру фразу: "Запалюйте свічки, пийте вино, їжте з гарного посуду і носіть красиву білизну".

Ніколи не чекайте особливого випадку. Цей особливий випадок - сьогодні.

Ваш особливий випадок сьогодні! Запаліть красиві свічки.

Живе полум'я свічки розтопить всі печалі та відлякає холоди, а щоб зробити цей обряд ще більше теплим, візьміть свічки з зимовими ароматами - кориця, ялина, мандарин.

2. Покорміть пташок. Взимку їм ще складніше добувати їжу собі й пташенятам, залиште шматочок хліба у шпаківні або зробіть її самостійно з простого 5-літрового бутля. Навесні своїм дзвінким співом біля вікон вас будуть радувати пташенята, що вже підростуть:)

3. Спечіть печиво. Без приводу, просто так! Імбирне, шоколадне, будь-якого розміру та форми. Ви не уявляєте, як це може підняти настрій вам чи вашому колезі, у якого видався складний день, коли ви його пригостите.

4. Сфотографуйтеся в снігу. Сходіть до студії з красивою ялинкою або просто попрохайте друга сфотографувати вас в снігу чи зі сніжками. Зима не така довга, як вам здається:) Але її можна провести весело і яскраво.

5. Покатайтеся на санчатах або ковзанах. Візьміть друзів чи сходіть самі, це так весело і захоплююче, як у дитинстві, пам'ятаєте? Відмінний спосіб познайомитися з кимось або просто повеселитися.

6. Купіть подарунок тому, хто його потребує. У дитячих будинках діти як ніхто, вірять у казки та чари, подаруйте їм радість і диво. Зазвичай ці подарунки під новий рік централізовано збирають волонтери, їх нескладно знайти в інтернеті.

7. Відвідайте лазню. А якщо після спекотної парної є можливість зануритися у замет або крижану річку - це просто чудово! Кажуть, до лазні ходити дуже корисно. Струмені пари виводять усі токсини, які накопичилися в тілі, а контраст температур приводить організм у відмінний тонус. Після парної ви точно відчуєте прилив бадьорості та сили.

8. Надішліть новорічні листівки друзям. Не електронні! Уявляєте, як приємно буде вашим друзям знайти в поштовій скриньці справжню паперову листівку? До того ж, це не дорого і таких листівок можна відправити багато. Не чекайте на дива! Дивуйте самі:)

9. З'їжте шоколадку. Правда, забудьте про всі дієти, купіть плитку смачного шоколаду та з'їжте її цілком. Самі. А ще краще під час перегляду новорічного фільму.

10. Випийте кави в улюбленій кав'ярні. Виберіть час у вихідний день, поїдьте й посидьте на самоті з улюбленою кавою в улюбленій кав'ярні. Згадайте все хороше, що було з вами цього року та подякуйте. Відпустіть все погане, пробачте всіх, кого можна пробачити. Вийдете потім зовсім іншою людиною! Такий внутрішній монолог-медитація відпускання, прощення та подяки дивовижно змінює настрій і додає сил. А якщо ви любите чай - зробіть те ж саме під час чайної церемонії. Немає нічого чарівнішого за чайну церемонію зі свічками, так-так:)

11. Прогуляйтеся вночі, коли йде сніг. Особливо крупний, це дивовижно! Тоді на вулиці не холодно, а гуляти - суцільне задоволення. Тиша, легке рипіння снігу і ви одні на всій вулиці. Такі моменти дуже запам'ятовуються несподіваними припливами натхнення та нових ідей. Спробуйте і переконайтеся самі:)

12. Подивіться новорічне кіно. У грудні так багато новорічних фільмів, вони якнайкраще створять атмосферу дива й казки одразу після перегляду.

13. Приготуйте улюблені страви з вашого дитинства. За тими самими рецептами, які ви випросили у мами або бабусі. Той самий наполеон або медовик, сирники, як у бабусі, або коронну страву мами? У вас все вийде!

14. Сходіть на органний різдвяний концерт. Ніколи не чули органу? Ви багато пропустили. Виправте це терміново, адже в Києві його можна почути в Національному будинку органної та камерної музики, який знаходиться в одній будівлі з Католицькою церквою.

15. Зробіть 31 фото улюбленого місця в певний час. Наприклад, парку на заході сонця або затишної вулички неподалік. Знімати потрібно кожного дня, роблячи по одному фото. В кінці місяця перед Новим роком подивіться всі фото. Ви дуже здивуєтеся, побачивши, як швидко все змінюється. Час швидкоплинний, а нам потрібно так багато встигнути, не втрачайте його:)

16. У грудні почніть збирати рецепти до нового року. Переписуйте до окремого красивого зошиту, вирізайте рецепти з газет і вклеюйте туди ж, або зробіть окрему папку рецептів з інтернету. Все те, що ви хотіли б приготувати в новорічну ніч. А ми допоможемо, адже попереду у нас публікації відмінних рецептів приголомшливих новорічних страв.

17. Прикрасьте квартиру. Навіть до того, як прикрасите ялинку. Повісьте красивий новорічний віночок, можна гірлянду, сніжинки - все, що завгодно. Ще крутіше, якщо ви зробите їх своїми руками. Тут починається маленьке диво: все, що зроблено своїми руками та з позитивними думками обов'язково буде вас радувати і захоплювати.

18. Наріжте багато-багато конфетті та залишайте його всюди, куди ви йдете - це можна робити з середини грудня - нехай у всіх буде новорічний настрій!

19. Їжте побільше мандарин. На здоров'я. Залишайте всюди шкурки, адже вони так пахнуть!

20. Ну і, звичайно, прикрасьте ялинку! Почепіть на видне місце найкрасивішу іграшку, яка б уособлювала те, що має статися у новому році. І це обов'язково станеться! Дива там, де в них вірять! І чим більше вірять, тим частіше вони трапляються.

Новорічних чудес вам, друзі!

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини