Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 12:46:15

Гороскоп на тиждень з 2 до 8 грудня

01.12.2019   17:26Агенцiя

Гороскоп на наступний тиждень з 2 по 8 грудня 2019 року

 Овен (21.03—20.04). Нареш­тi ви зможете відірватися по повній, адже вдалося укласти вигiдний контракт. Старі проблеми легко вирiшаться самi по собi.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

Телець (21.04—21.05). На роботi спостерiгається складна ситуацiя. Фiнансовi питання вийдуть на перший план, а рішення підкаже інтуїція.
Дні: спр. — 3; неспр. — 5.
 
Близнюки (22.05—21.06). Якщо є якісь питання до начальства, не вiдкладайте їх у довгий ящик. Можливе пiдвищення на посадi, а вiдповiдно й пiдвищення заробiтної плати.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.
 
Рак (22.06—23.07). Зробiть приємне своїм близьким, адже вони заслуговують на це. Це може бути подарунок або сiмейна вечiрка при свiчках.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.
 
Лев (24.07—23.08). Настав час розібратися у власному характері. Якщо ви звикли, що всi виконують вашi вказiвки, то доведеться поступитися цим правилом.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.
 
Діва (24.08—23.09). Більше уваги приділяйте своїй зовнішності, оскiльки привабливiсть завжди була вашим козирем. Із колегами вдасться налагодити хорошi стосунки.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.
 
Терези (24.09—23.10).
Не бійтеся яскравих фарб, сплесків емоцій, а також несподіваних злетів і падінь. В особисте життя додайте експериментів, i життя завирує навколо вас.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Службовий роман не завжди доречний, але не у вашому випадку. Ви нарештi знайдете свою другу половинку, з якою проживете щасливе життя.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.
 
Стрілець (23.11—21.12). Не варто з таким завзяттям відстоювати свою правоту. Зізнайтеся, що припустилися помилки, й одразу вiдчуєте легкiсть на душi.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.
 
Козеріг (22.12—20.01). Нарешті результати вашої праці гідно оцінять. Ви отримаєте довгоочiкувану премiю, тож смiливо плануйте найбiльшi покупки.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.
 
Водолій (21.01—19.02). Через нестачу грошей доводиться багато працювати. Щоб близькi не дорiкали вам, бiльше уваги придiлiть сiм’ї, зокрема дiтям.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.
 
Риби (20.02—20.03). Поставтеся уважно до фiнансової перевiрки. Пiдготуйтеся заздалегiдь до неї, передивiться всю документацiю. Вихiднi проведiть у родинному колi.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.

Інша версія:

ОВЕН

Більше працюйте і менше розмовляйте. Не можна допускати емоційних зривів. Постарайтеся уникати зустрічей із керівництвом, тому що ваша нестриманість може призвести до конфлікту. У вихідні ви можете бути незадоволені розвитком подій, вам важко буде знайти спільну мову з близьким оточенням.

ТЕЛЕЦЬ

Зненацька можуть виникнути нові блискучі перспективи. Постарайтеся не відмовляти в допомозі й підтримці друзям, якщо це в рамках ваших можливостей. А от поганий настрій краще тримати на припоні, щоб уникнути непотрібних проблем із оточуючими. Імовірний приємний відпочинок у вихідні в закритому колі.

БЛИЗНЮКИ

Вас усюди буде супроводжувати легкий серпанок таємниці. Ви будете вирішувати всілякі завдання з найчарівнішою легкістю і могутністю. Не приймайте швидких рішень, обмірковуйте свої вчинки декілька разів. У вихідні бажано не метушитися марно і не давати помилкових обіцянок.

РАК

Зайва передбачливість вам не зашкодить. Бажано виявити розсудливість і обережність, а також присвятити час завершенню старих справ. Цей тиждень сприятливий для розв’язання сімейних проблем і створення у будинку затишної, комфортної атмосфери. Женіть від себе необґрунтовані страхи.

ЛЕВ

Тиждень складний і непередбачуваний, тому доведеться набратися мудрості й терпіння, щоб перебороти проблеми, які раптово виникли. Настає час виконання давніх обіцянок. Велика небезпека конфліктів із керівництвом. Не забувайте про нагромадження домашніх турбот, вони чекають свого розв’язання.

ДІВА

Розраховуйте тільки на власні сили, тому що допомога інших може виявитися «ведмежою послугою». Будьте обережними в спілкуванні з колегами і ретельно перевіряйте ділову інформацію, що надійшла, – можливі неточності й спотворення. Вихідні краще присвятити сімейному відпочинку.

ТЕРЕЗИ

Бажано не займатися самокопанням, щоб у підсумку не отримати почуття глибокого розчарування результатом. Для досягнення максимального успіху вам придадуться зосередженість і впевненість у власних силах. Неофіційні зустрічі у вихідні дозволять знайти нові корисні зв’язки.

СКОРПІОН

Єдине, що може затьмарити ваш настрій, – власні запізнення і створені цим непорозуміння, тому постарайтеся розраховувати час, пов’язаний із поїздками і переміщеннями, «із запасом». У вихідні займіться благоустроєм свого житла, відновлення подарує вам легкість і наснагу.

СТРІЛЕЦЬ

Намагайтесь уникати контактів із керівництвом, бо це спілкування приємних моментів у найближчий період не обіцяє. Ви зараз як ніколи проникливі, використайте цей стан для прояснення багатьох таємниць у своєму житті. У вихідні не хапайтеся за тисячу справ відразу.

КОЗЕРІГ

Вам буде посміхатися удача. Можете сміливо розраховувати на допомогу і підтримку як із боку друзів, так і малознайомих осіб. Варто виявити підвищену обережність щодо привабливих пропозицій. Все не так просто, як може здатися на перший погляд.

ВОДОЛІЙ

Постарайтеся не захоплюватися самокритикою – не помічаючи нічого навколо, ви можете зіпсувати стосунки з близькими людьми. Можливі перевантаження на роботі. Підвищиться працездатність, і ви зможете впоратися з нагромадженням проблем. У вихідні не доведеться скаржитися на настрій і самопочуття.

РИБИ

Через переоцінку власних можливостей ви ризикуєте зашкодити своїй професійній репутації. Женіть від себе апатію, лінь і зневіру. Невиконані зобов’язання, якщо такі є, можуть створити проблеми, які будуть вас пригнічувати. У вихідні можливі претензії з боку дітей.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини