Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:57:20

Гороскоп на тиждень з 25 листопада до 1 грудня

24.11.2019   14:20Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 25 листопада до 1 грудня 2019 року

 Овен (21.03—20.04). Якщо ви спробуєте зрозуміти, чого хочуть ваші колеги, то зможете працювати згуртовано та продуктивно, а це дуже важливо.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.
 
Телець (21.04—21.05). Постарайтеся знайти спiльну мову з коханою людиною. Усi необґрунтовані спалахи попередніх місяців поясніть втомою. Вихiднi краще провести вдома.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Близнюки (22.05—21.06). На цьому тижнi ви успiшно вирiшите матеріальні проблеми, але економiя все-таки не завадить. Попереду — фiнансова перевiрка, пiдготуйте документи.
Дні: спр. — 28; неспр. — 30.
 
Рак (22.06—23.07). Ваша подальша доля залежить тільки від вас. Спробуйте залучити багатих iнвесторiв, тодi вдасться реалiзувати давнi проєкти.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.
 
Лев (24.07—23.08). Для самовдосконалення сприятливий перiод. Якщо не вистачає професiйних навичок, радимо записатися на курси або звернутися до досвiдчених спецiалiстiв.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.
 
Діва (24.08—23.09). Основні проблеми вирішаться самі по собi, а з дрібницями зумієте легко впоратися. Вiльний час можете витратити на культурний вiдпочинок.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Терези (24.09—23.10). На роботi ви звикли грати першу скрипку, але треба дати можливiсть людям самостiйно приймати рiшення. У справах постарайтеся вибрати найважливiшi.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Перед вами постане вічна проблема батьків і дітей. Талант дипломата в цьому випадку просто необхідний, тож запасiться терпiнням.
Дні: спр. — 30; неспр. — 1.
 
Стрілець (23.11—21.12).  Ситуація, в яку ви потрапили, непередбачувана, тож важко припустити, якими будуть наслiдки. У будь-якому випадку виплутуватися доведеться самому.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.
 
Козеріг (22.12—20.01). Пiсля важкої роботи захочеться вiдпочити. Влаштуйте святкову вечiрку, на яку доречно буде запросити друзiв i знайомих.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Водолій (21.01—19.02). Ви зможете знайти додатковi джерела надходжень, тож чекайте суттєвого поповнення вашого бюджету. Нарештi вдасться купити те, про що ви давно мрiяли.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.
 
Риби (20.02—20.03). Ви легко розлучаєтеся з тим, що дісталося без великих труднощів. Лише процес завоювання принесе справжнє задоволення. Значно покращиться фiнансове становище.
Дні: спр. — 30; неспр. — 1.

Інша версія:

ОВЕН

Головне – проявляти ініціативу й активність. Особливо корисним це буде для кар’єрного зростання, але вам знадобиться все ваше терпіння і завзятість. Є ризик у поспіху нажити неприємностей удома, оскільки родина чекає від вас співчуття й уваги.

ТЕЛЕЦЬ

Ваша сумлінна робота має всі шанси бути відзначеною премією або підвищенням. Багато цікавого і приємного вам обіцяють знайомства з новими людьми та їхніми оригінальними ідеями. Можна сміливо розраховувати на допомогу друзів. У вихідні варто знайти час для заміської прогулянки.

БЛИЗНЮКИ

На вас очікують важливі й цікаві події. Зберігайте чесність, і тоді жодні чутки не зможуть зашкодити вам. Ви відчуєте, що проблеми, які нагромадилися, не терплять зволікання. Розумний компроміс може принести несподіваний прибуток. Якщо у вихідні ви вирішите перепланувати будинок, порадьтеся з близькими.

РАК

Зайвий поспіх призведе тільки до серйозних фінансових втрат. Розберіться з дрібними, але нудними справами. Несподіваний поворот подій вплине на вашу подальшу долю, але для того, щоб вплив виявився сприятливим, необхідно докласти максимум зусиль. Вихідні проведіть у колі друзів або в приємній компанії.

ЛЕВ

Більша частина часу може піти на розв’язання професійних завдань. Постарайтеся не забути про обіцянки, які дали близьким людям. Висока ймовірність конфліктних ситуацій. Можуть виникнути проблеми в спілкуванні з дітьми. Вихідні будуть вдалими практично у всіх аспектах.

ДІВА

Постарайтеся стримуватися при спілкуванні з колегами. Вам необхідно бути особливо уважним і менше мріяти. Не варто займатися тим, чим не хочеться. Події дозволять по-новому оцінити багато позицій в особистій сфері. У вихідні не варто довіряти імпульсивним бажанням.

ТЕРЕЗИ

Настає час рішучих дій. У вас буде практично все виходити. Вам необхідно завершити кілька важливих справ, але не слід починати нових. У вихідні постарайтеся допомогти всім, хто звернеться до вас за підтримкою.

СКОРПІОН

У справах професійних вам буде потрібна стрімка реакція на зміну ситуації й уміння знаходити нестандартні рішення. Не варто сподіватися на миттєві результати і великий прибуток. Особливо розраховувати на допомогу оточуючих зараз не треба. У вихідні постарайтеся позбутися домашнього мотлоху.

СТРІЛЕЦЬ

Найбільш неприємною подією можуть виявитися напади недоброзичливців або необґрунтовані претензії далеких родичів. І ті, й інші вам належить ігнорувати. Вам доведеться захищати свої інтереси без будь-якої підтримки, покладайтеся на свій багатий життєвий досвід. У вихідні вас може порадувати нова інформація.

КОЗЕРІГ

Всі ідеї, які спадуть вам на думку, виявляться чудовими, справа залишиться за малим – втілити їх у життя. Ви будете знемагати від купи незавершених справ і побутової суєти. Вихідні проминуть у розкішній обстановці, але де? Це вибирати вам.

ВОДОЛІЙ

Ваші плани почнуть втілюватися в життя стрімкими темпами. Покращаться стосунки з оточуючими, будуть влагоджені практично всі конфліктні ситуації. Можете розраховувати на підтримку й допомогу друзів та близьких. У вихідні вам надійде приваблива пропозиція, яку варто обміркувати.

РИБИ

На ваші плечі може лягти велика відповідальність, не дозволяйте іншим керувати вами, і тоді успіх буде забезпечений. Настане зручний період для перегляду і зміни стосунків із колегами та керівництвом, якщо ці стосунки мають потребу в змінах. Близькі люди підтримають вас у нових починаннях.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини