Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Неділя, 28 квітня, 19:13:38

Гороскоп на наступний тиждень 14-20 жовтня

13.10.2019   15:20Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 14 до 20 жовтня 2019 року

 Овен (21.03—20.04). Ви намагаєтеся усiм допомагати морально i матерiально, давати корисні поради. Але при цьому ви шкодите собi.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.
 
Телець (21.04—21.05). У цей перiод виникне чимало проблем. Друзi можуть розраховувати на вашу допомогу, тому що ви готовi пожертвувати заради спокою iнших.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.
 
Близнюки (22.05—21.06). Вам щаститиме в усьому, ви станете для всіх жилеткою, в яку можна поплакати. Ви зустрiнете людей, які в майбутньому допомагатимуть вам.
Дні: спр. — 17; неспр. — 20.
 
Рак (22.06—23.07). Ви захищатимете всіх, завойовуючи собі славу «матері Терези». Найчастіше свої стосунки ви зав’язуватимете з тими, кого змогли повернути до життя.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.
 
Лев (24.07—23.08). Знайшовши розуміння у вашій особі, люди самi тягнутимуться до вас. Завдяки цьому вдасться завоювати прихильнiсть у багатьох.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.
 
Діва (24.08—23.09).
Ви зможете зустріти людину, яка допоможе вам розкрити свої найкращі якості. Випадкове знайомство згодом переросте в мiцну дружбу.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.
 
Терези (24.09—23.10). Ви відчуватимете фiнансовi труднощі. Брак коштiв пiдштовхне до пошуку нової роботи. Водночас ви отримаєте пропозицiї руки i серця.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Бажання бути забезпеченим може підштовхнути вас до небажаних крокiв. Не варто розраховувати на прихильність долі, граючи в азартнi iгри.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.
 
Стрілець (23.11—21.12). Попереду дуже вдалий i прибутковий перiод. Будьте уважнi, щоб не випустити удачу з рук. У вихiднi влаштуйте дружню вечiрку.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.
 
Козеріг (22.12—20.01). Якщо ви не лiнуватиметеся, то отримаєте все, що бажаєте. Гарантiєю успiху стане ваша популярнiсть. Несподiвано ви отримаєте фiнансову винагороду.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.
 
Водолій (21.01—19.02). Ви притягуєте до себе людей, якi обожнюють жити за чужий рахунок. Тому варто бути вимогливими i розбiрливими. Вам запропонують вигiдний контракт.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.
 
Риби (20.02—20.03). Ви не страждаєте вiд нерозділеного кохання, найчастіше для вас це цікава гра в любов. Щоб не вiдштовхнути вiд себе кохану людину, будьте до неї якомога уважнiші.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.

Інша версія:

ОВЕН

Ви можете зіштовхнутися із соціальними проблемами. Не бійтеся проявляти активність у боротьбі за свої права, дійте рішуче, адже зараз ваші вчинки повністю відповідають вашим бажанням. Імовірне знайомство з людьми, які зацікавляться вашими проблемами. Від родичів можна чекати сюрпризів, здебільшого приємних і корисних.

ТЕЛЕЦЬ

Вам доведеться зайнятися справами близьких родичів. Не поспішайте від них ховатися або голосно протестувати, це заняття, напевно, принесе вам певну вигоду. У вихідні вам доведеться взяти на себе всю відповідальність у спільних справах і планах вашої родини.

БЛИЗНЮКИ

Ваша манера ставити людей перед фактами залишає їм не так вже й багато простору для прояву ініціативи. Не варто йти на повідку в самовпевненості й егоїзму, якщо хочете уникнути зайвих неприємностей. У вихідні варто приділити домашнім побільше часу.

РАК

Вам можуть запропонувати навчання в новій професійній сфері, краще його не відкидати, а мобілізувати свої сили, і тоді успіх вам забезпечений. Зайвий раз на очі начальству краще не потрапляти. Постарайтеся трохи стримати свої амбіції, а інтуїція підкаже вам правильний вихід із ситуації, що склалася.

ЛЕВ

Вам необхідно спромогтися одним ривком упоратися з проблемами, що нагромадилися. Спроби налагодити стосунки з колегами увінчаються успіхом і допоможуть запобігти затяжному конфлікту. Вам випаде прекрасна можливість захопити близьких своїми ідеями і знайти підтримку.

ДІВА

Деякий ореол таємничості і загадковості вам не зашкодить, а тільки посприяє зацікавленості оточуючих у спілкуванні з вами. Використання нових ідей і технологій у роботі дозволить вам домогтися значних результатів. Конфліктну ситуацію бажано вчасно обійти, довіртеся своїй інтуїції. Згадайте про силу-силенну домашніх справ і проблем.

ТЕРЕЗИ

Гарний тиждень для тих, хто звик сумлінно працювати. Не варто давати обіцянок, їх буде важко виконати. Будьте обережними в транспорті, тому що підвищується ризик кишенькових крадіжок. Постарайтеся не розтринькати сили, зв’язки і гроші. Вихідні проведіть із родиною.

СКОРПІОН

Вам не варто робити героїчних вчинків. Ніхто не оцінить. Краще постарайтеся впоратися з дрібними проблемами, що нагромадилися. На вас очікує потік зустрічей, дзвінків і паперової роботи, імовірні й додаткові турботи. У вихідні побоюйтеся плутанини в майнових справах.

СТРІЛЕЦЬ

Із великими досягненнями в професійній сфері доведеться трохи зачекати. Навчання чомусь новому принесе впевненість у власних силах. Найкраще опертися на допомогу друзів і заступників. Імовірні поїздки за кордон.

КОЗЕРІГ

У вас може виникати тільки одна проблема – як усе встигнути і нікуди не спізнитися, але з нею ви цілком зможете впоратися. Бажано стримати свої амбіції і зачекати з проявом ініціативи, зараз для цього не найкращий час. Складно буде даватися дипломатичність у деяких ситуаціях.

ВОДОЛІЙ

На цьому тижні для вас відкриються нові можливості, розширяться обрії, відбудеться зростання у професійній сфері. Прийняття важливого рішення відкладіть на наступний тиждень. Тримайте свої емоції у шорах, особливо не давайте волю гніву, він лише буде сприяти погіршенню ситуації.

РИБИ

Тиждень буде наповнений сюрпризами і приємними несподіванками. Ваше становище значно покращиться, з’явиться шанс відновити колишні позиції і плідно попрацювати. Причиною конфлікту з колегами можуть стати деякі категоричні висловлювання.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.