Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:23:35

Гороскоп на тиждень з 2 до 8 вересня

01.09.2019   15:28Агенцiя

З 2 по 8 вересня 2019 року – зростаючий місяць. Зустрічі з друзями зараз не тільки порадують і принесуть задоволення, але ще і наведуть на важливі роздуми. Виговоріться, розкажіть про те, що вас турбує, щоб отримати корисну пораду.

Овен (21.03—20.04). Частi флiрти призводять до одноразових інтрижок. Радимо серйознiше ставитися до сiмейних обов’язкiв.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.
 
Телець (21.04—21.05). Вам доведеться вибирати мiж сім’єю та службовим романом. Стосунки в родині залишаться напруженими, і тільки від вас залежатиме, як налагодити ситуацiю.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.
 
Близнюки (22.05—21.06). У вас з’явиться додатковий заробiток. Крім того, існують шанси домогтися професійного зростання i хороших матеріальних прибуткiв.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.
 
Рак (22.06—23.07). На роботi може статися конфлікт, що призведе до звільнення. Не переймайтеся, поруч iз вами є надійні друзі, які допоможуть матерiально.
Дні: спр. — 4; неспр. — 6.
 
Лев (24.07—23.08). Ви нерідко погоджуєтеся на авантюри, лотереї та азартні ігри, у яких вам щастить. Можливо, вдасться придбати житло або дорогу техніку.
Дні: спр. — 3; неспр. — 5.
 
Діва (24.08—23.09). У вас з’являться новi знайомi, якi серйозно вплинуть на ваш майбутнiй розвиток. А ви самі розвиватимете справу, яку розпочали ранiше.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.
 
Терези (24.09—23.10). У вас з’явиться бажання отримати додаткову освiту. Але ви ризикуєте втратити кохану людину, оскiльки будете занадто зосереджені на роботі та навчанні.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Ви рідко зав’язуватимете стосунки й розкриватимете свою душу. Доведеться зосередитися на роботі. Несподiвано ви зустрiнете друзів, з якими давно не підтримували зв’язок.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.
 
Стрілець (23.11—21.12). Ви ведете аскетичний спосіб життя, тож не станете витрачати даремно гроші, хiба що на розширення бізнесу. Вихiднi обiцяють бути веселими.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.
 
Козеріг (22.12—20.01). Від вас знадобиться фінансова допомога для близьких, швидше за все — батькам. Для цього доведеться брати кредит або позичати гроші.
Дні: спр. — 2; неспр. — 5.
 
Водолій (21.01—19.02). З’явиться чимало перешкод і проблем. Знадобляться терпіння і фантастичний спокiй, щоб не зірватися і цим не погіршити своє становище.
Дні: спр. — 4; неспр. — 6.
 
Риби (20.02—20.03). Настає важкий перiод, але ви зможете розвинути в собі нові якості й створите фундамент для нового злету в кар’єрі та особистому житті.
Дні: спр. — 3; неспр. — 8.

Інша версія:

Овен
Молодше покоління повністю вийде з-під контролю. Якщо у вас є діти – терпіння вам! Самотніх Овнів може чекати приємне знайомство, але тільки якщо ви самі будете на нього налаштовані. Проводьте якомога більше часу на свіжому повітрі! Це позитивно повпливає на ваше здоров’я. Зірки радять зараз не робити зайвих витрат. Незабаром гроші вам знадобляться.

Телець
Стрес і тривога – ось що може підвести вас зараз. Намагайтеся мінімізувати своє хвилювання. Це може негативно повпливати на ваше самопочуття та здоров’я. Зустрічі в даний період будуть виключно приємними, а деякі навіть визначними. Не відмовляйтеся від запрошень в гості – буде цікаво! Можливі вигідні грошові пропозиції. Не відмовляйтеся. Самотнім Тельцям саме час шукати другу половинку.

Близнюки
Якщо ви з кимось посваритеся в ці дні, постарайтеся помиритися якомога швидше. Затяжні конфлікти зараз ні до чого. Тихіше їдеш – далі будеш, пам’ятайте про це. На роботі перед вами можуть поставити складну задачу. Зважте всі за і проти, перш ніж погоджуватися. Але є великий шанс, що пропозиція буде вдала і вам видадуть премію чи підвищать. У вихідні більше відпочивайте, це допоможе розслабитися і зняти стрес.

Рак
Не впадайте у відчай, якщо зараз щось буде йти не так, як вам хотілося б. Незабаром ви зрозумієте: все на краще! В особистому житті варто бути напоготові: навколо багато нечесних людей. Перш ніж зробити вибір, сто разів подумайте. Період сприятливий для ділових зустрічей. Вони можуть принести вам грошову вигоду.

Лев
Гроші, які ви вже не сподівалися отримати, прийдуть несподівано. Витратьте їх з розумом! Можливо, вас чекають поїздки, які раніше не планувалися. Погоджуйтеся, особливо якщо мова йде про відпочинок. На дієті зараз краще не сидіти – здоров’я може похитнутися. Зірки радять знайти спільне хобі з другою половинкою, це допоможе вам знайти спільну мову і почати більш розумітися один з одним.

Діва
Чому б вам не влаштувати романтичний сюрприз для коханого? Він, безсумнівно, це оцінить! У цей період може з’явитися людина з минулого, яка викличе у вас бурю емоцій. Тримайте себе в руках! Відпочинок зараз краще проводити активно, займіться спортом і тим самим ви ще й підтримаєте тіло в тонусі! Гроші на дурниці не витрачайте, відкладіть на здійснення мрії.

Терези
Продуктивний період. Причому, вдома ви нічого не будете встигати, зате на роботі – все! Бонуси в грошовому еквіваленті не змусять себе чекати. Зірки радять вам зараз більше працювати з землею. Це принесе умиротворення і спокій. Можливо це переросте у ваше хобі і заробіток. З другою половинкою краще піти в кіно чи театр, головне не бути вдома. Зі здоров’ям все буде в порядку.

Скорпіон
В даний період вас очікують приємні зміни. Не чекайте ніякого підступу: ви дійсно на це заслуговуєте. У відносинах з коханим ближче до кінця тижня може статися переломний момент. Перегляньте відносини і свою роль в них. Зірки пророчать вам сприятливий період для саморозвитку, занять йогою.

Стрілець
Вам буде здаватися, що ви нічого не встигаєте. Частково це дійсно так. Зберіться! Діти можуть вимагати більше уваги, ніж зазвичай. Будьте готові відкласти деякі справи. У питаннях здоров’я краще перестрахуватися. У зоні ризику горло і вуха! Краще за все буде піти на обстеження до лікаря. Можливо, це може врятувати вам важливі органи.

Козеріг
Зміни в житті, на які ви розраховували, поки краще відкласти – не найсприятливіший період. На роботі можливо непорозуміння з колегами. Намагайтеся не затягувати конфлікт, інакше в подальшому буде складно відновити відносини. Можливі труднощі на любовному фронті, зрада чи різноманітні перевірки. Гроші краще не позичати, тим більше якщо вам їх і так не вистачає. Вони незабаром вам знадобляться.

Водолій
Не беріть на себе більше, ніж вам під силу виконати. Навчіться делегувати, щоб не перегоріти. Будьте обережні з вкладеннями грошей, деякі з них можуть виявитися невдалими. У вихідні вирушайте за місто. Це буде найкращим рішенням! Проведіть цей час з користю для душі і тіла, відпоньте так, як давно мріяли. Романтичний настрій вам забезпечено! Будьте готові приймати компліменти і подарунки від прихильників.

Риби
Плани, які ви будували на цей період, можуть не здійснитися. Підведуть близькі люди. З 5 по 6 вересня очікується надходження фінансів. З серйозністю поставтеся до фінансових пропозицій, які зараз будуть вам надходити. В особистому житті, навпаки, менше думайте і більше відчувайте! Зберігайте спокій в спілкуванні з діловими партнерами і тримайте безпечну дистанцію з колегами, навіть невеликі конфлікти зараз можуть негативно повпливати на ваше здоров’я та самопочуття.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини