Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:50:08

Гороскоп на наступний тиждень з 12 по 18 серпня

11.08.2019   19:18Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 12 по 18 серпня 2019 року

 Овен (21.03—20.04). Люди цього знака — природженi дипломати. При знайомстві з ними ви можете бути зачаровані: їм нічого не варто підкорити вас своєю товариськістю та енергійністю.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.
 
Телець (21.04—21.05). Ви маєте намір домагатися успіху за будь-яку ціну, помiчник у цьому — вроджена чарівність. Незважаючи на талант маніпулятора, багато хто хотів би мати вас серед своїх друзiв.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.
 
Близнюки (22.05—21.06). У роботі ви завзятi, завжди готовi до труднощів, умієте їх долати і домагатися свого. Усе це робить вас хорошим i вiдповiдальним працівником.
Дні: спр. — 12; неспр. — 14.
 
Рак (22.06—23.07). На роботi ви незмiнний лiдер. Інодi тиснете на колег, ваша думка безапеляційна, зате відданість спільній справі ні у кого не викликає сумнівів.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.
 
Лев (24.07—23.08). Ви сильна і завзята людина, віддана роботі та сім’ї. Неквапливо, не відволікаючись на дрібниці, йдете вперед і не збираєтеся зупинятися доти, доки не досягне мети.
Дні: спр. — 13; неспр. —14.
 
Діва (24.08—23.09). За натурою ви лідер і бунтар. Правила, яким повинні підкорятися всі, не для вас. Ви живете за своїми законами, слідуючи велінням неспокійного серця.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.
 
Терези (24.09—23.10). Замість того, щоб iти второваною дорогою, ви практично в усьому шукаєте нові, більш перспективні та цікаві шляхи, й іноді дійсно їх знаходите. А іноді втрачаєте абсолютно все.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Вони зазвичай ведуть замкнений спосiб життя. Але їхнi ідеї такi цікаві, а слова щирі та гарячі, що  з легкiстю можуть заразити оточуючих своїм ентузіазмом.
Дні: спр. — 12; неспр. — 14.
 
Стрілець (23.11—21.12). Ви нерідко є ідейним натхненником різних справ і заходів. Вам легше, ніж будь-кому іншому вдається організувати людей на новий проект або втягнути їх у нову авантюру.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.
 
Козеріг (22.12—20.01). Ваше життя сповнене незвіданого, тож його можна порівняти з небезпечною пригодою. Більшість нестандартних ідей містять у собі елементи ризику.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.
 
Водолій (21.01—19.02). Ви звикли йти у своїх проектах ва-банк, щоб у результаті отримати все або нічого. Для вас із вашим максималізмом це здається нормою.
Дні: спр. — 15; неспр. — 17.
 
Риби (20.02—20.03). Любов до адреналіну нерідко проявляється у захопленнi небезпечними видами спорту або у виборі професії, пов’язаної з ризиком. Інодi самовпевненість штовхає на порушення закону.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.

Інша версія:

ОВЕН

Ви з легкістю зможете усунути практично будь-яку складну ситуацію на роботі, просто спрямувавши енергію загальних стосунків на спільну справу. Основними виявляться справи, пов’язані з родиною і домом. У вихідні вас можуть відвідати нові гарні ідеї – постарайтеся їх здійснити.

ТЕЛЕЦЬ

Будьте уважні до оточуючих, не забувайте про тих, хто перебуває поруч, і не нехтуйте порадами близьких. Зміцнюйте особисті стосунки. У вихідні вам загрожує тимчасове самітництво, але воно позначиться на вашому настрої позитивно.

БЛИЗНЮКИ

У вас з’явиться шанс опинитися на гребені кар’єрної хвилі, постарайтеся його не пропустити. Якщо ви добре засвоїли урок і зробили висновки, то вчините усе як слід. Проблеми рідного дому і його стійкості приведуть вас до нових відкриттів старих істин.

РАК

Ви будете багато спілкуватися, але постарайтеся при цьому не сваритися і привселюдно не з’ясовувати стосунків. Ви будете розриватися між професійними і сімейними обов’язками. Колеги можуть почати плести проти вас мережу інтриг. У вихідні намагайтеся рівномірно розподіляти сили на весь день, інакше до вечора ви можете просто вичерпатися.

ЛЕВ

Відчуття напруги поступово починає зникати, вам легше дихати, але не розслабляйтесь. Прекрасний час для вдосконалювання своїх особистих якостей. Відстоюйте свою точку зору, але не провокуйте конфліктних ситуацій. Постарайтеся не перетворювати легкий вітерець у потужний ураган, інакше він може поглинути і вас.

ДІВА

Настав час для активних дій, коли від вас будуть потрібні уважність і заповзятливість. Будьте на висоті, не давайте приводу недоброзичливцям і заздрісникам. Ви зможете встигнути багато чого, практично все у вас буде виходити, а ваш добробут зросте. Не приймайте великих рішень у вихідні, за можливості проведіть ці дні у тиші і спокої.

ТЕРЕЗИ

Вам може здатися, що все неможливе можливо, а ви потрапили в чудовий світ свого дитинства. Ви, швидше за все, опинитеся в потрібний час у потрібному місці, і проблема насущних покупок буде знята з порядку денного. У вихідні відпочиньте від суєти і не відмовляйтеся, якщо оточуючі захочуть вас трохи побалувати.

СКОРПІОН

Тиждень мине в праці й турботах. Настає час, сприятливий для підбиття деяких підсумків. Постарайтеся завершити справи, які можливо завершити. У вихідні вам варто серйозно зайнятися облаштуванням власного житла і, можливо, вам удасться просто перепочити.

СТРІЛЕЦЬ

Все, чого можна було досягти і домогтися, ви одержите. Ваше першорядне завдання – утримати дорогоцінні надбання, щоб не жалкувати про пропущені можливості. У вихідні ваш настрій підвищить відпочинок на природі в колі близьких друзів.

КОЗЕРІГ

Варто займатися тільки тими справами, які вже давно розпочаті і вимагають продовження. Небажана пасивність, але водночас необхідно дотримуватись обережності. Все розпочате у вихідні буде просуватися досить вдало. Більше уваги зверніть на свою родину і облаштування будинку.

ВОДОЛІЙ

Вам варто бути гранично уважним навіть до зовсім незначних змін на роботі, тому що розумна пильність ще нікому не зашкодила. Успішно складуться короткі поїздки, вдалими будуть дрібні покупки. У вихідні постарайтеся відпочити так, як вам заманеться, нікого не слухайте.

РИБИ

Ви будете схильні лізти зі шкіри геть, намагаючись догодити близьким і оточуючим, але це не перешкодить їм пред’являти вам різноманітні претензії. Ваші везіння й чарівність дозволять згладити гострі кути в різних ситуаціях. Постарайтеся провести вихідні на самоті або в максимально комфортній обстановці.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини