Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:23:03

10 Telegram-каналів з аудіокнигами: новинки та класика бізнес-літератури

07.07.2019   19:13Агенцiя

Нещодавно ми виявили справжню бомбу, що може революціонувати ваш вільний час та дорогу до роботи. Щось, що може допомогти вам бігати щодня або просто більше ходити пішки, перетворити домашнє прибирання на захопливу справу.

Щось, що зекономить десятки годин часу на тиждень, декілька сотень гривень на місяць та декілька гігабайт на телефоні. Щось, що збереже або навіть відновить ваш зір, зіпсований читанням у транспорті, та ще й підвищить ваш професійний рівень. Що якщо ми скажемо вам, що це абсолютно безкоштовно і доступно для всіх власників смартфону та навушників?

Телеграм-канали з аудіокнигами — це просто неймовірний винахід! Все, що вам потрібно – це безкоштовно скачати Telegram з Play Market або App Store, якщо ви власник iPhone, та підписатися на канал. Ви можете слухати книги майже будь-де, адже мобільного інтернету для цього цілком достатньо. Для початку ми підготували для вас 10 популярних каналів з новинками та класикою бізнес-літератури.

Важливо: перед тим, як почати слухати, подивіться декілька різних каналів та оберіть найзручніший для себе. Далі погортайте канал, виберіть найцікавіші для себе книги і додайте їх у збережені повідомлення Телеграм, аби довго не шукати.

  1. ​​​​@blawesto – більше 200 аудіокниг з 13-ма жанровими категоріями від Ілона Маска до Кійосакі, від Братів Стругацьких до Пінтосєвіча.
  2. @amazingbooks – цитати великих людей, мислення стратега, Трампа та Чарльза Буковскі – на будь-який смак!
  3. @Ibooksmp3 – здобудьте перемогу над прокрастинацією, відделегуйте важкі справи, подвойте прибуток а на десерт — Фрейд!
  4. @bookpower – зручний інтерфейс та круті книги: серйозна розмова про відповідальність, теорія везіння, психологія впливу і ще сотні цікавих книг у ваші вуха.
  5. @audibPlus – тут ви дізнаєтеся секрети шляху до фінансового успіху, навчитеся концентруватися на головному та навіть реформувати державне управління 21 століття. В будь якому разі – підписуйтесь та слухайте.
  6. @audiobooks_biz – заспокоюємо тривожний мозок, підключаємо силу підсвідомості та вчимося бізнесу в Олега Тінькова тут.
  7. @booksaudition – слухаємо про революцію сну, гаманці та стратегії інтернет-маркетингу по дорозі на роботу.
  8. @soundofbooks – для тих, хто вивчає англійську – біблійна книга Наполеона Хіла, книга Барака Обами, листи Сенеки та багато чого іншого (все англійською, звісно).
  9. @audioknigi_channel – один із найбільших телеграм-каналів з аудіокнигами. Тут ви дізнаєтеся про силу моменту, заглибитеся у ігри людей Еріка Берна, навчитеся розрізняти геніїв та аутсайдерів з першого погляду.
  10. @audiobooks_tg – одна з найбільших аудіобібліотек бізнес-літератури. Про те, як знайти час, розвити у собі лідера, відчути свою унікальність та ще багато чого.

Приємного прослуховування!

джерело

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини