Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 14:22:11

Гороскоп на наступний тиждень з 22 по 28 квітня

21.04.2019   14:05Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 22 по 28 квітня 2019 року.

 Овен (21.03—20.04). Несподiвано ви отримаєте хорошу прибавку до зарплати. Якщо вам набридло сидіти в задушливому офісі, то відкривайте свою справу, займайтеся чим завгодно, лише б заняття було до душі.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.
 
Телець (21.04—21.05). Звернiть увагу на власне здоров’я. Більше відпочивайте і не забувайте про повноцінний сон. А ваш організм тільки зрадіє фізичним вправам і систематичним тренуванням.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.
 
Близнюки (22.05—21.06). Ви будете сповненi енергії й відчуватимете, що гори можете зрушити. Але не поспішайте бездумно витрачати цю енергію, використовуйте її раціонально і тільки на великі справи.
Дні: спр. — 25; неспр. — 28.
 
Рак (22.06—23.07). Настає ідеальний час, щоб виділитися з натовпу і здивувати начальника і навіть своїх друзів. Неважливо, які пріоритети ви розставите, але вам щаститиме як у кар’єрі, так i в коханнi.
Дні: спр. — 22; неспр. — 26.
 
Лев (24.07—23.08). Не бійтеся будувати плани на майбутнє, тим більше ніхто не зупинить вас, коли ви дійсно цього захочете. Щоб змінити своє життя, доведеться вийти зі звичної зони комфорту.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.
 
Діва (24.08—23.09). Ви зустрінете нових людей, які покажуть вам нові й цікаві речі. Хто знає, може, це наштовхне вас знайти нове хобі або стане натхненням для відкриття нових горизонтів.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.
 
Терези (24.09—23.10). Варто бути більш ощадливими й не витрачатися на примхи: ваші придбання повинні бути обдуманими і, врештi-решт, потрібними. Ймовірні грошові надходження, але економiя ще нікому не завадила.
Дні: спр. — 27; неспр. — немає.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Попереду невеликі зміни, але це не означає, що період буде невдалим. Доля підкине вам нерозв’язні завдання, але ви повинні йти напролом і бути впевненими у своїх силах.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.
 
Стрілець (23.11—21.12). Спробуйте зменшити рівень стресу на свій організм, наскільки це можливо. Це збереже ваш психічний і фізичний стан здоров’я. Будьте більш оптимістичними.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Козеріг (22.12—20.01). Ви мрiєте про стабільність. Але ви повинні контролювати всі свої витрати й укладати тільки ті угоди, в яких упевнені на всі сто. Плануйте все заздалегідь — це допоможе уникнути зайвих витрат.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.
 
Водолій (21.01—19.02). У вас буде багато цікавих подій, які швидко змінюватимуться. Намагайтеся сприймати те, що відбувається, спокійно, не намагайтеся зробити більше, ніж зможете подужати. Багатьох чекають бурхливі зміни в особистому житті.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.
 
Риби (20.02—20.03). Не бійтеся спробувати щось нове і побачите, як доля піднесе вам несподіваний подарунок. Що стосується роботи, то кар’єра вийде на перший план.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.

Інша версія:

ОВЕН

Друзі підтримають і допоможуть вам у складній ситуації. Не варто пред’являти претензій або вимог до начальства, це може призвести до конфліктної ситуації. Ймовірні знайомства з цікавими і впливовими людьми, не пропустіть свого шансу, використайте цю можливість. Вихідні постарайтеся присвятити відпочинку.

ТЕЛЕЦЬ

Вам буде потрібне вміння розслаблятися і не звертати увагу на подразники, особливо – дрібні. Можливі несподіванки і сюрпризи, підготуйте свою інтуїцію до необхідності адекватно реагувати на все, що відбувається. Намагайтеся цуратися недоброзичливців і не казати зайвого.

БЛИЗНЮКИ

З’явиться реальна можливість для корекції долі, привнесення до неї чогось нового, незвичайного. Довіртеся голосу своєї інтуїції, і вона вас не підведе. Постарайтеся не зв’язувати себе зайвими обіцянками, будьте обачнішими, щоб уникнути непорозумінь. У вихідні займіться повсякденними справами.

РАК

Стан справ на роботі буде демонструвати перспективи кар’єрного зростання. Небажано виказувати перед оточуючими знервованість і дратівливість. У вихідні вас можуть розчарувати взаємини зі своїм оточенням.

ЛЕВ

Знадобляться такі якості, як уважність, послідовність і розважливість. Постарайтеся менше сперечатися з начальством. Вам доведеться допомогти колегам. Намагайтеся стримати свої амбіції. У вихідні є ймовірність накоїти безліч дурниць, будьте обережнішими.

ДІВА

Будьте обачними – у гонитві за вигодою можна пропустити пропозицію довгострокового і перспективного контракту. Перед вами можуть відкритися блискучі можливості, сприятливий час для кар’єрних стрибків. У вихідні може початися один із найбільш романтичних періодів, насолоджуйтеся гармонійною атмосферою.

ТЕРЕЗИ

Вам краще переосмислити накопичений досвід. У діловій сфері ситуація буде складатися не занадто вдало, однак на допомогу прийде вірний друг, що підкаже, як знайти вихід із важкого становища. У вихідні постарайтеся не залишатися на самоті.

СКОРПІОН

Ваші минулі досягнення – це досить похвально, але варто рухатися вперед. Не дозволяйте втягувати себе в конфліктну ситуацію. Згадайте про своїх родичів, зараз непоганий час для примирення і поновлення стосунків. У вихідні приємні події потішать вашу гордість.

СТРІЛЕЦЬ

Вам необхідно бути зібраними і сконцентруватися перед вирішальним стрибком. Обережно обходьте потенційно небезпечні місця, намагайтеся не привертати до себе зайвої уваги. Тримайте всі справи під контролем, і тоді ситуація буде на вашу користь. Приділяйте більше уваги дітям.

КОЗЕРІГ

Ловіть удачу. Ви можете почути чимало компліментів на свою адресу, багато хто буде переконувати вас у тому, що ви – чудова особистість. Не жалійте часу на спілкування і переміщення, усе буде складатися відмінно. Можливі розбіжності у взаєминах із дітьми, виявіть терпіння і постарайтеся почути їхню думку і зрозуміти.

ВОДОЛІЙ

Ви здатні легко обеззброїти критично налаштованих людей. Відкиньте непотрібні сумніви, інакше на внутрішню боротьбу ви витратите занадто багато зусиль. Уникайте непорозумінь на роботі і в особистих стосунках, у всьому потрібні точність і визначеність. У вихідні постарайтеся не вестися на емоційні провокації.

РИБИ

Чим діяльнішими ви будете, тим плодотворнішими виявляться результати. Підтримка однодумців вам гарантована. Тільки з начальством краще контактувати якомога менше, час для цього ще не настав. Намагайтеся нікого не скривдити. У вихідні у стосунках із близькими можуть виникнути проблеми.

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.