Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 18:22:51

Гороскоп на наступний тиждень з 8 по 14 квітня

07.04.2019   09:48Агенцiя

Дні з 8 по 10 квітня будуть не дуже хорошими. Ілюзорність, неясність, метушливість. Меркурій все ще буде в з'єднанні з Нептуном, а це – фейк, марення, паноптикум.

Це найгірший час для комерції, покупок. Можна щось не те купити. Зате для злодіїв-домушників і інших подібних персонажів це благодатні дні.

У той же час з понеділка по середу – кращі дні, щоб звертатися до Бога, проводити духовні практики. Це гарний час для чищення організму, відвідування басейнів, прийняття ванни та іншого.

Прекрасно можуть проходити таємні переговори, в тому числі між політиками.

А далі, як на контрасті, з 11 по 14 квітня, Сонце буде робити тригон до Юпітера, а це означає зростання, розширення. Великий позитивний імпульс. Тому можна зайнятися масштабними справами. Дуже хороший період, коли можна щось купити, продати, вкластися в нерухомість, в автомобіль. Тим більше що Марс увійшов в зодіакальний знак Близнюків, і це дуже добре для засобів пересування. Можна приділити увагу своєму авто – відремонтувати, змінити колеса або просто помити.

Протягом усього тижня буде підвищена аварійність. І активізація молоді.

 Овен (21.03—20.04).
Ви навчитеся робити гроші з нічого, тільки не сприймайте цю фразу буквально і не купуйте пензлик iз фарбами для малювання купюр. Просто всі ваші ідеї люди почнуть сприймати як геніальні.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.
 
Телець (21.04—21.05). Більше мовчiть і не діліться планами. У вашому випадку вислiв «мовчання — золото» може не спрацювати, тому оцінiть самі, скільки коштує одне ваше слово, висловлене по суті.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.
 
Близнюки (22.05—21.06). Розумова праця принесе вам більше капіталів, ніж фізична робота. Тому вчіть мови, більше читайте і пробуйте себе в новій справі. Пам’ятайте, що кількість майже завжди переростає в якість.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.
 
Рак (22.06—23.07). Декому з вас випаде шанс змінити професію, не пропустіть його. Вам надійдуть цікаві та вигідні пропозиції, деякі з них будуть від давніх друзів.
Дні: спр. — 12; неспр. — 14.
 
Лев (24.07—23.08). Друзi допоможуть вам розібратися в тонкощах нової справи, а вам залишиться лише одягнутися для солідності. Особисте життя також складеться непогано, ви просто купатиметеся в коханнi.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.
 
Діва (24.08—23.09). На цьому тижнi слово «нудьга» не для вас. Любовних пригод буде море, тільки постарайтеся іноді виринати і озиратися. Фiнансовi переговори будуть удалими.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.
 
Терези (24.09—23.10). Вiдвiдайте салони краси та модні магазини, нехай у майбутніх обранців не залишиться жодного шансу врятуватися. Однак у низці романів не пропустите зустріч з єдиною і довгоочікуваної половинкою.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Ваш нестандартний підхід до будь-якої справи може стати в нагоді — поки всі діють за правилами, ви будете вже далеко. У компаньйони краще брати таких швидких людей, як і ви самі.
Дні: спр. — 8; неспр. — 10.
 
Стрілець (23.11—21.12).  На горизонті може замаячити майбутній обранець, підготуйтеся до побачення, все має бути на висоті. Рiвних вам у питаннях зваблювання не знайдеться, але підстрахуватися не завадить.
Дні: спр. — 11; неспр. — 13.
 
Козеріг (22.12—20.01). Ваше бажання здобути владу може здійснитися. Але не забудьте, що за блискучою мішурою з найкрасивіших кабінетів і довгоногих секретарок ховається наполеглива праця, безсонні ночі та нескінченні підступи конкурентів.
Дні: спр. — 12; неспр. — немає.
 
Водолій (21.01—19.02). У вас буде надзвичайно розвинене почуття відповідальності, вам довiрятимуть найскладніші справи на підприємстві. Але не дозволяйте сідати вам на шию, зберігайте особистий простір.
Дні: спр. — 10; неспр. — 14.
 
Риби (20.02—20.03). У вас є всі шанси для того, щоб стати акулами бізнесу. Тільки постарайтеся сильно не кусатися і боріться з конкурентами законними методами.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.