Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 18:11:44

Гороскоп на наступний тиждень з 18 по 24 березня

17.03.2019   10:20Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 18 по 24 березня 2019 року.

 Овен (21.03—20.04). Вас буде тягнути на пригоди. Якщо штампа в паспорті не спостерігається, то зірки допоможуть вам у любовних справах. Одруженим радимо обмежитися фліртом.
Дні: спр. — 18; неспр. — 18.
 
Телець (21.04—21.05)
. Вас чекає багато зустрічей і побачень, будьте обережні та прислухайтеся до серця. Влаштовуйте частiше романтичні подорожі на двох.
Дні: спр. — 20; неспр. — 22.
 
Близнюки (22.05—21.06). У вас з’являться шанси, щоб знайти свою половинку, але доведеться трохи постаратися — обранець не з’явиться у вашому житті за помахом чарівної палички.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.
 
Рак (22.06—23.07). Проявляйте інтерес до всього незвичайного, досягти успіху можна у викладацькiй та творчiй діяльності. Легковажне ставлення до грошей не завадить вам добитися стабільності у фінансовій ситуації.
Дні: спр. — 24; неспр. — немає.
 
Лев (24.07—23.08). Ви можете проявити себе в громадській роботі, ваш бойовий дух i лідерські якості обов’язково оцінять. Не сором­теся виявляти оригінальність.
Дні: спр. — 20; неспр. — 23.
 
Діва (24.08—23.09). Ви довго розгойдуватиметеся, а коли втягнетеся в роботу, перемоги сипатимуться одна за одною. Готуйтеся до визнання і зміни соціального статусу. Кар’єрний злет дозволить забути про безгрошів’я.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.
 
Терези (24.09—23.10). Користуйтеся чарівністю сміливіше, тільки не забудьте на ніч затикати вуха — серенади шанувальників будуть досить частими. Незвичайні ідеї викличуть фантастичний успіх.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Вас чекають багато дивовижних зустрічей і побачень. Уникайте зв’язків з одруженими партнерами, оскiльки на чужому нещастi щастя не побудувати.
Дні: спр. — 22; неспр. — 24.
 
Стрілець (23.11—21.12). Дехто з вас отримає пропозицію руки і серця. Не поспішайте погоджуватися, ваша холодність змусить похвилюватися майбутнього партнера, і він заради вас і гори зверне.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.
 
Козеріг (22.12—20.01). Ви зможете досягти успіхiв там, де інші зазнають поразки. Ваш інтерес до всього незвичайного допоможе досягти фінансового успіху, тільки навчiться рахувати гроші.
 
Водолій (21.01—19.02). Вас потягне на пригоди. Тільки не лякайтеся, якщо шанувальники зненацька прийдуть до вас у гості всією юрбою. Імпровізуйте й не допустiть бійки.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.
 
Риби (20.02—20.03). Спробуйте себе в ролі керівника. Але не забувайте, що бути начальником — це не тільки престиж і повага, а ще й головний біль і підвищена відповідальність.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.

Інша версія:

ОВЕН

Ви не в змозі вплинути на розвиток подій, але можете підготуватися до будь-яких несподіванок, а вчорашні опоненти раптом стануть надійними союзниками. У роздумах про сенс життя вам відкриється новий смисл звичних речей. Утримуйтеся від відвертості навіть із близькими, втім, друзі і родина зрозуміють вас.

ТЕЛЕЦЬ

Можливо, хтось зацікавиться вами з професійної точки зору. Також перед вами засяє перспектива нової роботи, якщо, звичайно, ви до цього будете прагнути. Ви можете розраховувати на допомогу і підтримку друзів. На вихідні варто вирушити у подорож.

БЛИЗНЮКИ

Доля подарує вам цікавий шанс, може, це виявиться новою роботою або ж ви зміните місце проживання, у будь-якому випадку – ви придбаєте щось вартісне для себе. Будьте обережні з новинами, не всім варто вірити. У вихідні постарайтеся виділити більше часу для себе.

РАК

Вам необхідно зосередитися на найважливішій справі. Ви самі маєте визначитися, як саме вибратись зі всієї гори турбот і проблем. Краще знизити темп роботи, щоб уникнути перевтоми. Не забудьте у вихідні заглянути в найближчі магазини.

ЛЕВ

У справах не нехтуйте особистою вигодою і засвоюйте необхідні уроки. Рішуче обороняйте свою життєву позицію, але не бійтеся змінити свої погляди, якщо розумієте, що помилилися. Ваші конструктивні пропозиції можуть зустріти опір.

ДІВА

Постарайтеся не спізнюватися на роботу і на ділові зустрічі. Ваш особистий успіх буде залежати від рівня безкорисливості у стосунках із близькими. Чим менше ви будете думати про себе, тим більше отримаєте самі.

ТЕРЕЗИ

Зустріч із керівництвом може принести вам чималу користь. Ваші інтуїція і почуття такту дозволять блискуче виплутатися зі складної ситуації. Не забувайте простягати руку допомоги близьким і друзям. Вихідні присвятіть вирішенню особистих проблем.

СКОРПІОН

Вас приголомшить якась новина. Не приймайте її близько до серця, вона, швидше за все, виявиться звичайною «качкою». Навіть найамбітніші плани знайдуть рішучу підтримку впливових осіб або начальства. Не варто дратуватися через дрібниці. У вихідні зверніть особливу увагу на самопочуття.

СТРІЛЕЦЬ

Не пропустіть нову для вас інформацію, вона відкриє цікаві перспективи. Вашу невгамовну енергію краще використати в мирних цілях, щоб не розтрачувати її марно. У вихідні ви з легкістю впораєтеся з більшістю справ, що нагромадилися, якщо умовите себе діяти.

КОЗЕРІГ

Виявіть розумну обережність, не давайте поживи для пліток заздрісним колегам. Справам доведеться віддати багато сил і часу, незважаючи на сильний внутрішній опір, але перевантажувати себе теж не варто. У вихідні варто ощасливити своєю присутністю світську тусовку.

ВОДОЛІЙ

Протягом цього тижня бажано згадати і відновити старі зв’язки та знайомства, які з якихось причин були занедбані. Можливі деякі ускладнення в дружніх стосунках, постарайтеся з’ясувати непорозуміння, які виникнуть.

РИБИ

Тиждень насичений враженнями і сповнений подіями. Усе вдається, ви зможете впоратися майже з усіма важливими справами, і навіть із такими, до яких занадто довго не доходили руки. У вихідні постарайтеся діяти за велінням серця, і все у вас складеться чудово.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.