Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:30:34

Гороскоп на наступний тиждень з 4 по 10 березня

03.03.2019   09:31Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 4 по 10 березня 2019 року

 Овен (21.03—20.04). Можна обійтися без перевірок обранця. Якщо відчуєте, що людина ваша, без сумнівів ставте довгоочікуваний штамп у паспорті. Вас чекає щасливе сімейне життя.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.
 
Телець (21.04—21.05).
Ваше особисте життя буде яскравим настільки, наскільки ви самі цього захочете. Ви нарештi зважитеся розігнати залицяльників i захочете створити сiм’ю.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.
 
Близнюки (22.05—21.06). Настав час розібратися з численними романами. Намагайтеся не давати обіцянок, інакше можете побачити під своїм балконом розборки прихильників.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.
 
Рак (22.06—23.07). Усі конкуренти розбіжаться, адже ваші здібності лякатимуть найпрекрасніших фахівців. Сидячи на коні, не забувайте про тих, хто вам допомагав.
Дні: спр. — 4; неспр. — 6.
 
Лев (24.07—23.08). Бiльшiсть iз вас досягне успіху в будь-якій справі, але не варто ризикувати, укладаючи сумнiвнi угоди. З начальством тримайтесь на вiдстанi, субординацію ще ніхто не відміняв.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.
 
Діва (24.08—23.09). Фінансові операції будуть вдалими, тільки постарайтеся не слухати порад «грамотних» друзів. Дійте інтуїтивно, ваш внутрішній голос допоможе у найзаплутанiшiй ситуації.
Дні: спр. — 8; неспр. — немає.
 
Терези (24.09—23.10). Ви відрізнятиметеся великою кількістю ідей та імпровізацій, це допоможе скоротити шлях до заповітної посади. Будьте уважнi, коли пiдписуватимете фiнансовi документи.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Вашi дiловi партнери ще не раз замовлять за вас слівце. Чекайте кар’єрного злету. Зiрки сприятимуть, щоб ви втрималися на вершині влади.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.
 
Стрілець (23.11—21.12).
Успіх може закрутити голову і буде складно підтримувати дружні стосунки. Грошей буде багато, тому ділиться й радійте перемогам тих, хто вас підтримував.
Дні: спр. — 5; неспр. — 8.
 
Козеріг (22.12—20.01).
Запасіться терпінням і витримкою — фортуна ходитиме за вами так часто, що іноді вам навіть захочеться втекти.
Дні: спр. — 8; неспр. — 10.
 
Водолій (21.01—19.02).
Ви будете сповнені оригінальних ідей i завалите начальство пропозиціями про поліпшення якості роботи. Нарештi вас помiтять, тож чекайте на нову посаду з підвищеною зарплатою.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.
 
Риби (20.02—20.03).
Останнiм часом вам щастить, удасться знайти цiкаву роботу. Доведеться багато працювати, а не тільки ділитися своїми грандіозними планами.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.

Інша версія:

ОВЕН (21.03-20.04)

Непорозумiння на службi або у вiдносинах з партнерами можуть негативно вiдобразитися на настрої i здоров`ї. Особливо небезпечне перенапруження через рiзке зниження життєвого потенцiалу. Можливо, що комерцiйнi операцiї не принесуть очiкуваного прибутку; справи, пов`язанi з поїздкою, зiрвуться. Рiзке зниження життєвого потенцiалу може негативно позначитися на самопочуттi.
Сприятливi днi: 6, 10; несприятливi: 5.

Бiзнес-прогноз

Фiнансове становище у вас зараз досить стабiльно. Але до привабливим пропозицiям партнерiв, банкiв i магазинiв у вiвторок i середу краще поставитися з часткою скепсису. Швидше за все, вам пояснять лише привабливу частину справи, залишивши за кадром все, що позитивних емоцiй викликати не може.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Вiд ревнощiв у вас буде темнiти в очах, а робота стане валитися з рук. Для початку перестаньте чергувати каву з валерiаною, а для заспокоєння займiться ввечерi сексом з коханою людиною. I зробiть йому так звану "прив`язку на оргазм": пiд час еякуляцiї потрiбно кiлька разiв непомiтно, але вiдчутно натиснути на конкретне мiсце на тiлi людини. Процедуру повторити. Пiсля п`ятого разу ви точно перестанете ревнувати свого партнера до кого б то не було!

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05)


Зiрки не виключають появи на шляху Тiльцiв невеликих труднощiв, особливо якщо новi задуми вiдносяться до розряду ризикованих. Дiловi партнери спробують вас заплутати. Здоров`я дещо погiршає унаслiдок хронiчної втоми. Сприятливi контакти, дiловi зустрiчi, оформлення документiв i велике вкладення капiталу в нерухомiсть. У другiй половинi тижня вiрогiднi непорозумiння, що виникли через необачнi вислови, обiцянки.
Сприятливi днi: 4; несприятливi: 9.

Бiзнес-прогноз

Постарайтеся розпланувати свої витрати i не влазити в борги - в цьому немає реальної необхiдностi. Пам`ятайте, що берете чужi i на час, а вiддаєте свої i назавжди.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Тиждень видасться багатою на випадковi зустрiчi i захопленi погляди, що обов`язково принесе свої плоди - ви немов розцвiте пiд променями сонця. I всерединi почне рости маленький бутон бажання i любовi, повiльно-повiльно розпускаючись ... Не дивно, що незабаром ваш коханий отримає в подарунок запашну пишну троянду.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06)


Можливо, що iнтелiгентнiсть i дотепнiсть Близнюкiв можуть зробити їх душею всiєї компанiї. Завдяки заступництву Меркурiя вони отримають можливiсть зайнятися нового роду дiяльнiстю. Вельми вiрогiднi складнощi в професiйних справах Близнюкiв. Ймовiрно, що будь-якi їхнi дiї можуть обернутися проти них самих. Близнюки-керiвники можуть усвiдомити, що, не навчившись володарювати над собою, їм не вдасться пiдпорядкувати своїй владi оточуючих.
Сприятливi днi: 8, 9; несприятливi: 4.

Бiзнес-прогноз

Ваше бажання працювати i творчий пiдхiд в справi обiцяють принести фiнансовий успiх i стабiльнiсть. Так що ви можете порадувати себе i своїх близьких дорогими подарунками до свята.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Невимушенiсть i грайливiсть вам видається виключно по блату - бiльшiсть представникiв вашого знаку вiддадуть перевагу вiддатися меланхолiї. Якщо ви з тих небагатьох, якi розумiють, що вiддаватися варто iншим, вирушайте-ка в нiчний клуб, як в старi добрi часи, так Позажигаем там як слiд. Якщо ви людина сiмейна, то, так i бути, можете прихопити з собою чоловiка - головне, забудьте на цю нiч, що вiн вам законний чоловiк. А там вже - як пiде ...

РАК (22.06-22.07)


Можливо, що Ракам буде важко визначити, що на благо, а що на шкоду. Не виключено, що вони вiдчують душевний дискомфорт. Тиждень вiдмiчений деякою неуважнiстю, неврiвноваженiстю. Немолодi Раки можуть зiткнутися з хамством, дрiбними домашнiми проблемами i рiшенням фiнансових питань, якi вимотають їх бiльше, нiж серйознi проблеми. Ймовiрне вiдчуття самотностi, образи.
Сприятливi днi: 5; несприятливi: 4.

Бiзнес-прогноз

Зiрки обiцяють вам професiйне зростання i привабливi дiловi пропозицiї. Вихiднi - вдалий час для придбання комп`ютерної або побутової технiки.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Не намагайтеся обдурити долю: та людина, якiй ви давно будуєте вiчка, вам зовсiм не пiдходить. I як би ви не старалися i не спокушали цього "буратiну", вiн не розтане i не пiддасться вашим чарам. I слава богу: все одно в лiжку у вас з ним нiчого не вийде!

ЛЕВ (23.07-23.08)

Важкий тиждень. Несприятливе розташування планет може проявитися браком фiзичних сил i творчого потенцiалу, прагненням зловживати силовими методами дiї на оточуючих. Втома, стороннiй вплив або несприятливий збiг обставин може негативно позначитися на результатах у всiх сферах дiяльностi. У другiй половинi тижня можливi нелади, якi вiднiмуть у вас багато сил або грунтовно зiпсують настрiй. Ви можете опинитися в ролi вiдповiдача перед законом. Ваше дiлове чуття притупиться.
Сприятливi днi: 4, 5; несприятливi: 8.

Бiзнес-прогноз

У фiнансовiй сферi у вас, схоже, без особливих змiн - немає нi погiршення, нi полiпшення. Дiловi зустрiчi з давнiми партнерами в середу закладуть мiцний фундамент для нових вигiдних проектiв. Тiльки не проявляйте нiякої поспiшностi i зайвої суєти.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Левам напевно захочеться на цьому тижнi поєднати сексуальнi заняття з мiстичними. Ви будете вiдчувати пiдвищений iнтерес до тантричного сексу укупi з духовними переживаннями з нотками еротичного екстазу. Правда, далеко не кожен партнер буде готовий роздiлити з вами цей досвiд. Так що будьте готовi насолоджуватися поодинцi - або знаходити однодумцiв на спецiальних форумах ...

ДIВА (24.08-23.09)

Починається перiод емоцiйного оновлення, пов`язаний з умiнням правильно направляти свої життєвi сили. Люди, з якими ви познайомитеся в цей перiод, напевно зiграють у вашому життi велику роль. Вдалий тиждень для знайомств, укладення угод, заручин, шлюбу. Тиждень припускає самозречення, служiння ближньому. Вiд вас потрiбно буде вiдмовляти собi у всьому.
Сприятливi днi: 10; несприятливi: 9.

Бiзнес-прогноз

Якщо ваша рацiональнiсть вас не пiдведе, то згущаються хмари на фiнансовому горизонтi поки не передбачається. У понедiлок будьте обережнi з фiнансовими операцiями i банкiвськими картами. У четвер для досягнення поставленої мети вам доведеться проявити максимальну дiлову активнiсть.

Еротичний астрологiчний гороскоп

На Дев нападе мовчазнiсть - якраз в той час, як їх супутники, навпаки, захочуть поговорити про свої пiднесених почуттях. I поки вашi обранцi розливаються солов`єм i розтiкаються думкою по древу, ви станете не на жарт нервувати: ну коли ж ми перейдемо вiд слiв до справи?

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10)


Тиждень завершення справ i виплати боргiв. Тиждень сприятливий для вiдкриттiв, самореалiзацiї. Будь-яке починання, навiть найризикованiше, згодом принесе успiх. Можливий невеликий прибуток або вигiдна покупка. Сприятливий тиждень для планування нових справ, збагнення вiчних iстин, отримання духовної свiдомостi. Вiрогiднi пiднесений настрiй, що буде переходити iнколи в неконтрольованi емоцiї, пiдвищена вимогливiсть до оточуючих.
Сприятливi днi: 9; несприятливi: 4.

Бiзнес-прогноз

Фiнансове становище досить стабiльно, однак не варто розраховувати на виграш у лотерею i витрачати надто багато на свята. Адже кожну копiйку на цьому тижнi вам доведеться заробити своєю працею.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Не варто занадто покладатися на чеснiсть представникiв протилежної статi i йти на поводу у своїх бажань. Особливо це стосується тих пар, чий роман тiльки почався, i до вгамування взаємної пристрастi обидвi сторони ще й не приступали. Майте на увазi - немає нiяких гарантiй, що, отримавши бажане, ваш шанувальник не сховається в невiдомому напрямку. А ви залишитеся в подивi i в засмучених почуттях - що це було?

СКОРПIОН (24.10-22.11)

Тиждень припускає накопичення знань i досвiду. Сприятливий для вивчення наук, ремесел, наставництва, досягнення намiченої мети. Багато Скорпiонiв будуть здатнi передбачати майбутнє. Тиждень характеризується покiрнiстю, пiдпорядкуванням, мудрiстю. Особисте життя зажадає вiд Скорпiонiв обережностi i економiї в коштах. Не можна робити надмiрнi витрати.
Сприятливi днi: 6, 9; несприятливi: 5.

Бiзнес-прогноз

На цьому тижнi вас можуть очiкувати непередбаченi витрати, однак прибуток буде явно бiльше. У вiвторок у вас з`явиться можливiсть непогано заробити. Можна розраховувати на великi фiнансовi надходження.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Скорпiонам важливий ризик, а комфорт для них нинi - справа десята. Вiдповiдно, цей тиждень прекрасно пiдiйде для занять любов`ю в автомобiлi. Так що швидше за шукайте тупичок понепрiгляднее i вiддавайте там збудливiй розпустi! До речi, якщо у вас немає своєї машини, то цiлком можна попросити кого-небудь з друзiв покатати вас по мiсту. Попередньо переконавшись, звичайно, що один поблажливо поставиться до "важкого" петтингу на задньому сидiннi i хоч i буде "посмiхатися у вуса", але залишиться "глухий i нiмий".

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12)

Стрiльцi вiдчуватимуть незадоволенiсть близькими людьми i ходом подiй. Тиждень обiцяє бути важким. Лестощi, обмани, iлюзiї в партнерських вiдносинах, недовiрливiсть можуть стати причиною рiзких, необдуманих вчинкiв. Вiдсутнiсть скромностi або жорстка позицiя Стрiльцiв може призвести до конфлiктiв. В цiлому тиждень несприятливий для контактiв i дiлових переговорiв, зате Стрiльцi зможуть успiшно завершити початi справи.
Сприятливi днi: 10; несприятливi: 5.

Бiзнес-прогноз

Нинi буде особливо важлива акуратнiсть в дiлових питаннях. Серйозних фiнансових труднощiв протягом тижня не передбачається. У п`ятницю будуть вдалi угоди, пов`язанi з нерухомiстю.

Еротичний астрологiчний гороскоп

можуть побажати полоскотати нерви собi i оточуючим: наприклад, зiбрати в одному мiсцi всiх своїх колишнiх коханих - щоб потiм, посмiхаючись, ходити серед них i прислухатися до їх незграбним бесiд. А ось нинiшнього свого партнера вони навряд чи захочуть ставити в таке незручне становище - тому, швидше за все, залишать його будинку.

КОЗЕРIГ (22.12-20.01)

Вiрогiднi iнтриги недоброзичливцiв, сварки, небажанi зустрiчi, якi матимуть важкi наслiдки. Раптовi i непередбаченi вчинки близьких позначаться на сiмейному щастi. Тиждень припускає вiдновлення справедливостi, отримання спокою. Цей тиждень принесе багатьом Козерогам хороше самопочуття. Поступово вiдносини приходитимуть в норму, але пам`ять про негативнi подiї минулого часто турбуватиме Козерогiв.
Сприятливi днi: 8; несприятливi: 10.

Бiзнес-прогноз

На фiнансовому фронтi все, швидше за все, буде благополучно. Фортуна благоволить вам: можливi виграшi i пiдвищення по службi. Боржники повернуть старi борги, причому про деякi з них ви вже майже забули.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Насолоджуватися якiсним сексом Козерогам на цьому тижнi буде весь час щось заважати. Але не реальнi причини, а всякi надуманi обставини, якi постiйно будуть "пiлiкати" в головi i вiдволiкати вiд самого важливого. I всi спроби розслабитися, особливо за допомогою алкоголю зазнають краху - бо пiсля вживання спиртного "цигикання" тiльки посиляться ...

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02)


Зiрки обiцяють, що саме з цього тижня Водолiїв переповнюватиме вiдчуття нiжностi i любовi. Новi плани зажадають вiд них активностi, розширення кола знайомств, встановлення дiлових контактiв. Велика можливiсть щасливого випадку, в результатi якого ваше становище покращає. Можливi втрати, розгубленiсть, невпевненiсть в успiху початої справи. Новий зв`язок або легкий флiрт незабаром може принести вам серйознi життєвi ускладнення. Ймовiрно, дадуть про себе знати не вирiшенi у минулому проблеми з дiтьми або батьками.
Сприятливi днi: 5, 10; несприятливi: 4.

Бiзнес-прогноз

У вiвторок i п`ятницю краще не встрявати в авантюри, це може дуже несприятливо вiдбитися на вазi вашого портмоне. Понедiлок i середа - пiдходять для важливих фiнансових рiшень i дiлових переговорiв.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Водолiїв потягне на екзотику - i чим її бiльше, тим тонше i яскравiше вони вiдчують насолоду. Цiлком ймовiрно, що їх сексуальнi партнери будуть вiдрiзнятися нестандартною зовнiшнiстю - наприклад, темним кольором шкiри або наявнiстю зайвого пальця, а може бути, ви i зовсiм побажаєте приємно провести час з представником вашого ж статi.

РИБИ (20.02-20.03)


Сприятливий тиждень. У сiм`ї можливi повне взаєморозумiння i душевна теплота, що принесе упевненiсть в своїх силах. Не виключено, що бiльшiсть Риб змiнять свiй образ мислення i життя. Риб чекає нелегкий тиждень. У першiй половинi тижня через емоцiйно напружений фон вам буде украй складно домовитися з партнерами i колегами. Будьте готовi до того, що хто-небудь з ранку зiпсує вам настрiй на весь день. У другiй половинi тижня можливi вдалi контакти.
Сприятливi днi: 4; несприятливi: 10.

Бiзнес-прогноз

У вiвторок при бажаннi ви з легкiстю проведете органiзацiйнi заходи, прочитаєте лекцiю або виступите на зборах. У четвер не дозволяйте собi витрачатися через дрiбницi, нехай навiть коштувати задоволення буде копiйки. П`ятниця - не найвдалiший день для покупок.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Представники вашого знаку зодiаку покликанi на цьому тижнi нести в свiт знання, охопленої вогнем свiтлого, доброго, вiчного! А що може бути бiльш вiчним, свiтлим i добрим, нiж алфавiт? Смiливо присвятiть кiлька днiв тому, щоб навчити вашого коханого еротично вимовляти ту чи iншу букву ... Особливо добре повиннi пiти голоснi. Втiм, деяких дуже збуджує гаркаве французьке "р-р-р" або потужний видих на склад "ха" ...

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини