Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 12:24:13

Неймовірні освідчення в коханні з усього світу

10.02.2019   12:09Агенцiя

Любов змінює людей і, часом штовхає на вчинки, які можуть здатися абсолютно божевільними. У нашій сьогоднішній добірці ми зібрали історії про неймовірні та шалено красиві зізнання в коханні.

  • Коли грецького мільярдера Арістотеля Онасіса та оперну діву Марію Каллас пов'язували ніжні стосунки, щедрий грек подарував своїй коханій до Дня Святого Валентина листівку з чистого золота, інкрустовану діамантами. Коштувала вона триста тисяч доларів, і, як на шістдесяті роки, це була фантастична сума. Але чого не зробиш заради коханої жінки? На конверт, мабуть, грошей вже не вистачило, тому загорнута листівка була в норкову шубку.

  • Грузинський художник Ніко Піросмані був безнадійно закоханий у французьку актрису на ім'я Маргарита, яка була на гастролях у Тифлісі (Тбілісі). Чого тільки не робив живописець, щоб підкорити серце коханої, але всі його зусилля були марні. Та одного разу до будинку, в якому жила Маргарита, під'їхали кілька возів, вщент заповнених квітами - ліліями, маками, півоніями, трояндами, і, звичайно ж, маргаритками. Через деякий час вся вулиця була заставлена квітами, а посеред букетів стояв Піросмані. Маргарита не змогла встояти перед таким красивим зізнанням у коханні, вийшла з дому і поцілувала художника в губи. Щоправда, через деякий час її гастролі в Тифлісі скінчилися, і вона повернулася до Франції. Залишивши на згадку про себе красиву історію, за мотивами якої, до речі, і була написана пісня "Мільйон алих троянд".
  • Виявляється навіть такий "міцний горішок" як Брюс Вілліс здатен на романтичні вчинки. Кілька років тому він освідчився своїй дружині в коханні незвичайним способом. Актор випустив дебютний жіночий аромат під назвою "З любов'ю від Брюса Вілліса" ("Lovingly by Bruce Willis"), який присвятив своїй другій половинці. Вона ж і стала обличчям цього парфуму.

  • Романтичний бразилець подарував своїй коханій дощ з троянд - він засипав її квітами з гелікоптера, коли вона виходила з дому. Проте, ця романтична історія закінчилася не зовсім райдужно - приїхала поліція і заарештувала хлопця, адже, щоб знайти гроші на таке незвичайне освідчення, він скоїв збройне пограбування. Але вражена дівчина все ж дочекалася його з в'язниці.
  • А ось великий падишах імперії Моголів Шах-Джахан настільки сильно кохав свою дружину, що не припиняв зізнаватися їй у коханні навіть після її смерті. На підтвердження цього він побудував легендарний мавзолей Тадж-Махал. У перекладі з перської ця назва означає "Найбільший палац" і ось вже п'ятсот років ця споруда нагадує світові про велике кохання перського правителя.

  • Британський музикант Дженезис Пі-Оррідж і його дружина якось вирішили - найбільшим доказом їхнього кохання буде те, що вони стануть схожі один на одного, як дві краплі води. Заради цього вони змінили форму своїх губ, носів, розріз очей та вживили собі грудні імпланти. На пластичні операції пара витратила більше двохсот тисяч доларів.

джерело

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини