Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 02:27:05

Як повністю змінити своє життя за 12 місяців

06.01.2019   10:47Агенцiя

Всі ми хочемо щось змінити в своєму житті, але як завжди знаходимо 150 причин, чому ми не можемо цього зробити.

Спеціально для вас 12 завдань, які ви повинні виконувати кожен місяць. Відлік стартував!

Січень – вчимося правильно визначати цілі

Щороку ми будуємо плани, обіцяємо змінити своє життя на краще, але завжди знаходяться причини, чому ми не можемо досягти цих цілей. Головна наша проблема – ми неправильно плануємо.

Викладач і блогер Маня Борзенко знайшла спосіб, за допомогою якого можна досягати всього того, що захотів. Отже, розпочнемо.

  1. Визначаємо, що в нашому житті є важливим.
  2. Вибираємо, що з цього важливого працює само по собі.
  3. Підтримуємо його в активному режимі.
  4. Визначаємо, як запустити те, що ще не працює.
  5. Вперед!

На перший погляд, все здається легким і простим, головне – дотримуватися всіх цих правил.

Лютий – звільняємося від шкідливих звичок

Багато звичок заважають нам жити щасливим життям. Позбутися від них, звісно, важко, але можливо. І ось кілька порад:

  1. Звичка присвячувати роботі цілий день.
    Не завантажуйте свій день нескінченними справами. Завжди знаходьте час, щоб відпочити, подумати про щось і перезарядитися. І не обманюйте себе – ви не настільки зайняті, щоб не дозволити собі розслабитися на кілька хвилин.
  2. Звичка згадувати своє минуле.
    Ви вже не ті, якими були рік, місяць і навіть тиждень тому. Ви завжди ростете і змінюєтеся. Таке життя.
  3. Звичка подобатися кожному.
    Ми не повинні любити кожного зустрічного, і всі навколо не повинні любити нас.

Працювати над собою потрібно кожен день. Спочатку буде важко відвикати від всіх звичок, але з часом вам стане тільки краще.

Березень – займаємося спортом

Початок весни – найкращий час, щоб зайнятися своїм тілом. Попереду літо, а отже, потрібно скидати зайві кілограми. Для початку спробуйте зробити вправу «планка». Це найефективніший спосіб для зміцнення живота і плечового поясу.

  1. Обіпріться на руки і коліна. Випряміть ноги і упріться пальцями ніг на стопах в підлогу.
  2. Напружте м’язи живота і по черзі відривайте ноги від підлоги, на кілька сантиметрів піднімаючи їх вгору.
  3. Вправу виконуйте протягом хвилини. Спину тримайте прямо, не прогинаючись в попереку.

10 хвилин на день – і ваше тіло за місяць може змінитися до невпізнання. Це лише одна із вправ, яку вам потрібно виконувати кожен день.

Квітень – вчимося чогось нового

В наш час завдяки інтернету ми можемо отримати знання безкоштовно і не виходячи з дому. Ви можете навчитися програмуванню, грі на гітарі або піаніно, стати чемпіоном з шахів. Все у ваших руках. Варто лише захотіти, а час знайдеться завжди.

Травень – стаємо майстрами спілкування

Ми нерідко зазнаємо труднощів у спілкуванні з батьками, керівництвом або друзями. Настав час виправити це!

Як розмовляти з керівництвом

Щоб правильно подати інформацію, яку ми плануємо повідомити, і вибрати потрібний час для того, щоб поговорити з керівником, треба поставити себе на його місце. Краще запитати директора, як йому буде зручніше обговорити прохання: особисто чи на електронній пошті. Що стосується імейлу, то не варто копіювати фрази співрозмовника: це пасивно-агресивний спосіб спілкування.

Як розмовляти зі своєю другою половинкою

Варто звертати увагу на те, що нам говорять. Якщо на побаченні все, про що повідомляє співрозмовник, просякнуте негативом, це привід замислитися: а чи не боїться він стосунків, які розпочав з нами?

Червень – викидаємо все зайве

Прийшло літо, і вже час викинути весь непотріб, який у нас застоявся. Наш дім – це наше продовження, наше відображення. Якщо хочете змін – насамперед попрацюйте над своїм житлом. Коли будинок підтримується в чистоті та порядку, то і розум впорядковується, і справи налагоджуються.

Липень – вирушаємо в подорож

Прийшов час змінити атмосферу і вирушити підкорювати гірські вершини або піщані пляжі. Не варто економити гроші на відпустку. Найцінніше в нашому житті – це емоції та враження. В іншій країні ви познайомитеся з новими людьми, новими культурами, звичаями, відкриєте для себе щось нове. Хіба це не чудово?

Серпень – ділимося добром

Коли ми допомагаємо іншій людині, то стаємо трішки щасливішими. Не пошкодуйте часу і допоможіть своєму другові з переїздом, переведіть бабусю через дорогу, нагодуйте безпритульне цуценя. Нехай серпень буде місяцем вашої доброти. Ви самі помітите, як станете щасливішими завдяки таким вчинкам.

Вересень – назустріч натхненню

На порозі – осінь, і час зайнятися творчістю. Малюйте, грайте на фортепіано, пишіть вірші, шийте сукні, фотографуйте. Завдяки цим заняттям ви зможете поліпшити концентрацію уваги, знімете стрес і поліпшите працездатність.

Жовтень – вчимо мови

Якщо ви вже знаєте англійську, то сміливо можете братися за іспанську мову або будь-яку іншу, яка вам подобається. Ось кілька порад, які вам можуть стати в нагоді:

  1. Говоріть з носіями мови в Skype.
  2. Придумуйте асоціації.
  3. Вчіться говорити, як носії мови.

Листопад – готуємо нові страви

На світі стільки різних смачних страв, які обов’язково потрібно спробувати. Навчіться щотижня готувати різні супи, торти та інші страви. Ви й не помітите, як швидко станете крутим кулінаром, а ваші рідні будуть засипати вас словами подяки.

Грудень – підбиваємо підсумки

Якщо ви дотримувалися всіх наших порад, то за рік ви повинні були стати просто супер шеф-кухарем з підтягнутою фігурою і душевної гармонією. Це гарний результат. А зараз настав час підбити підсумки цього року і налаштуватися на не менш продуктивний 2019 рік. Успіхів!

Джерело

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини