Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:27:39

15 чудових місць для проведення зимової відпустки

25.11.2018   11:39Агенцiя

Зима наступає! Настав час подумати про те, де можна провести зимову відпустку цього року. В сучасні дні це питання впирається хіба що в наявність коштів, адже можна обрати як один з відомих зимових курортів, так і країни, де про сніг навіть не чули.

1. Нюрнберг, Німеччина

 

 

Чарівний Нюрнберг.
Чарівний Нюрнберг.

 

 

Німецький Нюрнберг – чарівне історичне місто з численними туристичними пам’ятками. Найкращий час для відвідування Нюрнберга – напередодні Різдва, коли в місті проводяться знакові різдвяні ярмарки. Їх щороку відвідує більше мільйона покупців, також ці ярмарки відомі завдяки прикрасам ручної роботи і місцевим делікатесам.

 

2. Абу Дабі, Об’єднані Арабські Емірати

 

 

Абу Дабі - сонце круглий рік.
Абу Дабі – сонце круглий рік.

 

 

Столиця Об’єднаних Арабських Еміратів, Абу Дабі – одне з тих місць, де шорти і майку можна носити протягом всього року. В цьому місті нестерпно спекотно влітку (температура часто сягає 45°С), тому його краще відвідувати зимою. Окрім знаменитих хмарочосів, місто може похизуватися більш ніж 2000-ми парків і садів, а також численними прекрасними пляжами.

3. Венеція, Італія

 

 

Знамените місто каналів.
Знамените місто каналів.

 

 

Венеція являється надзвичайно популярним літнім туристичним напрямком. Проте всіма місцевими дивовижними архітектурними пам’ятками, а також знаменитими каналами можна помилуватися і взимку, тим більше, що в зимові місяці в місті набагато менше туристів і більш доступне житло.

4. Тенеріфе, Іспанія

 

 

Найбільший з Канарських островів.
Найбільший з Канарських островів.

 

 

Найбільший і найгустонаселеніший з Канарських островів, Тенеріфе може похизуватися дуже м’якою і сонячною зимою, що робить його популярним місцем зимового відпочинку для мандрівників зі всього світу. Хоча острів відносно невеликий (2000 квадратних кілометрів), на ньому можна знайти що завгодно – від живописних рибацьких містечок до чудових пляжів з чорним піском, від незліченної кількості морської флори і фауни до величних гір та інших природних принад.

5. Лондон, Великобританія

 

 

До Лондона на чашку чаю.
До Лондона на чашку чаю.

 

 

Провести свою зимову відпустку в Лондоні, можливо, не найоригінальніша і дешева ідея, але немає жодних сумнівів у тому, що столиця Великобританії може запропонувати багато чого протягом зимового сезону. Якщо відвідати Лондон напередодні Різдва, то хто завгодно буде приголомшений ефектними прикрасами на вулицях, яскравими різдвяними ярмарками і просто атмосферою свята.

6. Львів, Україна

 

 

Казкове місто Лева.
Казкове місто Лева.

 

 

Прекрасним варіантом для зимової відпустки стануть відвідини Львова. Якщо не вистачає коштів на закордонну подорож – не варто засмучуватись. Це прекрасне місто вразить своєю архітектурою, колоритом і привітністю його мешканців. А різдвяні ярмарки, що є невід’ємною частиною зимового Львова допоможуть вам поринути у казку. І не важливо, вперше ви опинились тут, чи ні… Це місто з кожним разом все більше закохує у себе.

 

7. Кі-Вест, Флорида, США

 

 

Відпочинок з кубинським присмаком.
Відпочинок з кубинським присмаком.

 

 

Розташований в 208 км від американського Маямі і в 171 км від кубинської Гавани, Кі-Уест є найпівденнішим містом в континентальній частині США. Він відомий як єдине місце на материковій частині США, де ніколи немає морозу і снігу.

8. Гоа, Індія

 

 

Відпочинок без кордонів.
Відпочинок без кордонів.

 

 

Гоа – найменший штат за площею (3700 квадратних кілометрів) в Індії, проте його теплий і сонячний клімат, вражаючі пляжі з пальмами, а також численні фестивалі та вечірки роблять Гоа одним з найпопулярніших і найвідвідуваніших міст країни взимку. В Гоа знайдеться дещо для кожного: від занять йогою до відмінних умов для майже всіх видів водного спорту, від вражаючих храмів до смачних страв місцевої кухні і фестивалів з шаленою енергетикою.

9. Рейк’явік, Ісландія

 

 

З мріями про зиму.
З мріями про зиму.

 

 

Розташована в безпосередній близькості від Північного полярного кола, Ісландія є країною, яку повинен любити кожен справжній шанувальник зими. Рейк’явік, столиця країни, є ідеальним місцем, де можна помилуватися засніженою ісландською природою. Він вважається одним з найчистіших, найзеленіших і найбезпечніших міст у світі, а також може похизуватися сотнями барів і клубів, розкиданих по всьому місту.

10. Малі, Мальдівські острови

 

 

Шанувальникам корралових рифів присвячується.
Шанувальникам корралових рифів присвячується.

 

 

Складені з 1192 коралових островів, згрупованих у подвійний ланцюг з 26 атолів, Мальдіви є країною, розташованою прямо на екваторі, а це означає, що температура тут стала цілий рік. Країна відома своїми прекрасними пляжами з білим піском і теплою, кришталево чистою водою.

11. Церматт, Швейцарія

 

 

Чисто європейський відпочинок.
Чисто європейський відпочинок.

 

 

Розташований на приголомшливій висоті в 1620 м Церматт є одним з найбільш високогірних і найпопулярніших в світі гірськолижних курортів, де сніг лежить десять місяців на рік (крім липня і серпня). Оточений монументальними вершинами швейцарських Альп містечко також пропонує широкий вибір житла, починаючи від розкішних готелей до стильних дерев’яних шале.

 

12. Канкун, Мексика

 

 

Канкун - найпопулярніше курортне місто у Мексиці.
Канкун – найпопулярніше курортне місто у Мексиці.

 

 

Канкун – найпопулярніше курортне місто у Мексиці і одне з найпопулярніших туристичних напрямків у світі. Сюди прямують всі любителі сонця, адже в Канкуні тропічний клімат з невеликими температурними відмінностями між сезонами. Місто, що лежить на березі Карибського моря, найбільш відоме своїми прекрасними пляжами, а також близькістю до археологічних пам’яток стародавніх майя.

13. Ріо-де-Жанейро, Бразилія

 

 

Відпустка як нескінченний карнавал.
Відпустка як нескінченний карнавал.

 

 

Ріо-де-Жанейро, куди приїжджають майже 3 мільйони іноземних туристів щороку, є найбільш відвідуваним містом в Бразилії, а також у всій Південній Америці. Місто відоме багатьма речами – від готелів світового класу і великих пляжів до шкіл самби і знакової статуї Христа Спасителя. А ті, хто приїде сюди у лютому, потраплять на найбільший і найбільш вражаючий в світі карнавал.

14. Шарм-ель-Шейх, Єгипет

 

 

Пишність Шарма.
Пишність Шарма.

 

 

Шарм-ель-Шейх, який раніше був невеликим портовим містом, є місцем, в якому цілий рік можна знайти сухий клімат. Тут дуже спекотно влітку і тепло взимку. Місцеві ідеально чисті води стали популярними для різних водних видів спорту, зокрема, для підводного плавання і снорклінга. Також курорт може похизуватися дивовижною морською флорою і фауною (250 різних коралових рифів і 1000 видів риб).

15. Острів Різдва, Австралія

 

 

Далеко від цивілізації.
Далеко від цивілізації.

 

 

Найекзотичніше місце в цьому переліку – тропічний острів Різдва, який належить Австралії. Незважаючи на назву, що асоціюється із зимою, острів розташований в екваторіальній області. Дві третини його площі є національним парком, а в цілому острів Різдва відомий своїми унікальними флорою та фауною.

Джерело

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини