Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 11:35:39

Фестиваль оркестрів та фінал "Чернігів The Best"

24.09.2018   09:55

Святкові заходи до Дня міста Чернігова продовжувалися і 22 вересня. На різних локаціях на чернігівців чекали цікаві розваги.

Так, вдень стартував парад оркестрів - учасників ІІІ Всеукраїнського фестивалю духових оркестрів. Серед них колективи Чернігова, Києва, Вінниці та Одеси. Оркестри пройшли святковою ходою від Красної площі до Катерининської церкви. На нижньому майданчику на в'їзді до міста учасники продемонстрували свої показові виступи.

На фестиваль завітав і чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. Він привітав усіх чернігівців та гостей міста зі святом та побажав, щоб кожен у ці вихідні отримав задоволення від Чернігова та святкових заходів, залишивши собі гарні враження.

Пізніше, з 16:00 год. на головній сцені міста на Красній площі стартував фінал відкритого конкурсу-фестивалю "Чернігів The Best". Його відкрили минулорічні переможці конкурсу: зразковий танцювальний колектив «Територія твого танцю» із Козельця.

А першими цього року під час фіналу виступили Сергій Гончаренко та Вероніка Кириленко. Також свій виступ продемонстрували і запрошені гості - колектив Чернігівського навчального реабілітаційного центру № 2.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.