Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 10:06:48

"Свято Спаса на ярмарку у Бахмачі". ФОТОрепортаж

19.08.2018   11:59

У переддень великого релігійного свята Преображення Господнє або Яблучний Спас, у парку відпочинку пройшов великий Спасівський ярмарок.

Друзі, це дійсно був ярмарок! Справжнісеньке свято! Народу - ніде яблуку впасти. А що тогоргового люду - ууууу, понаїхали звідусюди - Конотоп, Ніжин, Чернігів і ще багато з другіх міст. Завітали творчі люди, народні майстри на всі смаки. Чого там тільки не було.

Всюди шкварчало, булькало, жарилося та розливалося, як кажуть на то вона і ярмарка.

Окрім цього на сцені перед людом виступив академічний народний хор Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм, це був подарунок від народного депутата. А на сцені змінюючи по черзі виступали народні колективи громад та трудових колективів.

Діткам теж ніколи було нудьгувати, різноманітні ігри, атракціони, катання на конях та дитячому паравозику.

А лісівники запропонували качелі на яких катали і дорослих і малих.

Побувавши на ярмарку я побачив щасливі обличчя і малечі і дорослих. Гуде ярмарок та прословляє славних трудівників Бахмаччини на радість всім нам та славного Чернігівського краю, адже тут живуть справжні трудівники.


Віктор Кошмал

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.