Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 11:24:15

Гороскоп на наступний тиждень з 11 по 17 червня

10.06.2018   11:13Агенцiя

Стан планет налаштовує на збереження стабільності та безпеки і не сприяє змінам. Тому цього тижня всім знакам зодіаку буде потрібний чималий самоконтроль та обачливість, щоб уникнути несподіваних ситуацій, особливо у другій половині тижня.


Але є і приємні новини: для багатьох цей тиждень може стати періодом нових можливостей і щасливих шансів.

Овен (21.03—20.04). Усе буде просто чудово, якщо ви спробуєте зрозуміти, чого ж, власне, хочуть ваші колеги. Поки ви не знайдете з ними спільної мови, навряд чи вдасться працювати згуртовано та продуктивно, а це дуже важливо.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.
 
Телець (21.04—21.05). По­старайтеся провести відпустку разом iз коханою людиною. Всi необґрунтовані спалахи попередніх місяців поясніть втомою. Вона вас пробачить, оцінить і ще міцніше покохає.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.
 
Близнюки (22.05—21.06). Уже невдовзi матеріальні проблеми успішно вирішаться. Але обачність у витратах усе-таки не завадить. Максимум коштів витратiть на якісний відпочинок — він вам потрібен.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.
 
Рак (22.06—23.07). Усе залежить тільки від вас. Генеральні репетиції пройшли успішно, прем’єра не за горами. Зірки налаштовані оптимістично. Отже, даємо третій дзвінок і піднімаємо завісу. Світ аплодує вашим успіхам.
Дні: спр. — 17; неспр. — немає.
 
Лев (24.07—23.08). Відповідний момент для самовдосконалення. Більше уваги рідним, коханим, не відмахуйтеся від їхнiх проблем, вважаючи, що подібні дрібниці не варті уваги. Будьте ще добрішими до тих, хто залежить від вас.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.
 
Діва (24.08—23.09). Ви зітхнете вільніше. Основні проблеми вирішаться самі по собi, а з дрібницями зумієте впоратися зав­виграшки. Якщо у вас i є якiсь проблеми, то ви також зумiєте їх подолати з легкiстю.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.
 
Терези (24.09—23.10). Раніше ви завжди самі робили вибір, а тепер вибрали вас. І не хочуть відпускати, що б не трапилося. Нехай це полон, але все-таки приємний. У справах постарайтеся не потрапити на вудку лестощів.
Дні: спр. — 14; неспр. — 17.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Стримавши власні амбіції, ви зможете виявити тих, хто ладен поживитися за ваш рахунок, і дасте гідну відсіч. Перед вами постане вічна проблема батьків і дітей. Талант дипломата в цьому випадку просто необхідний.
Дні: спр. — 11; неспр. — 13.
 
Стрілець (23.11—21.12).  Ситуація, в яку ви потрапили, непередбачувана, адже важко припустити, якими можуть бути наслiдки. У будь-якому випадку адреналін у крові вам забезпечений.
Дні: спр. — 14; неспр. — 16.
 
Козеріг (22.12—20.01). Влаштуйте перестановку в будинку, зазирнiть у книгу про фен-шуй, яка допоможе відмінно впоратися з поставленим завданням. Повірте, це те, що потрібно. Головне — правильно визначити сторону світу.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.
 
Водолій (21.01—19.02). Зірки обiцяють істотне поповнення вашого бюджету. Перш ніж залишити неабияку суму в модних магазинах, запишіться у фітнес-клуб. Не завадять спортивнi вправи i прогулянки на свiжому повiтрi.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.
 
Риби (20.02—20.03). Не варто спокушатися уявними перемогами як у професійній сфері, так і на особистому фронті. Ви легко розлучаєтеся з тим, що дісталося без великих труднощів. Лише процес завоювання принесе справжнє задоволення.
Дні: спр. — 10; неспр. — немає.

Інша версія:

ОВЕН

Поради друзів і колег, яким ви довіряєте, будуть не зайвими. Для вкладання грошей у спільний бізнес тепер неслушний момент. Робота може стати більш напруженою – намагайтеся не перевтомлюватись. Нервові навантаження треба знімати, тому не відмовляйтеся від зустрічей із друзями у вихідні.

ТЕЛЕЦЬ

У вас з’явиться багато способів отримати бажане й просунутися кар’єрними сходами. Домогтися цього можна буде винятково своєю працею. Не затівайте сварки та конфлікти, на випади недоброзичливців не звертайте увагу. У вихідні бажано відпочити якнайдалі від дому, кардинально змінивши обстановку.

БЛИЗНЮКИ

Виявіть свої лідерські якості, це дуже важливо, але намагайтеся не приймати відповідальних рішень. Ви будете схильні до безглуздих образ, тож постарайтеся докласти максимум зусиль, щоб приборкати неконтрольоване роздратування. У вихідні розплануйте всі приємні справи на найближчий місяць: походи в кіно, театр та обов’язково на масаж.

РАК

Не виключені проблеми в роботі. При спілкуванні з людьми, які оточують вас, можете розраховувати на повне взаєморозуміння. Ваша інтелектуальна активність і ділова хватка виявляться на висоті. У вихідні можливі несподівані пригоди, але розсудливість бажано не втрачати.

ЛЕВ

Намагайтеся бути дисциплінованими та пунктуальними, тоді вирішиться багато проблем, а це відкриє вам шлях до нових досягнень. Ваші працездатність та ініціативність будуть гідно оцінені. Ретельно зважуйте всі за і проти перед тим, як приймати рішення.

ДІВА

Ваша здатність вирішити майже всі свої проблеми залишиться при вас, час на роботу й відпочинок розподіляйте раціонально. Намагайтеся бути обережними та обачними. Вихідні потрібно присвятити відпочинку й розвагам.

ТЕРЕЗИ

Існує ризик великих втрат, тому постарайтеся не вплутуватися в авантюри. Усі питання, які виникатимуть цього тижня, розв’яжете швидко й рішуче. У вихідні намагайтеся уникати зайвої суєти.

СКОРПІОН

Не бійтеся ризикувати й дійте – буде можливість реалізувати навіть найсміливіші плани. Дипломатичність дозволить вирішити матеріальні труднощі. Виявіть увагу й терпіння, тоді справи будуть складатися вдало. Вихідні порадують новими захопленнями та зустрічами з друзями.

СТРІЛЕЦЬ

Обсяг професійних справ бажано планувати більш ретельно. Дрібні невдачі викличуть роздратування, тому намагайтеся відгородити себе від непотрібних контактів і будьте готові до можливих сімейних проблем. У вихідні виявіть належну активність, і тоді вони пройдуть вдало.

КОЗЕРІГ

У справах імовірні певні труднощі. Не дослухайтеся до порад вдаваних доброзичливців, приймайте рішення самостійно. Усе задумане має шанс здійснитися, варто лише цього захотіти по-справжньому. У вихідні можливі ускладнення у взаєминах із близькими та рідними.

ВОДОЛІЙ

Будете схильні до спонтанних дій, що може трохи заважати. Намагайтеся не обіцяти зайвого, дотримуйтеся помірності. Уникайте протиріч із начальством та будьте пунктуальними. У вихідні є ймовірність отримати перекручену інформацію, тож не поспішайте починати щось нове.

РИБИ

Цього тижня, імовірно, станете центром загальної уваги, до ваших ідей будуть уважно дослухатися. Друзі допоможуть вам розвіятися. У вихідні ваші рішучість, чарівність та впевненість у собі повинні скорити не одне серце.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.