Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 08:08:21

Гороскоп на наступний тиждень з 28 травня до 3 червня

28.05.2018   13:39Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 28 травня по 3 червня 2018 року.

Овен (21.03—20.04). Відповідне для вас місце поки ще вакантне, так що воно цілком може дістатися вам. Що стосується відпочинку, надайте можливiсть коханiй людинi вибрати найкраще місце і час.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.
 
Телець (21.04—21.05). Ви хочете остаточно завоювати серце людини, з якою давно зустрiчаєтеся? Перш ніж зв’язати з нею життя, ще раз подумайте, чи варто робити такi кроки.
Дні: спр. — 30; неспр. — 31.
 
Близнюки (22.05—21.06). Зосередьтеся на поставленiй метi й iдіть до неї семимильними кроками. Що б це не було — кохання чи робота — не відступайте. Перемога забезпечена. У вихiднi чекайте гостей.
Дні: спр. — 1; неспр. — 3.
 
Рак (22.06—23.07). Ви — господар власної долі, і нехай це запам’ятають ті, хто приймає вашу поступливість за безініціативність. В особистому житті не варто попадатися на вудку ревнощів, просто на вас трохи образилися.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.
 
Лев (24.07—23.08).
Ви приємно здивуєте начальство легким вирішенням важкого питання. Це принесе фірмі пристойний прибуток. Якщо ви й надалі реактивно реагуватимете на робочі проблеми, можете розраховувати на свiтле майбутнє.
Дні: спр. — 28; неспр. — 30.
 
Діва (24.08—23.09). Ви завжди вирізнялися вмінням швидко підніматися по кар’єрних сходах, тож смiливо можете розраховувати на прихильнiсть керiвництва. Партнери готовi запропонувати вам вигiдний контракт.
Дні: спр. — 29; неспр. — 2.
 
Терези (24.09—23.10).  Можливо, новий знайомий стане вашим другом на довгі роки і допоможе в кар’єрному та фінансовому плані. Не варто захоплюватися азартними іграми, ви ризикуєте стати банкрутом.
Дні: спр. — 1; неспр. — 3.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Ймовірно, вас чекає підвищення по службі й помітне зростання авторитету. Вдасться залучити до проектiв впливових iнвесторiв. Відпустку краще провести з не з друзями, а з коханою людиною.
Дні: спр. — 29; неспр. — 31.
 
Стрілець (23.11—21.12).
Настає час величезних можливостей і привабливих перспектив. Саме зараз обережність не тільки не завадить, а, навпаки, сприятиме тому, що, зваживши всі «за» і «проти», ви приймете єдино правильне рішення.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.
 
Козеріг (22.12—20.01). Вашi справи помітно підуть угору. Новi захоплення викличуть запеклі суперечки, захочеться доказів власної правоти, з’явиться тяга до марнотратства. Але це ненадовго.
Дні: спр. — 30; неспр. — 1.
 
Водолій (21.01—19.02). Тиждень повноцінного відпочинку подарує запас бадьорості. Несподівана зустріч iз давнiми друзями викличе багато спогадів і надовго підніме настрій. Ви нарешті зрозумієте, чого вартий ваш обранець.
Дні: спр. — 31; неспр. — 2.
 
Риби (20.02—20.03). Якщо збираєтеся змінити роботу, не поспішайте говорити про це шефу. На новому місці вам може не сподобатися колектив, а на старому ще не вичерпані всі можливості.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.

Інша версія:


ОВЕН

У цей час ви будете особливо мрійливі, але не забувайте про обережність, адже мрії іноді реалізуються й до цього бажано бути готовим. Зосередьтеся на головному, тоді ви багато чого встигнете. Веселощі у вихідні так захоплять вас, що дозволять забути, коли ви востаннє сумували.

ТЕЛЕЦЬ

Колеги всіляко сприятимуть здійсненню ваших планів. На вас очікують позитивні результати, пов’язані з улюбленою роботою. Може з’явитися нове захоплення, що поглине весь вільний час. У вихідні краще не сидіти вдома, адже це сприятливий період для різноманітних авантюр.

БЛИЗНЮКИ

Ви можете відчути якусь нестабільність і те, що вами незадоволені, але причину цього зрозумієте не відразу. Емоційна напруга незабаром спаде. Можливі корисні знайомства та цікаві зустрічі, які вселять у вас дух успішності. У вихідні подбайте про родину.

РАК

Ваша зайнятість та емоційна напруженість впадатимуть в очі, тому намагайтесь уникати зайвої суєти. Зосередьтеся на головних турботах і проблемах, зараз вам до снаги завершити найбільш важливі та складні справи. У вихідні стосунки з дітьми зміняться на краще.

ЛЕВ

Ваш оптимізм у поєднанні з гнучкістю в поведінці здатний привернути до вас увагу тих, хто поряд. Намагайтеся не відмовляти в допомозі людям, які до вас звертаються. Вихідні сприятливі для поїздок і подорожей, але нічого нового краще не затівати.

ДІВА

Зосередитися на роботі заважатиме почуття непевності, але насправді у вас більше сил і знань, ніж ви думаєте. Інтуїція загостриться, тож ви безпомилково будете вгадувати правильну лінію поведінки. У вихідні ваші співчуття та оптимізм допоможуть багатьом. Обов’язково погодьте свої плани з близькими.

ТЕРЕЗИ

Налаштуйтеся на серйозні та рішучі дії, але врахуйте, що безрозсудний ризик може зруйнувати всі ваші починання. Справи підуть як по маслу. Ті, хто поряд, будуть у всьому підтримувати вас. Зникнуть практично всі проблеми, а зустріч із друзями у вихідні допоможе відновити мир і спокій у вашій душі.

СКОРПІОН

Стан справ на роботі наочно покаже ступінь вашої професійної придатності та перспективи кар’єрного зростання. Бажано не демонструвати іншим свою дратівливість. Не варто довіряти новим ідеям та планам, бо вони можуть таїти в собі пастку, розставлену інтриганом. У вихідні взаємини з тими, хто поряд, імовірно, розчарують вас.

СТРІЛЕЦЬ

Ділова сфера складеться, швидше за все, не дуже вдало, однак на допомогу прийде вірний друг, що й допоможе знайти вихід зі скрутного становища. Вам потрібно буде знаходитися в різних місцях практично одночасно. Можливо, доведеться прийняти важливе рішення і зробити важливий вчинок, але ви легко з цим упораєтеся.

КОЗЕРІГ

Намагайтеся спокійніше поставитися до змін, що відбуваються у вашому житті. Спробуйте не провокувати конфліктних ситуацій і відкритого протистояння, вчасно зупиніть себе та не піддавайтеся ризику, інакше ймовірні серйозні зміни не на вашу користь.

ВОДОЛІЙ

Настає досить успішний в емоційному плані період. Ніщо не зможе вивести вас із рівноваги. Чужі поради краще не брати до уваги. Більшу частину часу бажано присвятити завершенню невідкладних справ. У вихідні не цурайтеся компанії, ви будете для багатьох приємним співрозмовником.

РИБИ

Підсумувати прожите виявиться незайвим, настає пора відкрити для себе нову сторінку. Ця інформація відповість на життєво важливі питання. Намагайтеся не ділитися таємницями, хтось може не зрозуміти, інші позаздрять. Посміхайтеся та ні з ким не сваріться – чим спокійніше проведете вихідні, тим краще для вас.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини